Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Бо він - троль гамняний, що пише з росії

А якщо серйозно, то можна було б догадатися. У мене нік - Медведо, а ведмеді косолапі, але оскільки він, кацапський гамнюк Гудман, любить переводити стрілки (колись я його назвав пензюком, так тепер він мене інколи називає), то він перекрутив "косолапий" на "кацалапий".
    Чи то колись так мене назвав порохобот Хомчин, я вже не пам"ятаю.

Гудман - кацапська паскуда, яка ошивається тут на українськомовному форумі.
    Хоча, чи є цей форум українським - велике питання, адже в движок форума вбудований коректор помилок, так він налаштований на російський правопис.

2. Good man

Good man Обычный человек

Белый дом хочет начать передавать часть украинской помощи Тайваню.

Администрация президента США Джо Байдена обратится к Конгрессу с просьбой профинансировать вооружение Тайваня в рамках дополнительного бюджета для Украины. Об этом пишет Financial Times.
    Если закон будет принят Конгрессом, Тайвань впервые получит оружие через систему, финансируемую американскими налогоплательщиками, известную как “иностранное военное финансирование”.
    Ожидается, что Белый дом представит запрос в этом месяце.

Кацалапый меня обвиняет, будто я пишу из России. Я сейчас ему с удовольствием предоставлю подтверждение истинности его слов. Любой в России только радуется этой новости, хвалит Зеленского. Вот только я сразу после саммита НАТО писал, что последствия будут и будут для всей страны, а не персонально для Зеленского. Много раз призывал сторонников Зеленского хорошо подумать, можно ли в такой ситуации поддерживать Зеленского.
    Как же так, кацалапый, прямое противоречие получается. Август уже начался, вылезай, отрабатывай свою московскую зарплату, отвечай.

3. Good man

Good man Обычный человек

Форум этот чисто украинский. Были тут два залётных еврея, но как-то не прижились евреи на львовской "земле". С большим удовольствием захожу на этот форум, отдыхаю душой. Есть где развернуться патриоту Украины. Долгое время призывал тебя прекратить оскорблять форумчан и общаться нормально, но ты без хамства не можешь. Хомчин тут нужен как компенсация тебя.

4. Slav

Slav Well-Known Member

Я думав, що слово "кацалапий" якось зв'язано з кацапами. А на гудмана треба поменше реагувати, і воно з часом само піде з форуму.

5. medwedo berlogsoni

Не піде. Навіть якщо на нього не реагувати. Пристав до форуму, як гімно до штанів.
    Можливо, що він трохи чокнутий, думає, що робить корисну справу, тому й сидить тут вдень і вночі.
    Сподівається, що Хуйло - сільний прєзідєнт, всю жізнь занімавшійся єдіноборствамі. Це так гамнюк Гудман півтора року тому стверджував.
    Зараз уже всьому світові очевидно, що Хуйло - кремлівська нікчема, що остаточно з"їхала з глузду.
    Розпочинаючи війну проти України, Хуйло сподівалося переділити світ так, як це було за часів СРСР. Фактично тоді були два світових центри: США і СРСР.
    А всі інші були "нєпрісоєдінівшієся страни"
    Хуйло хотіло "прісоєдініть" те, що рахувалося колись за Радянським Союзом. Силою, нахабством і демагогією.
    Але вийшло так, що не те що лідери західних держав, а навіть малі країни Африки чи Близького Сходу не хочуть з ним на одному гектарі сидіти. Південна Африка, одна із країн БРІКС, чітко дала зрозуміти, що якщо воно приїде в Йоганесбург, його там арештують.

Мені ліньки шукати, але Гамнюк гудман весною "прогнозував", що Хуйло (якого він чомусь називає Путіним) поїде на самміт БРІКС, і йому там тиснутимуть руку, як рівні.
    Тепер Гамнюк Гудман буде мовчати з даного приводу, писати все що завгодно, тільки не про це.

6. Good man

Good man Обычный человек

Истеричка и интриган, ты снова всё перевернул. Ты утверждал, что Путина там не будет, я говорил, что посмотрим, будет или нет. Это первое.
    Во-вторых, ты так и не ответил на мои слова по поводу Тайваня. Прямое противоречие моих слов и радости в России.
    Третье.
    https://forum.lvivport.com/threads/prezident-zelenskij.119617/page-344#post-3312673

Ни в одном СМИ этого не было. Ни прогнозов, ни утверждений. Человек из России знать об этом никак не может, как ты утверждаешь про меня. А я ещё дополнительно подтвердил свои слова о выборах.
    https://forum.lvivport.com/threads/prezident-zelenskij.119617/page-346#post-3313044

Ставлю 100 к 1, ни на одни мои слова ты ничего не ответишь. Трусливо сбежишь, засунув язык в задницу. Ты можешь только устраивать провокации, называя меня и Михаилов кацапами. А когда дело доходит до подтверждения своих слов, ты бегаешь по всему форуму, но ничего не говоришь по существу. Не мужик, а баба. Тьфу.

7. Good man

Good man Обычный человек

Что касается именований, ближайший союзник высказался на саммите НАТО.

По сведениям ряда мировых СМИ, на саммите НАТО Джо Байден заявил в адрес Зеленского: «что позволяет себе этот мальчишка. Он без нас ничего не стоит».

8. FB_IMG_1691088699879.jpg
    382!!!! 382 дякую.... 382 вибачте....

Взагалі то я прийшов До Гудочка... ( Андрій Гудима ). Посиділи.....покурили.... Послав його, він мене... Все як завжди...

Але будучи на місці, я вирішив шо майбутнє невідоме, а дякувати варто вже.... Всім. Без огляду на знайомство. Бо усі побратими і посестри -рідні.

Я обійшов усіх. Ряд за рядом. Поховання за похованням... Біля кожного я дякував і казав "вибачте".......
    382!! 382 дякую.... 382 вибачте....

Не було суму і тривожності... Був насамперед спокій, і так, трішки егоїстичного суму. Бо " Більше не буде.... "

Фотографічний Ефект, коли очі з фото начебто рухаються за тобою, надавав оцей метафізичний ефект спілкування в дві сторони. Я чув "дякую за память" У відповідь... Усміхнені обличчя та очі з фотографій проводжали мене... "Давай брате... Щасливо... Бережи себе... " Це те, що я чув на прощання..

Людей багато як на будній день... Батьки, побратими ( я відійшов від Гудка, і через пару хвилин там на лавці коло нього уже хтось сидів)....просто відвідувачі...
    Прибирають, сидять, курять, говорять....
    Мама з дитиною... Дитина "а то хто а то хто? ", а мама з обличчям на якому чітко видно сльози і скорботу пояснює дитині.....

Вітер колише прапорами.... Проходячи між могилами, прапори легенько і лагідно гладять тебе по щоці... І ти теж це сприймаєш як знак...

Не Знаю як закінчити.. ... І чи варто якось логічно закінчувати?

У кожного з цим місцем буде своє..

У мене - думка " Аби не зрадити їхні сподівання після перемоги"....

382!!! 382 дякую.... 382 вибачте....Станом на зараз... Лише в одному місці....

Дякую вам усім.

#слава_Україні
    #героям_слава
    #слава_зсу
    Іван Савицький

9. Good man

Good man Обычный человек

Кстати, кацалапый, мне тут Мих напомнил одну вещь. Помнишь, когда в первые месяцы войны в Киев приезжали мировые знаменитости, то ты ставил это в заслугу Зеленскому, хвалил знаменитостей. А я ещё тогда говорил, что это пиар знаменитостей на крови, что они уедут и забудут об Украине. Ты меня на основе этого обвинял в работе на Россию, что пишу из России.
    Прошло время и кто оказался прав? Где твои хвалёные знаменитости? Где их реальная помощь? Это ты, старый фсбшник, очень тонко разыграл комбинацию. Самый сильный удар по психике людей - это обрушить надежду. Когда надежды нет и результата нет, то люди это более-менее нормально переживают. Но ты, скотина такая, хочешь нанести удар по украинскому обществу как можно больнее. Для этого очень активно пиарил приезды этих голливудских звёзд, чтобы потом ту людей было больше разочарования от понимания, что их использовали как пиар, что это был пиар на крови. Вот за эту работу тебе платят московские кураторы. Чтобы ты под личиной патриота наносил ущерб украинскому обществу.

10. medwedo berlogsoni

Цікаво, сільному прєзідєнту всю жізнь занімающємуся єдіноборствамі, вже наклали на стіл про те, що ЗСУ підбили під Новоросійськом "Олєнєгорській херняк"? Сімсот кілометрів по морю від Одеси до Новоросійська, між іншим.

View: https://youtu.be/pr5GcSEbGVQ

11. Good man

Good man Обычный человек

Отлично. Появился. Пусть все видят, кацалапый урод здесь гарцевал, что я боюсь его вопросов, а как я его в пух и прах уделал, то сам трусливо переключился на другое и от моих вопросов бегает. Старый фсбшник. Умеет только из-за укрытия ракеты наводить, тогда только смелый. А как ответить за свои слова, так сразу язык в задницу.

12. Slav

Slav Well-Known Member

Якщо ВСІ, але ВСІ будуть його посилати на xyй, то піде. Але ж деякі мудаченьки з ним на форумі спілкуються.

Ви вище читали мій допис про Юрія Бутусува?

13. medwedo berlogsoni

Не піде. Не читав.

Справа в тому, що з ним спілкуються порохоботи, які чомусь вважають, що Гудман - також за Порошенка. А він лише прикривається Порошенком, насправді він - кацапське пропутінське гімно, що пише з росії.
    Я вже днів десять, як не читаю ні порохоботів, ні тих, хто вдає за себе порохобота, а насправді - на службі путінської росії.
    Бутусова я також не читаю. Колись він по відношенню до Зеленського на якійсь зустрічі вів себе як свиня. Це було ще до повномасштабного вторгнення. Також не об"єктивна людина. І дещо "не в собі", як мені здається.

14. Slav

Slav Well-Known Member

Зелеботи так само як порохоботи роблять собі кумира. А це є неправильно. Я про це не раз писав.

Бутусов один з небагатьох експертів та патріотів, до думки яких, я вважаю, треба прислухатися.

До речі, він повністю перейшов на українську мову.

15. medwedo berlogsoni

В патріотизмі Бутусова я не сумніваюся, а от стосовно звання "експерт" - він до цього явно не дотягує.
    Крім того, Бутусов - провокатор, який колись вперто намагався вивести Зеленського з терпіння. Так порядні люди не роблять.
    Але мова не про нього зараз, з Бутусова також не варто створювати кумира.
    Мова про те, чому ЗСУ серйозно пошкодили "Морського олєнєвода".
    Ось тут, я вважаю, можна почути серйозну експертну оцінку.
    Дивіться ролик з самого початку, а я ж виставлю саме в інтригуючому моменті.

View: https://youtu.be/u_BZM4RnM0w?t=643

16. Good man

Good man Обычный человек

:))):))):))) Тебе даже джиппси говорил, что ты больше, чем в половине сообщений со мной общаешься и обращаешь внимание.
    Ты несколько сообщений назад ко мне в теме обратился. А когда я тебе ответил так, что тебе возразить нечего, то ты засунул язык в задницу и сделал вид, будто не читал меня. Ты двуличный урод и интриган. Если тебе ответили, расписав всё по полочкам, то ты не видишь ответа, а когда сторонники Порошенко делают ошибки, то ты сразу тут как тут и очень хочешь продолжать диалог. Бабский интриган. Противно просто.:bad:

17. Good man

Good man Обычный человек

Первая серия выступления кацалапого:

Вторая серия:

View: https://m.youtube.com/watch?v=ZSRoxfGWzpU&pp=ygU50YjRg9GA0LAg0LLRiyDQt9C90LDQtdGC0LUg0LrQsNC6INGPINCy0LDRgSDRg9Cy0LDQttCw0Y4g

18. Slav

Slav Well-Known Member

@medwedo berlogsoni , мені чесно дуже не приємно, коли тут на форумі різні учасники обзиваються. Навіть якщо це мене не стосується.

19. medwedo berlogsoni

А мені неприємно, коли якась паскуда пише російською з Росії і вихваляє Путіна-Хуйла, використовує український прапор у якості свого аватара, колись обзивала українського офіцера, який захищає Україну, "пьянью подзаборной", нахабно бреше, що я начебто своїми постами направляю ракети, є одночасно і Коломойським, і підлеглим Коломойського, ефесбешником, що працює за гроші, одним словом, веде себе як гамнюк.
    Якщо у Вас є інше слово, яке характеризує Гудмана, прошу поділитися думкою. Для мене особисто Гудман - провокатор-гамнюк.

20. Slav

Slav Well-Known Member

Нема нормальної модерації на форумі. Інакше його би давно виставили за межі цього форуму.

а де твій аватар? :)