Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Що цікаво.
    Як тільки на форумі з'явився акакій, тут же вплив з гівна слав.
    І вони вже активно роблять накрутку один одному.
    І чому я не здивований.

2. Arkadii

Arkadii Дуже важливый великоросс Аркадий Исаакович

:))):))):)))
    Отредактировали свои слова. Бегаете от своих собственных слов. Стыдно должно быть.
    Я вам, молодой человек, дам совет. Сначала думайте, потом говорите/пишите.

А то так и будете всю жизнь подтирать за собой.;)

3. Slav

Slav Well-Known Member

Цікаво, чи ви так кожному в реальному світі можете хамити на порожньому місці? Я думаю, що там ви набагато стриманіші.

4. Arkadii

Вам не кажется, что он против Украины работает? Ругается со всеми, обзывает.

5. А вже в тому віці, що можу собі дозволити, але в моєму колі зедовбойобів немає від слова зовсім. Навіть ті, що голосували за ще, визнали, що їх наєбали

6. Єдина кримінальна справа проти Коломойського, яку мала б розслідувати СБУ, це про державну зраду його ОЗУ і змову з зовнішнім ворогом.
    Все інше про корупцію - НАБУ.
    Ну а боротьбу проти їхньої мафії мав би вести орган з боротьби з організованими злочинними угрупуваннями Нацполіції. Бо ті історії типу підпал будинку Гонтарєвої, щоб її залякати - звичайний бандитизм.

Але СБУ як раз по лінії контррозвідки по Коломойському не працює. Хоча імпорт білоруської і російської електроенергії для Коломойського відновлений в 2019 році через його шістку Геруса, це - РосУкрЕнерго 2.0 - створення інструменту для росії всередині України по корумпуванню і вербуванню наших еліт.

Але лєтьоха Б на те три роки тупо забивав. Бо, як виявилося, і сам був завербований Кулінічем. Але ким завербоване нинішнє керівництво правоохоронної системи, що зараз не йдуть обшуки і арешти по всій країні, - наташа в марафоні не каже.

7. Slav

Slav Well-Known Member

Хамити ніхто не має права в любому віці.
    А в реальному житті ( не анонімно в інтернеті на віддалі ) ви будете значно
    стриманішими зі своїм хамством. Я думаю, що ви розумієте, про що йдеться.

Що стосується зедовбойобів, то я був проти Зе перед виборами і його не підтримував. Про це я писав. Але і Порох не був зовсім святим. Інакше так багато людей за Зелю би не голосувало.

Зокрема, легке захоплення нацистами москалями Півдня України -- не тільки вина одного Зелі.

Останнє редагування: 9 вер 2023
  8. Заєбали ви з вашими кацапським викидами:" Порох не був зовсім святим.", "легке захоплення нацистами москалями Півдня України -- не тільки вина одного Зелі."
    Ще один планктоша - планктоша#2.
    Коментар 2016 року. Ще тоді було очевидно, але виборці радісно йшли до катастрофи
    FB_IMG_1694273537028.jpg

9. ashim

ashim Well-Known Member

Та Ви що! Він самотужки Чонгар розмінував. Любий некрофіл це підтвердить.

10. Arkadii

Вы тоже хамите. Не забывайте об этом.;)

11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Точнісінько так. А Гітлер самотужки мільйони вбив.Ну коли ви вже порозумнішаєте?

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

У багатьох підозри, такий собі марш-кидок по Приазов'ю, у мирний час із цим розберуться, не бачу логіки, зараз окуповане відвойовувати, руйнувань і жертв більше.

13. Відправив в ігнор довбойоба планктошу. Навчанню не піддається. Читати його без смисловий набір слів -себе неповажати
    Гудбай планктоша.

14. Arkadii

15. Lanktocha

Хамчин

16. Arkadii

Вы пробовали сообщать модератору о его хамстве?

17. Slav

Slav Well-Known Member

Можете конкретно вказати на моє хамство? Я можу тільки хамити у відповідь, коли мені нахамили.

18. Slav

Slav Well-Known Member

Він не вжив комплекс заходів, щоб не допустити нацистську москальню в Україну. Не питання тільки в розміновуванні одного Чонгару, яке Зеля, очевидно, особисто не робив.

19. Lanktocha

Не раз, як має якісь привілеї, нехай тріпається, я стукачем не буду.

20. Секретар РНБО О. Данілов відгуляв свій день народження в одному з готелів Києва на суму 1 млн 126 тис.гр! Серед наїдків сьомга, філе тунця,
    осетрина, горбуша, лосось морепродукти. В цей
    час на фронті воїн їв консервовану кільку в томаті, скумбрію в маслі і шпротний паштет.
    Пили на днюсі дорогі заморські напої, серед яких
    "просеко", текіла, коньяки відомих брендів, вина кращих років врожаю винограду. В цей час воїн на фронті пив воду з калюжі, профільтровану через бинт. Ну що, шановні, разом до Перемоги?!

а де твій аватар? :)