Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. А до чого тут 1942 рік. Попробуй зв'язати зі змістом повідомлення, в якому ти зрозумів тільки дві букви.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Все я зрозумів.
    Як кричать деякі порохоботи, що не все потрібне дає США Зеленському, Порошенко випросив би більше.
    Не всім подобається Зеленський, але якщо, США "світовий жандарм" і тут така загроза рашизм.
    А 1942 - початок Ленд-Лізу для совка у війні проти нациської Німеччини.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Паралелі недоречні.
    Ленд-ліз для тоталітарного Совка і для ленд-ліз для демократичної України - це не одне і те ж.
    У Сталіна була мета - захопити всю Європу, у Зеленського - звільнення території України від окупантів.

Доречніше порівнювати допомогу з боку США Франції. Хоча тут також не може бути паралелей - Франція відразу підняла перед нацистською Німеччиною лапки і навіть не збиралася опиратися. У Парижі все працювало і гуляло як до вторгнення Гітлера, так і потім.
    Україна чинить опір з першого ж дня вторгнення. Ніяких тобі рашистських парадів по Хрещатику, як колись фашистських - по Єлісейських полях.

4. Перечитай ще раз. Так про що було повідомлення?

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дякую.

6. Lanktocha

Є відмінності, але спільне, ворогом був, як тоді тоталітарний нацизм гітлеризм, тепер рашизм путінізм.

7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Планктоша, ти дурень. Закон про лєнд-ліз прийнятий у США 11 березня 1941 року. Його дію розповсюджено на совок у жовтні 1941 року. До цього часу діяв пре-ленд-ліз. Читай книжки.

• Подобається Подобається x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Основна мета сільного прєзідєнта, всю жізнь занімающєгося єдіноборствамі ((с) - гамнюк Гудман) - знищити всю росію. Починав із підводного човна Курськ, зараз знищує дітей загиблих моряків.

View: https://youtu.be/YybYhV0xXOA?t=112

10. Поки ми збирали на турнікети виявилось, що строки подання заявок на тендер по ремонту будівлі суда на вул варненська в нашому чудовому місті Одеса ( яке відірвано, судячи з тих фактів які тут кояться, від реальності) на 110 млн грн не був скасований, строки закінчилися і тепер буде визначений переможець і ремонту бути. 110 млн на ремонт будівлі, яку ремонтували.. 4 роки тому. Барабанний дріб звучить з бомбосховищ.. напевно там в суді за 4 роки як в анекдоті «попільнички всі заповнилися» і треба нові.

І ось я пройшлась по стрічці за останні дні.

Тиждень тому, міністр цифри оголошує збір на 235 млн на дуже потрібні фпв дрони. Разом з Повернись живим. Їх там тапками закидали : мов якого біса держслужбовець і цілий міністр відкриває збір коштів з пересічних громадян, а не пійде просити в сусідні міністерства про перерозподіл коштів.
    Я довго думала як сприймати це, але вирішила нехай будуть хоч таким чином фпв і навіть захищала в таких срачах цю історію.
    10 тис штук фпв це дуже круто і міністр типу там амбасадор.
    Три тижні тому ГУР Буданов оголосив також збір на 125 млн на морські дрони. І також реакція суспільства була неоднозначною. Люди бузили, але все одно кошти здавали, бо розуміли, що у війска немає часу чекати..

А паралельно цим процесам, в Одесі, зібралися ремонтувати суд саме на таку суму, як була потрібна голові розвідки.
    А В Закарпатті будуть 9 км дороги до курорту на суму, якої вистачило б міністру цифри і не на 10 тис дронів, а на 30 тис- тендер на 600 млн
    В Київі вирішили купити лампочки на 280 млн (нагадую в нас минула зима була один суцільний блекаут)
    В нашому «рідному» Хлібодарьску одеської області, реконструюють стадіон за 7 млн.
    ДСНС Київа готує якусь проектну документацію за 28 млн грн
    В Київі терміново потрібен центр автоматичної регістрації порушень за 144 млн грн
    Ну і в місці Кам’янка бузька (господипрости десь в жопі мира) будуть стадіон за 117 млн ..

В цей час тисячи українських бійців гинуть на лінії вогню, дестяки тисяч не можуть бути вчасно евакуйовані, бо невистачає машин і в кращому випадку вони стають інвалідами, а в деяких випадках також помирають.
    А потім Держава (читай ми з вами) будемо своіми податками оплачувати виплати всім цим загиблим і скаліченим людям, які віддають зараз своє життя ось за все це..

Офіційно заявляю, що якщо тендер на ремонт цього бісового суда не буде скасовано, я вийду на одиночний пікет на Думську і буду стояти там кожного дня з плакатом. І виходити буду туди кожного дня, навіть якщо мене будуть забирати по вечорах в кутузку.

Бо виходити на пікети масово неначасі і не можна. А красти все, що вам дають по суті іноземні держави, які нас підтримують (поки що) я так розумію можна..

Зупиніть це, поки ще не вибухнуло.. бо суспільство вже на межі.

А все, що ви зараз робите це просто за межами розуміння і вирок державі
    FB_IMG_1692245578887.jpg FB_IMG_1692245583025.jpg FB_IMG_1692245587824.jpg FB_IMG_1692245591060.jpg FB_IMG_1692245596255.jpg FB_IMG_1692245599379.jpg

11. IMG_20230817_072451_814.jpg
    .......
    Черговий бумеранг в лоб.

І хто ж " всю цю неправду" просував? Що за негідники?

Не ті самі, що верещали про "паніку" і "война вигодна Порошенко"?
    .......
    Непогано було б перед ним вибачитись, раз ви такі чесні різко стали.

12. Good man

Good man Обычный человек

Заходи почаще. Рассказывай реальную обстановку на фронте. Расположение частей не говори, но всем интересно знать из первых рук что действительно происходит.

13. Good man

Good man Обычный человек

Порошенко не допускал полномасштабной атаки всю свою каденцию.

14. Lanktocha

Тут більше залежало від інших факторів.

15. Good man

Good man Обычный человек

Расскажи подробнее, каких? Всем будет интересно прочитать.

16. Lanktocha

Для початку, все про напад вирішували у кремлі.

17. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Що саме Ви маєте на увазі?
    Безпосередньо у мене все добре. Від кордону я далеченько (70 км). А от тим, хто поряд з кордоном мешкає - я б не позаздрив

Останнє редагування: 17 сер 2023
  18. Good man

Good man Обычный человек

Да, но они обязательно учитывали исходные данные. И в них обязательно присутствовали:
    1) Реакция президента Украины.
    2) Реакция стран НАТО. Она была производной от текущего состояния антироссийской коалиции.
    3) Результаты взаимодействия президента Украины и стран НАТО.

И здесь огромную роль играло то, кто сейчас президент Украины. Кстати, эти же факторы действовали с 2014-го года.

19. Good man

Good man Обычный человек

Ты же раньше жил рядом с границей. Куда переехал и почему?

20. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый тут сказки рассказывает, что самолёты будут уже чуть ли не завтра. Сначала выяснилось, что из 40 лётчиков только 8 знают английский.
    Потом выяснилось, что сначала четыре месяца обучения только военно-воздушным английским терминам.
    А сейчас выясняется это:

Окончательное решение по поставкам Украине истребителей еще не принято, но возможно. Об этом заявил генсек НАТО Столтенберг в эфире Dagbladet TV.

Оказывается, решение о передаче истребителей ещё даже не принято.:facepalm: Классный саммит провёл Зеленский, просто классный. Он бы ещё телеграмму Путину потом отправил: всё в порядке, саммит провален, всё идёт по плану.

а де твій аватар? :)