Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зелупоголові не бздять. Вони прямо серуть. Он "речник" Ігнат виступив з переліком аеродромів, на яких можуть базуватися Ф-16. Вочевидь, щоб кацапській розвідці задачу полегшити?

2. Good man

Good man Обычный человек

Спалился Слив. В Россию трусливо уехал, а теперь оттуда учит жить украинцев.

3. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, ты так трепетно следишь за всеми. Вот Слив слился, что пишет из России. Уверен, проглотишь и сделаешь вид, будто не заметил.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Наскільки знаю, говорили, для такої авіації, головне якісна взлітна смуга, у крайньому разі, може бути широка автомобільна дорога.
    Вилітати може навіть з аеродромів Польщі, дозаправлятись і отримувати бойове завдання буде на території України.

5. Good man

Good man Обычный человек

:))):))):))) Гениальный стратег. Этот план мог быть реализован уже 25.02.2022г. Подумай о причинах, почему до сих пор так не сделали.

6. Lanktocha

Не особистий мій задум, є такі думки. Та і раССєюшка при такому не буде ганяти байду, знайдуться у нас стукачі, будуть спроби їх збити ще при підльоті, якщо не відважаться на ракетний удар по Польщі, яка во вражеском НАТЕ.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Так от - мій прогноз, що Хуло не їздитиме ні на які саміти,, справджується, а прогноз г. Гудмана, який тут заливався поносом, що Путін поїде, що Путін - рукопожатний, не справдився. Замість путіна поїхав Лаврошадь.
    Нормальних керівників держав зустрічають з почесним караулом, з килимовою доріжкою аж до трапу літака, а тут - хор ланки місцевого колгоспу. Ку!

View: https://youtu.be/nmwQ2orhgVs?t=187

8. medwedo berlogsoni

Не знаю, з чим пов"язано, скоріш за все - з тим, що російські ресурси в Україні заблоковані. У мене нема жодного бажання шукати засоби, щоб відкрити чийсь живий журнал.
    Тим більше, що я знаю, що москальня - бидло, і мені не потрібно зайвих доказів.

9. medwedo berlogsoni

Лаврошадь привезе Путіну подарунок - автентичну набедрену пов"язку бушмена.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Допоможемо Путіну:

11. Good man

Good man Обычный человек

Ты не ответил на простой вопрос, почему это не было реализовано полтора года назад? Отговорка, что не умеют летать на ф16, не сработает. Можно ведь на советских Су взлетать в Польше, выполнять задания и возвращаться на аэродром в Польшу. Но при этом так не делали, а передавали самолёты Украине и взлетали они только с украинских аэродромом. Почему?

12. Good man

Good man Обычный человек

Ты, мразь, весь форум забил роликами с хорошими русскими. А сейчас корчишь из себя патриота, который не хочет касаться российских Интернет-ресурсов. Двуличный урод.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. medwedo berlogsoni

А от і історичні кадри щодо мого вчорашнього зауваження про рівні зустрічей глав держав.
    Щоб зустріти Сі Дзінь Піня, Президент Південної Африки та його дружина піднялися і приїхали в аеропорт серед ночі.
    А як зустрічали пошановувача вівса, ми вже вчора бачили. Г. Гудман, ти ще стверджуєш, що Путін - сільний прєзідєнт? Хуйло шукає очима на своїй руці Хубло. (Трохи далі у відео)

View: https://youtu.be/eHQriuLbJ0M

Там, де зустрічають Лаврошадя, ще видно, як одна молодичка має на плечах жовто-синій прапор.
    Лаврошадь.jpg
    Відтінки - саме українського прапора.

Останнє редагування: 23 сер 2023
  15. Lanktocha

Я що у керівництві військово-повітряних сил?

Є зараз версії, навіть така авіація не зможе різко зламати хід війни, такого ефекту чекали вже від Джавелінів, потім від Хаймерсів...

16. Good man

Good man Обычный человек

А вот исторические слова. Не моей скромной персоны, а ближайшего соратника президента Зеленского:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Треба випереджати потребу, а не закривати потребою діри, тоді й буде ефект.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Його зустріли, як коня.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

А оце бридко і одночасно символічно:

20. Lanktocha

Ніби хоче бути путін, як петька І, це як пацієнт психіатричної лікарні, хоче бути Наполеоном чи Юлієм Цезарем.
    Багатьох лякає гучний програш росії, це і нові держави, ймовірно з ядерними ракетами, за вплив над якими можуть протистояти Китай і США + реваншизм, всякі навальні можуть критикувати путінархів за неправильне ведення війни, що от, допустіть нас до влади, ми реваншуємся.

а де твій аватар? :)