Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Slav

Slav Well-Known Member

Це ти є українофоб. Ти хочеш , щоб Україна втратила свої Збройні Сили в цьому контрнступі, щоб нацистська єблівушка- срассіюшка легко захопила нові українські землі.

2. Це ти хочеш віддати кацапам те, що вони окупували.Сьогодні це, через пару років, коли вони відновляться, інші території і так до яких пір ти збираєшся віддавати території України.
    Чим ти краще чи чим ти відрізняєшся від сраного мена: той хоче захопити, а ти віддати.
    Нахуй за поребрик, обоє.

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Велике крадівництво:

4. З фронту пишуть. Точніше, вже з госпіталю.

Костя Прошинский:
    Бля, меня уже типает от всех блин новостей. Пан Резников заявил, что мы отстаём от ГРАФИКА (о как) наступления!!!

Сразу хочу повторить вопрос из знаменитого фильма - кто ты, воин? Какой бля график? Ты вообще кто такой? Твоя задача - встречи с международными партнёрами и обеспечение ЗСУ! Всё! Крапка! Графики наступления бля????

А знаешь, пан министр, почему мы на выход даже воду не берём с собой? Потому что нам идти 7 км в одну сторону по жаре и постоянным огнём. И мы бережем каждые 100 гр веса. А не берём мы потому что все поля в телах наших пацанов, и мы по пути берём воду у них, она им уже не поможет.

А знаешь почему они там остались? Потому что ты и твоё гребанное министерство не позаботились о минометах, минах, снарядах и тд. Это ведь ты заключил ещё до большой войны контракт на сумму почти в 1.5 ярда на производство мин, и МО сделало 100 процентов предоплаты производителю. Но ни одной мины не изготовлено))). Нет прикрытия у пацанов на выходах. График наступления говоришь???? А знаешь почему там тела так и лежат? Потому что ты, гнида, не дал эвакмашин бронированных и пацаны числятся без вести пропавшими, хотя мы проползаем мимо них, но ничего сделать не можем, Су...Ка....

А знаешь почему там груды нашей подбитой техники? Да потому что ты, гребанный министр не закупил нихрена для разминирования!!!! И когда броня, наплевав на приказ не ехать, всё равно едет к нам забирать раненных, ибо нам пиз...да, подрывается на минах!!!!

Я очень много тебе могу сказать в лицо про ваши графики и реальность на фронте!!! Твой проваленный график обеспечения для нас тысячи потерь....

Заткни свой график себе у дупу .....
    FB_IMG_1690663237862.jpg

5. Good man

Good man Обычный человек

Шанс я давал. Ответов не услышал. В следующий раз, когда захотите от меня получить ответ, сначала ответите на мой. Не ранее этого. А пока пребываете с статусе трепла. До моего возвращения вас в людской облик.

6. Slav

Slav Well-Known Member

Вдарся головою в стіну. Я нічого не хочу віддавати.

7. Slav

Slav Well-Known Member

Ви справді думаєте, що тепер рашисти більше втрачають ніж українці?

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

9. medwedo berlogsoni

Незалежні експерти дають зараз такі оцінки.

10. Slav

Slav Well-Known Member

Я вище в цій темі викладав статті на УП, які показують, що контрнаступ дуже сповільнився і є дуже великі проблеми з цим контрнаступом.

Останнє редагування: 30 лип 2023
  11. medwedo berlogsoni

То було місяць тому. Сповільнення темпів контрнаступу не є припиненням контрнаступу.
    Проблеми вирішуються іншим шляхом, відмінним від м"ясних наступів, до яких вдається росія.

Ви розвиваєте відразу дві теми: темпи контрнаступу та співвідношення втрат.
    Темпи контрнаступу сповільнилися, щоб зменшити втрати. Так зрозуміло?
    Можна взяти якесь село за три дні і при цьому втратити вдесятеро людей більше, ніж росіяни, які захищаються.
    А можна взяти це саме село за місяць, але втрати будуть менші, ніж у росіян, які захищаються.

Не перескакуйте з однієї теми на іншу. Ми почали говорити про те, що ЗСУ наступають повільно, але несуть втрати менші, ніж ЗС РФ, які захищаються. Подивіться і послухайте уважно ролик, на який я дав перед цим посилання.
    Я буду навіть наскільки люб"язним, що виставлю ролик в тому місці, де мова йде про втрати, і про те, чому втрати ЗСУ менші, ніж втрати ЗС РФ. (На той випадок, якщо Ви не переглянули той ролик)

View: https://youtu.be/rhXEPcHqN-s?t=1610

12. Good man

Good man Обычный человек

13. Slav

Slav Well-Known Member

Я би дуже радий був би помилятися.

14. Slav

Slav Well-Known Member

@Good man , ти є трєпло і балабол. Ти втікаєш від моїх питань. :)))

Зокрема, ти не пояснив, в чому полягає моя "напыщеная глупость", про яку ти раніше мені писав.

І ти не можеш пояснити, чому я є істеричка і придурок, бо ти є трєпло і балабол :)))

15. Slav

Slav Well-Known Member

@medwedo berlogsoni , я взагалі хотів би дуже помилятися і я дуже хотів би, щоб цей український контрнаступ виявився дуже успішним. Але наявна інформація, яка в мене є і якій я довіряю, не дає мені підстав так вважати. З часом ми побачимо, хто з нас є правим.

Останнє редагування: 31 лип 2023
  16. Slav

Slav Well-Known Member

@Good man , хто розбомбив ракетами навчальний заклад в Сумах? Інопланетяни?

Ракетний удар РФ по закладу освіти в Сумах: зросла кількість загиблих та поранених:
    https://www.pravda.com.ua/news/2023/07/30/7413450/

17. medwedo berlogsoni

Звідки у Вас наявна інформація?
    Інколи і я мав рацію.
    Що Ви вважаєте дуже успішним контрнаступом? Я вважаю, що контрнаступ можна вважати успішним, якщо ЗСУ переріжуть сухопутний коридор з Маріуполя в Крим. Тобто, наприклад, визволять Мелітополь. А якщо визволять Бердянськ, то це вже буде взагалі дуже чудово.

І особисте питання, якщо можна. Ви написали пост, на який я оце відповідаю, о пів на п"ятій ранку. Можна поцікавитися, з точністю до країни, де Ви зараз перебуваєте і яку мову Ви знаєте? Мені це цікаво просто як людині, яка любить вивчати іноземні мови. Я читаю німецькою і англійською, досить непогано сприймаю на слух неадаптований звук цими двома мовами (наприклад, слухаючи аудіокниги), ну а турецькою уже можу читати художню літературу, причому на сторінку неадаптованого тексту мені невідомо лише близько десятка слів, здебільшого ті, які я вже зустрічав раніше, але не міг згадати.

18. Slav

Slav Well-Known Member

@medwedo berlogsoni , я не хочу про це писати на форумі, бо деякі особи на форумі на це дуже болюче реагують.

19. Slav

Slav Well-Known Member

Я читаю про контрнаступ на УП. Вони посилаються на західні джерела, які є об'єктивними.

20. Slav

Slav Well-Known Member

Заяви Бутусова, про які я прочитав в інтернеті:

- в нас величезні втрати.
    - втрати невиправдані
    - відсутність грамотного командування/організації/управління у війську
    - відсутність надійних оборонних рубежів
    - Генштаб бреше, його (генштабу) заяви - піар
    - потрібно припинити безглузді втрати з нашого боку

а де твій аватар? :)