Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Дивні люди! Спочатку подивилися серіал "Слуга народу" і ошаленіли від захвату! Потім більшістю вирішили в цьому серіалі жити! От не дарма ж кажуть - бійся своїх бажань, бо вони іноді здійснюються. Життя в серіалі виявилось яскравим і динамічним, як то кажуть, оборжатися! Але ж ніхто не обіцяв шо в серіалі раптом почнуться повідомлення, от як зараз - зліт 7 бортів «Ту-95мс» із аеродрому «Оленья». В серіал ніяким чином таке не вписується, але ж ніч серіальна в нас буде спекотна, на жаль.
    Чи є можливість вимкнути такий серіал, бо вже не смішно? Ні, вимкнути не можна. Але саме страшне те, що серіальні герої діють за сценарієм, і їх зовсім не обходить "антураж" навкруги, і можливость зникнення "локації" в якій йде жвава гра персонажів. Чомусь вони мають надію, що зможуть дограти свій серіал і в іншіх декораціях, але це їх велика помилка, як на мою думку.
    Бережіть себе та Україну, посполиті!
    Ніч мине, дай Боже без втрат, але ранок настане!

2. Slav

Slav Well-Known Member

Я не знаю.

Хто забанив? Наш головний адміністратор? Нехай він порівняє IP цих обидвох гамнюків. А краще, щоб і він його також забанив.

Взагалі для мене дивно, що адміністратор відреагував і забанив аркашу, бо в мене склалося враження, що адміністратор поклав великий хер на форум. Може він і за гімнюка гудмана колись візьметься?

Останнє редагування: 21 вер 2023
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже забембали, ре раз це спростовували, ніякої "коаліції".

Зеленський сказав лишнє в сторону Польщі, але зовсім інакше поводилась Польща та була для нас допомога на початку війни, боячись побачити рашиські танки під польським кордоном, ми вистояли і Польща починає борзіти.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Про ІР мова вже йшла пару років тому, мені одна із модераторш сказала, що з ІР все окей (я не пам"ятаю конкретики).
    Гамнюка Гудмана не забанять. Це вже очевидно. Попри те, що він бреше, маніпулює, тролить, вихваляє Хуйла (як сільного прєзідєнта, всю жізнь занімавшєгося єдіноборствамі), як колись радів з того, що пригожінські бандити просуваються вперед під Бахмутом.
    Те, що гамнюк Гудман працює на путінську росію, для мене очевидно. Він пише не з України, бо йому 40 років (як він колись стверджував), а отже, він мав би знати українську, бо Україна здобула незалежність, коли воно ще ходило в школу. Він дуже грамотно пише російською, отже, вчився в школі добре, а отже мав би добре вивчити українську.

Жодного підтвердження того, що він пише з України, він не надав. Він - кацапський гамнюк, одним словом.

5. Slav

Slav Well-Known Member

Я не розумію, чому цього путінського виродка не забанять. Для чого воно отаке на форумі? Щоб просувати тут на форумі рашистські наративи?

Тепер майже на всіх кацапських ресурсах банять, хто хоч трохи критикує путлєра та нацистську ублюдочну єблівушку-срассіюшку. Тому і на українських ресурсах повинен бути подібний підхід до рашистів та їхніх холуїв.

А взагалі-то коли аркаша перший раз появився на тут на нашому форумі?

6. Good man

Good man Обычный человек

Слив снова снился. Не знал, тупой и т.д. Твои незнания это твои проблемы. Учись думать прежде, чем что-то говорить.

7. Good man

Good man Обычный человек

Даже я про себя меньше знаю, чем старый фсбшник.:)))Работает контора.

8. Slav

Slav Well-Known Member

Йди ти на хер, троль путінський!

• Тупо Тупо x 1
  9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Тільки зерно замість транзиту стали продавати у Польщі таки українські трейдери. А Зелупа з кодлою кинулися їх підтримувати.Нехай ці хитровдуті у Німеччині зерно продадуть, чи у Франції. То Німеччина з Францією теж під сраку накопають.

10. Good man

Good man Обычный человек

Трусливый Слив, сиди и рот не открывай. Сам трусливо сбежал, живёшь в какой-нибудь Пензе и ещё права качаешь. Я вчера в час ночи за водой ходил, ты даже не знаешь, что это такое.

11. Good man

Good man Обычный человек

У меня иногда создаётся впечатление, что с 2024-м году ты реально за Путина будешь голосовать.

12. Lanktocha

А може за чЛєніна?
    Ще не 2024, не факт, що тоді будуть вибори і з якими кандидатами.

13. Цікаво, а от на Донбасі у лавах сепаратистів ще залишилися ті, хто щиро вірить у т.зв. "ДНР" ?! Ось ці ось т.зв. "патріоти Донбасу", яким так не милий "київський режим".

Вони уважно вчора стежили, як кремль кинув їх колег із т.зв. "Нагірно-Карабахської республіки"?!

Висновки зроблять?!

14. Lanktocha

Якщо на те пішло, на початку конфлікту, багато хто просив не ДиНиРи, а кримський сценарій.

15. Good man

Good man Обычный человек

Можешь назвать конкретные имена этих людей во Львовской области?

16. Good man

Good man Обычный человек

По моей информации, выборы точно будут. Если не случится сильная подвижка фронта.

17. Good man

Good man Обычный человек

Cпикер палаты представителей США Маккарти заявил, что отказал Зеленскому в возможности выступить перед конгрессом из-за занятости законодателей.
    Тем временем Зеленский уже прибыл в Конгресс для встреч с законодателями.

Ну, что, кацалапый, как тебе визит Зеленского в США? Давай, расскажи нам прошу почёт и уважение.

18. Lanktocha

А кандидати відомі?
    Хто хотів Донецьку чи Львівську Народні Республіки? Ватани є в усіх областях.

19. Good man

Good man Обычный человек

Байден решил, что США не будут предоставлять Украине дальнобойные ракеты ATACMS в этом пакете помощи. Но не исключает этой возможности в будущем

Об этом сообщил советник президента США по нацбезопасности Салливан.

Всё, как я говорил.

20. Lanktocha

Багато хто боїться розгромної поразки росії, після чого може утворитися не один Православний Шаріат та ще й з ядерними ракетами.
    Розраховували спочатку на цивілізовані мирні переговори, але в який раз переконались, що це нереально, москалі як були варварами, ними і залишились.

а де твій аватар? :)