Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

Много раз говорил, беру информацию из разных источников. Только так можно сложить объективную картину. Вот наглядный пример:

Великобритания утилизировала десятки танков Challenger 2, подлежащих ремонту.

The Times пишет, что «Минобороны уничтожило десятки танков, которые могли быть отправлены для поддержки Вооруженных сил Украины. Утилизировано 43 танка Challenger 2».
    Утилизация обошлась казне в четыре миллиона фунтов стерлингов.

Этого не скажут на марафоне и не напишут в СМИ. Эту аналитику надо уметь находить.
    Планктоша и прочие кацалапые уроды пытались смеяться, когда я говорил, что Зеленский своим поведением развалил антироссийскую коалицию, созданную Порошенко. Они просили факты, а я сразу говорил - эти факты скрыты от простых глаз, но они всплывут потом. Хотели? Получите результат дипломатических усилий команды Зеленского.

2. Good man

Good man Обычный человек

Дерьмо кацалапое, не переобувайся. Зеленский и его команда много раз чётко заявляли - только границы 91-го года.

3. Slav

Slav Well-Known Member

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не пишіть. Але Ви написали, що Ви не в Україні, а цього досить, щоб на це болюче реагували.
    І яка різниця, чи Ви напишете, що Ви, наприклад, в Італії чи Словаччині? Для тих, хто реагує, головне, що Ви не в Україні.
    Найбільше на Вас реагує Гудман, який пише з Росії. А також МайорМайор, який до початку масового вторгнення писав виклюно російською мовою, яку перекручував, як це роблять лише кацапи, а коли я робив йому зауваження, що через таких як він в Росії думають, що Харків - російськомовне місто, яке притісняють українізацією, від якої рускоязичних треба рятувати, то він жодним чином на те не реагував.

Модератори і адміністратор ЛФ також проживають за межами України. І кацапа Гудмана чомусь не банять, хоча кацап Гудман набрався нахабства і використовує український прапор в якості аватарки. Пропутінське гімно - цей Гудман, такого ще пошукати, а свинячить тут, прикриваючись українським символом.

5. medwedo berlogsoni

Не всі західні джерела є об"єктивними.
    Там також деякі журналісти люблять гроші.
    Крім того, західні джерела можуть помилятися. Вони також не володіють повною інформацією. Вони пишуть те, про що взнали з "неназваних джерел".

Тому, щоб уявити собі приблизно, що відбувається насправді, слід отримувати інформацію із різних джерел.
    До речі, Українська Правда також може бути упередженою.

А інколи буває, що пишуть (я не про УП, а взагалі) начебто об"єктивно, але насправді читачем малюється спотворена картина того, що відбулося.
    Наприклад, пишуть, що ЗСУ під час контратаки втратили 10 БМП, але при цьому знищили також 10 БМП росіян.
    Начебто нічия.
    Але згодом виясняється, що російські БМП - ще жерстянки радянського зразка, які перетворилися на купи металобрухту з м"ясним фаршем.
    А БМП західного зразка були підбиті, але всі військові ЗСУ при цьому залишилися живі, а підбиті машини згодом були відбуксировані в тил і можуть бути відремонтовані.

Я не знаю, чи Ви десь читали чи чули, що до окопів росіян на кількох БМП під"їхав взвод ЗСУ, всі БМП були підбиті, але бійці ЗСУ вибрались цілі і неушкоджені із тих підбитих БМП і, знищивши рашистів, закріпилися в тих окопах.
    А таке буває.

Ми з Вами, як пікейні жилети, розмірковуємо і дискутуємо, не знаючи об"єктивної картини.
    Марнуємо час.
    Краще скажіть, наскільки добре Ви володієте мовою тієї країни, в якій перебуваєте? Чи читаєте літературу в ориґіналі?

6. Slav

Slav Well-Known Member

Кацап гудман ще виглядає ангелом в порівнянні з деякими іншими дописувачами на цьому форумі. Особливо у порівнянні з бидлом MayorMayor.

-----------------

Зверніть увагу на заяви Бутусова, про які я написав вище.

Останнє редагування: 31 лип 2023
  7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мєдвєдо, то ви й насправді такий тупий, якщо вважаєте, що Хуйлу повинен був "язик" у якості приводу для війни?Ось у Київ він пішов тому, що це "руськоязичне" місто?А у Житомір з Сумами?А половину Запорізької області окупує тому, що там "рускій язик"?Точно?

8. Slav

Slav Well-Known Member

@medwedo berlogsoni , попросіть в MayorMayor, щоб він знову вже третій раз, як страус, запхав голову в унітаз, поставивши вас в ігнор. Бидло зовсім без хамства не вміє спілкуватися на форумі.

Останнє редагування: 31 лип 2023
  9. Slav

Slav Well-Known Member

Я відносно добре володію іноземною мовою.

10. medwedo berlogsoni

Що означає "відносно добре"?
    Ви читаєте художню літературу цією мовою без словника?
    Ви розумієте, про що розмовляють носії мови, коли вони розмовляють між собою?

11. medwedo berlogsoni

@Slav, подивіться ролик повністю, будь ласка. Там ідеться, в тому числі і про західні джерела. І про 700 років, потрібних для розмінування території України. Моя Вам порада - ставтеся до західних експертів критично.

View: https://youtu.be/upTFdVlDamc

12. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мєдвєдо "крутить роліки". Тільки думати не хоче, чому цей міст не було підірвано вранці 24 лютого 2022 року.Наші півтора місяця намагаються просунутись на мелітопольському напрямку. А Зелупа здав Мелітополь відразу, без оборони.

13. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый урод, я обыкновенный патриот Украины. Моё мнение отличается от твоего, но это не мешает мне быть тем, кем я назвался. А ты заигрываешь со Сливом только потому, что все остальные тебя послали. Твоё место возле Зеленского после саммита НАТО.

14. В мене прикра для всіх новина.

Якщо війна затягнеться, а вона очевидно затягнеться, то воювати будуть всі.

На фронті військових нудить від "позитивних" блогерів, які розповідають про успіхи, бо за цими успіхами стоїть м'ясорубка, нудить від розповідей про те, як швидко все закінчиться, як ми швидко візьмемо Крим, деокупуєм території, як швидко закінчиться війна. Народ, що на війні, просто припинив їх слухати, читати, усіх вивертає.

Реальність та офіційні змі просто різні, тому тут їх припинили дивитись та слухати.

Іде важка робота. Є місце героїзму, але здебільшого потреба втриматись, закрити дірки, зберегти управління підрозділами, вистоять.

Є бригади, які вже тричі поміняли свій склад.

Як сказав мені один літній француз, який до України побував на війні в Чечні, Югославії, Іраку, Сирії тощо, після півтори години арт обстрілу тільки в нашому квадраті - наше покоління такої війни ще не бачило.

Як сказав один повний кавалер ордену Богдана Хмельницького, це були мої найтяжчі чотири дні за десять років. А потім, виявилось, що це ніякі не чотири дні, а 24/7.

Ми втримаємось, Україна переможе, але воювати доведеться усім.
    Мирослав Гай

15. Good man

Good man Обычный человек

Когда я вместе с генсеком НАТО и Залужным предупреждал об опасности в недооценки противника, то всякие хомчины говорили в ответ про поребрик. А тут вон оно как, ещё и француз с передовой мои слова подтверждает. Так что идёт хомчин к чёрту вместе со своим поребриком.

16. medwedo berlogsoni

Якщо НАТО не хоче знищувати Москву, то це буде робити Україна, повільно, але впевнено. І плювати вона хотіла на те, хто там що хоче чи не хоче.

View: https://youtu.be/jJVg-YM_SaU?t=720

17. Slav

Slav Well-Known Member

@Good man , ти є трєпло і балабол. Ти втікаєш від моїх питань. :)))

Зокрема, ти не пояснив, в чому полягає моя "напыщеная глупость", про яку ти раніше мені писав.

І ти не можеш пояснити, чому я є істеричка і придурок, бо ти є трєпло і балабол :)))

18. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, почему молчишь по поводу зерновой сделки? Ты же мои слова в скриншот брал, цитировал. А сейчас язык из задницы достать боишься. От своих же слов трусливо бегаешь.

19. Slav

Slav Well-Known Member

Чому він тебе постійно називає словом "кацалапий"? Що це слово означає?

20. Slav

Slav Well-Known Member

@Good man , ти є трєпло і балабол. Ти втікаєш від моїх питань. :)))

Зокрема, ти не пояснив, в чому полягає моя "напыщеная глупость", про яку ти раніше мені писав.

І ти не можеш пояснити, чому я є істеричка і придурок, бо ти є трєпло і балабол :)))

а де твій аватар? :)