Війна Росії проти України

Discussion in 'Політика і політики' started by Slav, Feb 22, 2022.

1. Slav

Slav Well-Known Member

@Good man , ти є трєпло і балабол. Ти втікаєш від моїх питань. :)))

Зокрема, ти не пояснив, в чому полягає моя "напыщеная глупость", про яку ти раніше мені писав.

І ти не можеш пояснити, чому я є істеричка і придурок, бо ти є трєпло і балабол :)))

Last edited: Jul 28, 2023
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Він ще й розумово обмежена людина, тому що, по-перше, вірить у перемогу Росії в цій війні, а по-друге, за три роки, що тут товчеться, так і не вивчив українську.

3. Good man

Good man Обычный человек

"В долгосрочной перспективе, особенно в связи с тем, что Департамент планирует оказывать помощь в восстановлении и реконструкции Украины, коррупция в украинском правительстве и частном секторе создает риски для эффективности внешней помощи США, что требует жесткого контроля", - говорится в обзоре генерального инспектора Госдепартамента.

В отчете говорится, что американское посольство в Украине уже изучило эти рекомендации и согласилось с целесообразностью подобных мер.

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Кацап і довбойоб- це слова-синоніми.

5. Good man

Good man Обычный человек

Все могут наблюдать наглядную работу ФСБ.
    Ищется недовольный Слив, которого никто не уважает и не интересуется его мнением. И этому неуловимому Джо оказывается всяческая моральная поддержка. А потом, установив эмоциональный контакт, через этот Слив будут распространять кремлевские нарративы. И человек даже сам не будет осознавать на кого работает.

Простая проверка. Если сейчас Слив выскажет своё мнение по поводу разминирования Чонгара, по поводу коррупционных скандалов, то старый фсбшник мгновенно сменит милость на гнев.

6. Good man

Good man Обычный человек

Так ты с этим кацапом медведо постоянно сам общаешься. Пытаешься разобраться там в чем-то.:facepalm::facepalm:

7. Slav

Slav Well-Known Member

Зокрема, ти не пояснив, в чому полягає моя "напыщеная глупость", про яку ти раніше мені писав.

І ти не можеш пояснити, чому я є істеричка і придурок, бо ти є трєпло і балабол :)))

8. Good man

Good man Обычный человек

Случилось то, чего я долго ждал. Украина нанесла ракетный удар вглубь территории России. Ракету сбила ПВО, она упала в центре Таганрога, в жилые кварталы. Меня недавно спрашивали про ракетный удар по Одессе. Интересно будет узнать мнение форумчан про нынешнюю ситуацию.
    @Мих, @medwedo berlogsoni, @Mykhaylo Khomchyn, @ashim, @Slav.
    Кто ударил ракетой по жилым районам Таганрога?

Вопросы задавать всегда легко, посмотрим на ваши ответы.

P.S. Всех, кроме Миха, предупреждаю сразу. За отсутствие чёткого ответа, пострадаете морально.
    P.P.S. для придурков, которые захотят меня обвинить в чем-то, цитирую мои слова про этот удар - Случилось то, чего я долго ждал.

9. Slav

Slav Well-Known Member

Я можу відповісти на це питання? Я є екстрасенс, ясновидець?
    Появиться якась інформація в ЗМІ, тоді я буду щось знати і зможу робити приблизні судження.

10. Slav

Slav Well-Known Member

11. Good man

Good man Обычный человек

Тогда пшёл отсюда, трепло и балоболка. Тебе дали шанс быть мужчиной. Ты его проворонил.

12. Slav

Slav Well-Known Member

Ти є взагалі трахнутий на всю голову.:)))

13. Slav

Slav Well-Known Member

14. Slav

Slav Well-Known Member

Якщо би був радником Зеленського, то я би йому взагалі радив не продовжувати контрнаступ, а приберегти сили для оборони.

15. medwedo berlogsoni

Якщо при контрнаступі ЗСУ втрачають менше, ніж рашисти, значить, контрнаступ можна проводити.
    Я наведу приклад, коли контрнаступ був потрібен. Рашисти стояли під Харковом і обстрілювали місто із систем Град і звичайної артилерії.
    І якщо лише оборонятися, то поступово рашисти зруйнували б усе місто, і загинуло б більше людей, ніж коли здійснили контрнаступ і відігнали рашистів аж до кордону.
    Зараз рашисти обстрілюють Херсон, і якщо їх не відігнати подалі (а це неможливо без контрнаступу), то вони зруйнують весь Херсон.
    Може, ще скажете, що і під Києвом не слід було проводити контрнаступ, а берегти сили і оборонятися? Коли рашистські танки були вже біля метро?

Якщо в результаті контрнаступу вдасться вибити рашистів з території України, то не потрібно буде ніякої оборони. Окрім тієї, що буде на кордоні.

16. medwedo berlogsoni

Очі Хуйла, коли він відчув сильну руку на талії, заблищали від щастя.
    ПутинСЧерным.jpg

17. Ще один обісраний мен, який торгує землями України заради спасіння своїх шкурних майнових інтересів.

18. Slav

Slav Well-Known Member

Якби його всі на форумі посилали на хyй, то він би сам чемненько пішов з форуму.

19. Slav

Slav Well-Known Member

Йди ти на хyй разом зі своїм другом mayormayor разом з вашими ідіотськими звинувачуваннями.

Я більше переживаю, щоб Україна більше земель не втратила після невдалого контрнаступу. Я це раніше пояснював, що контрнаступ може обезсилити Україну і вона не буде мати сил захищатися перед новим наступом нацистської єблівушки-срассіюшки.

Last edited: Jul 29, 2023
  20. Ти не за землі України переживаєш, а щоб не дай бог українці не звільнили свої території, окуповані кацапами.
    А прикриваєш це дурним висловом: "єблівушки-срассіюшки".
    Сексуально стурбований українофоб.

а де твій аватар? :)