Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Стосовно того, що Путін шукав годинника не на тій руці, існує дві версії:
    - То був двійник Путіна, який "перебуваючи не на роботі", носить годинника на лівій руці, а тут, глянувши, що "загубив" путінського годинника, просто обісрався.
    -То був автентичний Путін, який впав у маразм, забуває, на якій руці у ньго годинник, забуває застібати ширінку, і вже, мабуть, ходить під себе. Сільний прєзідент, всю жізнь занімавшійся єдіноборствамі (с) г.Гудман.

View: https://youtu.be/my5GQ9bmIjg

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Дійсно, чув звернення різних психологів, переглядали 3 відео із конференціями путіна і були впевнені, на 3 відео - різні люди.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. Lanktocha

Вже гуляла інформація, правда, може фейк, ніби літак пригожина розбився.

Бачу, для всіх загиблих концерт на тому світі, буде давати не тільки йося кобзон, ще й Михаїл Круг.

5. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый обрадуется, теперь его финансирование увеличится. А свою финансовую радость выдаст за патриотизм.

6. Good man

Good man Обычный человек

Выходи, мразь кацалапая @medwedo berlogsoni. Когда я в разгар этих событий именно так всё описывал, ты что отвечал? Что я работаю на кремль, что это ложь, не мог Зеленский так кинуть пацанов. Намекал, будто это доказательство того, что я из России. А теперь, урод, что скажешь? Что азовец тоже из России говорит? Лживый урод. Сейчас сделаешь вид, будто не видел моего сообщения. Как любой лжец, которого разоблачили. Но пусть на форуме и те, кто его читают, знают твою двуличную натуру.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Крим атакував рій українських дронів.
    На самому початку війни я тут на ЛФ згадував про фантастичну повість "Рій" одного зарубіжного автора, написану років десять тому, як використовуватимуться рої дронів.
    Путінський гамнюк Гудман, який дуже уважно читає мої пости і навіть конспектує їх, не дасть збрехати.
    У тій фантастичній повісті розповідалось, що дрони рою обмінюються між собою інформацією. Один дрон пробиває дірку в стіні чи загородженні, сам гине, але дає іншим дронам координати дірки, куди ті можуть уже залітати.
    Згодом, думаю, в такі дрони закладатимуть штучні інтелекти, які би передавали один одному важливу інформацію.

"Рій" з безпілотників: в Росії заявили про нову атаку на Крим "Рій" з безпілотників: в Росії заявили про нову атаку на Крим | Новини.live (novyny.live)

8. Good man

Good man Обычный человек

Мразь, отвечай, кто сдал азовцев?

9. Виявляється то члєн комітету нацбезпеки слуга Касай через турецьку фірму свого племінника поставив для МО куртки за втричі завищеною ціною, та ще й з підтасованими документами.

Барахляться парні.
    Звідки ж нашим ракетам взятись, коли кожне чмо тягне під себе мільйони?

Цей рівень мародерства навіть журналісти-розслідувачі не можуть собі дозволити ігнорувати, бо на сказках про "свінарчуків" вже далеко не поїдеш.

А позитивні блогєри інша справа - повна омерта і дякую дуже дякую мутним тіпочкам на посадах;
    можна зрозуміти, то ж їхній зарплатний фонд так формується.
    ......
    Ну от, хто хотів побачити заробляння на крові - полюбуйтесь на нових ліц та їхню обслугу.

Valeriy Prozapas

10. Slav

Slav Well-Known Member

Москальня -- це тупе бидло, яке вірить в саму тупу брехню.

Я можу текст з цього ресурсу викласти тут на форумі.

11. Good man

Good man Обычный человек

Друзья, сторонники Порошенко, мы наконец-то дожили до этого дня. Владимир Зеленский на следующей неделе объявит о своей отставке и об отставке Ермака.:good:

Вот подтверждение из первых уст:

На следующей неделе будут законодательные решения, которые обезопасят Украину от тех, кто думает не про Украину, хотя занимает должности в госсистеме, – Владимир Зеленский.

12. Lanktocha

Теоретично можливо, дострокові вибори вже були у 1994, коли Кравчук побачив, що несправляється з безпорядком у країні, перелобрали, так сказать, Кучму, якого не особливо підтримував Захід.
    Якщо погодиться на дострокові вибори Зеленський, реакція порохоботів

13. Коли чергові вибори, а коли дострокові?
    20230825_213438.jpg
    Планктоша, ти себе до кого віднисиш.

14. Good man

Good man Обычный человек

Очередная новость нам, в Пензу, пришла. Сами знаете, сначала украинские новости в Пензу идут, а потом только украинцев информируют. @medwedo berlogsoni именно так всё представляет.
    Зеленский договорился с Залужным об участии последнего в новой партии Зеленского, которая будет создана под выборы.
    О том, что на слуге народа народа поставили крест, я писал ранее. Всё открыто честно. Чтобы потом можно было проверить пензенское происхождение украинских новостей.

15. Lanktocha

Скільки одне і те саме копіпаститиҐ? Ясно, нових методичок нема, а щось робити треба.

16. Так ти до яких зелохів відносишся
    20230825_213438.jpg

17. Lanktocha

Хамчин! Інших методичок нема?
    Не вічний Зеленський, буде мир і гідна альтернатива - переоберуть.

18. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Переоберуть. Приміром, Притулу. Або Обдристовича. Вкраїнчики тупі (ти яскравий приклад такого довбойоба), тому проголосують за те лайно, яке буде мати найбільш яскравий телевізійний "фантик".

19. Lanktocha

Може вам, батєнька, з такими висерами виступати на балаганах салавйова-разбойніка чи скабєюшки? Бачу є тут корисні ідіоти.

20. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Вкраїнчик, ти можеш вважати себе "гострим". Тобі не забороняється.

а де твій аватар? :)