США не будуть надавати АТАКАМСи у цьому пакеті допомоги. Зелупі требі частіше згадувати у промовах Трампа та розвести більше єрмачатини.
Четвертого вересня. Коли постало питання в Кремлі паплюжити Ентоні Блінкена, етнічного єврея. Блінкен народився 16 квітня 1962 року в місті Йонкерс, штат Нью-Йорк, у родині євреїв Дональда Блінкена, дипломата й бізнесмена, що походив із сім'ї впливових нью-йоркських правників, та Джудіт Блінкен (уродженої Фрем), менеджерки танцювальної трупи[9][10][11]. По батьковій лінії Блінкен є правнуком уродженця Переяслава, випускника Київського комерційного училища Меїра Блінкена, емігранта з України, який був відомим у США єврейським письменником, що писав мовою їдиш під псевдонімом Б. Меєр[12]. Його бабуся та дідусь по материнській лінії були угорськими євреями Ентоні Блінкен — Вікіпедія (wikipedia.org) Оскільки у гамнюка Гудмана була інша форумна легенда - він буцімто "прихильник Порошенка", бо Порошенко і порохоботи вже три роки копають під Зеленського та нинішню владу (причини такої підлості з боку Порошенка ми взнаємо після перемоги України). Тому гамнюк Гудман третього вересня різко "зник", а виплив Аркаша, який просував ідею, що буцімто Зеленського поставили до влади американські євреї, щоб розсварити український та російсько-бурятський "народи-брати". А коли забанили довічно Аркашу, в той же момент виплило старе кацапське лайно Гудман. Про важливу роль Блінкена, який переконав Байдена надавати Україні всю необхідну зброю, щоб Україна перемогла росію у цій війні можна послухати в діалозі Марка Фейгіна та Андрія Піонтковського. Я годину тому прослухав цю цікаву передачу, нарізаючи яблука на повидло. View: https://youtu.be/F1qIg75JaNo В цьому відео Піонтковський зі знанням справи розповідає про те, яка запекла боротьба точилася в Білому Домі між Блінкеном та Саліваном навколо Байдена. Блінкен переконував, що Україна має обов"язково перемогти, Саліван грав на руку Кремлю. Щоб я не переповідав своїми словами, послухайте Піонтковського. Дуже пізнавально.
"США не будут предоставлять Украине ракеты ATACMS в этом пакете помощи", – официально заявил Джо Байден. Мой источник снова оказался прав.
А кому давав поради той паніковський? Блінкіну чи Салівану? Р.С. Піонтковський такий же розповсюджувач "гнилого оселедця" як і кацалапий. Що тому не можна вірити, що іншому.
Одне чудо сталося -- одного путлєрівського гамнюка аркашу забанили. Адміністратор нарешті проснувся?! Чи може мені хтось пояснити, чому не може статися друге чудо, щоб нарешті забанили другого путлєрівського гамнюка -- гімномана? Чи воно тут на форумі вічно буде паскудити рашистськими наративами?
Може всім ненависникам ублюдочної нацистської єблівушки-срассіюшки треба подати колективну петицію до адміністратора цього форуму, щоб нарешті забанили гімномана?
Чуда не станеться. Моя думка така: дехто на присутності гамнюка Гудмана на Львівському форумі гріє руки. Гамнюк Гудман позиціонує себе як "прихильник Порошенка". Кому вигідно, щоб на ЛФ були присутні прихильники Порошенка, я вважаю, зрозуміло. Ви просто повинні радіти, що в політичній темі не з"являються нові "прихильники Порошенка", що однозначно свідчить про його, Порошенка, майбутню "цінність" для українського політикуму. Щоправда, не з"являються і інші нові форумчани, а більшість старих, видячи, що Політика на ЛФ перетворилася на паскудний срач, просто сюди не пишуть нічого. Колись тут був нині забанений Рабінович, так він казав, що бувають випадки, що коли забаниш певного форумчанина, форум валиться. Власних форуму хоче, щоб такий-то форумчанин був присутній. Якщо власник форуму хоче, щоб тут вічно був присутній гамнюк Гудман, з цим нічого не вдієш. Цілком може виявитися, що ЛФ належить не українцю, або ж - хоча й українцю, але ярому противнику нинішньої влади. Такі справи.
Звісно. Те, що адмін вже не українець, я зрозуміла давно і пішла звідси. Це майданчик кацапських тролів(Аркаша, гівноман) та українських зрадників, чи колоборантів. Декілька проукраїнських юзерів є, але форум настільки ганебний і так дискредитує українців, що на нього заходити гидко, хіба що плюнути в вічі тим Хомчину, Майорам та Миху. Іноді таке сміття тупе сюди заносять, що не знаєш якими словами їм відповісти. Себе патріотами видають, та на справді - дискредитують патріотів із усієї сили) Як ота муха знайде купку лайна на квітучій клумбі, так і оті троє зрадників стосовно української влади у війні, то хто вони??...звісно, ім все одно: це вони постять маніпуляцію,тупу картинку, полубрехню, чи повну брехню, бо вони не настільки тонкі, щоб якось придержуватись правдоподобія.
Зараз торпедується тема здачі Півдня. Насправді, то частина теми здачі всієї України. Кілька слів. 1. А нагадайте мені, кого мудрий наріт вибрав верховним головнокомандувачем з гаслами "сайдьомся па срєдінє"? 2. А нагадайте мені хто був міністром оборони перед вторгненням і під час, тобто, хто облаштовував оборону і купував яйця кілограмами? 3. А нагадайте, хто закликав на шашлики замість оборони, коли тема вторгнення була топ темою у світі? 4. А нагадайте, хто влаштовував шатли до Криму, "розміновував Чонгар", відводив війська як на Сході, так і на Півдні та Півночі? 5. А нагадайте, як так сталося, шо ворог ішов парадним маршем, взагалі не очікуючи спротиву, мабуть, шось знаючи? 6. А нагадайте, хто будував широкі траси на лініях наступу? Траси, нікому, окрім окупантів, не потрібні, як от в Чорнобилі. 7. А нагадайте, хто саботував усі ракетні програми? 8. А нагадайте, хто знімав клістрони, обезкровлюючи ППО перед вторгненням? 9. А нагадайте, хто розформовував цілі військові частини перед вторгненням? 10. А нагадайте, хто саботував збільшення фінансування армії перед вторгненням? 11. А нагадайте, хто влаштував травлю бойових офіцерів та солдатів перед вторгненням? 12. А нагадайте, хто ж це з 2019 позатягував до влади безліч кротів і зрадників? 13. А нагадайте, хто там перед вторгненням в Омані чисто випадково з патрушевим "не перетинався" і зробив цю тему табуйованою? А з 24 лютого зник, немов ЗСУ поламали якісь плани і домовленості з ворогом? А потім, змінивши сценарій, вигулькнув "боневтіком"? ... Там багато пунктів... У розмовах з місцевими я особисто не раз чув фразу "нас здали"... Нагадую: в умовах "мирного часу" не Генштаб, а МінОборони відповідає за підготовку оборони. МінОборони у прямій вертикалі верховного головнокомандувача... А вистояли ми виключно через 3 причини: 1. Черги із сотень тисяч добровольців у військоматах 24 лютого, шо засвідчило вкрай вмотивоване героїчне військо, шалений рух опору капітуляції та загальнонаціональний спротив. 2. Розуміння союзниками важливості України і високий ступінь підтримки та координації з боку Західної цивілізації. 3. Випливає з пункту 2: продавлення Заходом кандидатури Залужного з його штабом. А кампанія зараз яка? У всьому винні ЗСУ? Залужний? Солдати, які вгризаються в рідну землю? Тьху! Більш огидного політиканства я ше в житті не бачив! Честь! Росія має здохнути!
Треба нам всім щось робити і з гамноманом. Що, воно буде далі тут вічно проповідувати рашистські наративи, прикриваючись Порошенком та українським прапором в своєму аватарі?!
Прочитайте в інтернеті про "перевдягнених нкаведистів" - спецгруп НКВД. Це і є такий гімноман -- українофоб , який добре маскується, прикриваючись Порохом та українським прапором. Я думаю, нам всім треба звернутися з петицією до Адміністратора, щоб він забанив цього путінського троля. Для чого воно нам тут з його путінською пропагандою?
Чи є у Вас якісь претензії до мене? Форум справді навіть без аркаші та гівномана вже давно перетворився в срач через систематичне хамство певних осіб, які би на вулиці в таких ситуаціях були би дуже чемними.
Нічого він не маскується - він відверто знущається над Україною та над українцями, які протистоять смертельній небезпеці з боку рашистської держави. Ми вже про те, що це - кацапське лайно, яке знущається над українцями та українською символікою, говорили Адміністрації форуму та Модераторам неодноразово протягом всіх трьох років. Але його не чіпають. У мене така гіпотеза, що тут без срібляків не обійшлося. Мартіні сам колись зневажливо висловлювався стосовно Зеленського. Парубок без дубелів, бо не відрізняє артиста від тієї ролі, яку грає цей артист, я про це вже колись казав. Інтелект на рівні Ірини Геращенко, яка хотіла, щоб Зеленського засудили за ті слова, які за сюжетом (придуманим сценаристами) казав Голобородько. З таким же успіхом можна судити, наприклад, артистів, які грають Гітлера, чи Олексія Петренка, нині вже, на жаль, покійного, який грав Грішку Распутіна.
Не робіть собі зі Зеленського кумира. Просрання Півдня України -- головний великий результат його "мудрого" керівництва. І не тільки це. Але це -- найбільший його промах. Наша найбільша біда українців--це те, що вони роблять собі кумирів і тому не можуть тверезо оцінювати політиків.
Де Ви бачите, що я роблю з Зеленського кумира? Я лише сказав, що існують люди, які не відрізняють актора від того персонажа, якого грає цей актор. Наприклад, полковник запасу Роман Світан впевнений, що Донбас і Крим просрали попередники. І попереднки дали змогу рашистам закріпитися на Донбасі, побудувати Кримський міст та мілітаризувати Кримський півострів по саме нікуди. Зеленському та його команді доводиться все це розгрібати. До речі, Ви знаєте, що "здачу Півдня України" ставлять у вину Залужному? Начебто навіть заведено кримінальну справу по "здачі Півдня". Уявляєте собі ситуацію, коли бойових генералів, які зараз організовують контрнаступ та намагаються вибити рашистів з України, почнуть тягати на допити? Кому це зіграє на руку, можете здогадатися з трьох разів?
Я завжди тут на форумі писав, що попередня влада також в цьому винувата. Не тільки влада Зеленського за це відповідає. Про ці заяви Марчука я не раз писав на форумі https://incident.obozrevatel.com/uk...probivayuchi-koridor-do-krimu-marchuk/amp.htm https://www.ukr.net/ru/news/details/politics/46698056.html https://politics.segodnya.ua/ua/amp...uhoputnyy-koridor-v-krym-marchuk-1016439.html https://fakty.com.ua/ua/ukraine/suspilstvo/20160819-1592470/amp/ А фактично, він напевно сам не знав, що піздякав. Хоча, як свідчать його заяви, він і всі інші знали про існуючу проблему з ймовірним нападом нацистської єблівушки-срассіюшки на Україну з напряму з Криму. А заходів не було вжитих жодних. Тому я називаю його заяви -- піздяканням.
До речі, деякі паскуди (я маю на увазі в першу чергу рашистську пропаганду) звинувачують Зеленського, що і з Польщею "пересварився", і мало йому аплодували в Нью-Йорку... А от що з даного приводу каже один розумний хлопець. View: https://youtu.be/FHNqRatmfzA?t=272