Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Обісраний мен, хто вдарив ракетою у храм
    До речі, недавно була річниця збиття Боїнгу. Хто його збив?
    Що, лячно відповісти хто збив Боїнг?
    Не переживай, твій куратор не читає хуйні, яку ти тут пишеш.
    Через дев'ять років ти теж будеш стверджувати що в храм попала ракета ППО?
    Якщо кацапстан ще буде існувати, в чому я дуже сумніваюсь.

Р.С. Я пережив лисого, бровастого, ніякого, кагебешника, плямистого, хитрого лиса, парторга, бджоляра зека, президента. Переживу й комедіянта.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

І де зараз цей "нацик"? Набрав води в рот? Не платять?

• Подобається Подобається x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

Значит переживешь и то, что идёшь вслед за Зеленским на саммите НАТО.:))):))):)))

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Зауважте, що, наприклад, те, що Гудману не вигідно, він не згадує.
    Пам"ятаю, як кілька місяців тому він тут висловлював впевненість, що Хуйло поїде в ПАР на БРІКС, і ніхто йому нічого не зробить, тиснутимуть руку, як порядному.
    Зараз, коли Хуйла обіцяли обов"язково арештувати, щойно він з"явиться в ПАР, коли його президент ПАР кинув через свій чорний ... (коліно), Гудман на цю тему мовчатиме.
    Гудман лише радіє, що Хуйло вийшло із зернової угоди, тобто, справдився гудманів "прогноз".
    А то ніякий не прогноз - то інсайд. Всі путінські пропагаднони уже знали із тих документів та слухів, що Хуйло вийде з зернової угоди.
    Інсайд не є прогнозом.
    А от те, що я сказав кілька місяців тому, що Хуйло ні на який БРІКС не поїде, це дійсно прогноз, який справдився. Тому що я жодним чином не пов"язаний із владою ПАР. І ніхто не знав нічого наперед. Президент ПАР хотів вийти із угоди про виконання рішень міжнародного кримінального суду, але парламент не дозволив йому цього зробити.

А отже, якщо Хуйло поїде в ПАР, його там візьмуть під микитки і відвезуть в Гаагу.

Гудман зараз, як це він робить завжди, почне чіплятися до слів, хоча суть сказаного мною зрозуміла: Хуйло в БРІКС - персона нон-грата.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

США можуть оголосити новий пакет допомоги Україні.
    В пакет входять серіал: "Секс у великому місті" та х/ф "Тупий і ще тупіший"

6. Обісраний мен, хто вдарив ракетою у храм
    До речі, недавно була річниця збиття Боїнгу. Хто його збив?
    Що, лячно відповісти хто збив Боїнг?
    Не переживай, твій куратор не читає хуйні, яку ти тут пишеш.
    Через дев'ять років ти теж будеш стверджувати що в храм попала ракета ППО?
    Якщо кацапстан ще буде існувати, в чому я дуже сумніваюсь.

7. Slav

Slav Well-Known Member

@Good man , ти є трєпло і балабол. Ти втікаєш від моїх питань. :)))

8. Good man

Good man Обычный человек

Я тебе говорил около двух месяцев назад, с таким подходом, как у Зеленского, помощь Запада в 2024-м году будет сокращена.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Slav

Slav Well-Known Member

Зокрема, ти не пояснив, в чому полягає моя
    "напыщеная глупость", про яку ти раніше мені писав.

Останнє редагування: 26 лип 2023
  10. Slav

Slav Well-Known Member

Найкращий психіатричний консиліум з найкращих психіатрів світу не зможе розібратися в тому, що робиться в головах нацистських москалів, включаючи кацапа гудмана. Ці психіатри самі почнуть дуріти приблизно так, як починає дуріти "волшебник Эх" на 5:40 хвилині цього мультфільму:
    https://www.youtube.com/watch?v=igSu8SUnei0

11. Slav

Slav Well-Known Member

Він наче вдає з себе українського патріота і навіть справді може щось написати на користь України. Але це тільки для зовнішнього маскування. В основному він тягне на форум брехливу російську пропаганду.

Я на початку цієї теми розкрив природу гудмана:
    https://forum.lvivport.com/threads/good-man-provokator-azef.120839/

12. medwedo berlogsoni

Наведіть приклад, хоча б за останні три дні, коли паскуда Гудман написав щось на користь України. Процитуйте, бо я його зараз не читаю.
    Я лише знаю, що він завжди пише на користь Порошенка і тих, хто його підтримує тут на форумі. Порошенко - от його маскування.

13. Де ще зелені так обісралися що кацалапий знову пробує звинувати в цьому Порошенка?

14. Slav

Slav Well-Known Member

Я мав на увазі, що він раніше ніби щось писав на користь України. Чи таких випадків взагалі не було?

15. medwedo berlogsoni

Не було. Я за ним спостерігаю з початку його реєстрації на форумі.
    Відразу запідозрив щось нечисте.
    По-перше, дуже розмите його місцеперебування. Я так думаю, що воно живе в Росії.
    По-друге, зовсім не знає української мови, хоча йому сорок з чимось років, а отже, якби він проживав в Україні, то мусив би знати українську. А він не знає її настільки, що навіть не розумів якось, що я написав українською, а гугл йому переклав якусь ахінею.
    Тобто, у нього немає навіть пасивного знання української.
    По-третє, він нахабно нап"ялив на свій аватар український прапор - символ України. (Модератори цього "не помітили", хоча помічали, коли якійсь вівці один із форумчан намалював червону цятку на лобі, і його забанили). За використання українського символа, та ще й такою російською паскудою як Гудман, слід банити негайно.
    По-четверте, він любить підловлювати на неточностях, перекручувати написане, і робить це регулярно. Чистий тролінг.
    По-п"яте, у нього Путін - сільний прєзідент, а коли я регулярно почав називати Путіна Хуйлом, він мені написав, що він не ображає мого українського президента, а тому щоб я не ображав його президента.
    Уже за одне те, що він обзивав "пьянью подзаборной" українського офіцера @VasMT , який воював (чи і зараз воює) проти кацапської саранчі на сході, цього гамнюка Гудмана слід було забанити назавжди. Але експериментатори цього не помічали.

Він ніколи нічого на користь України не писав.
    Знущався з України, коли США надали Україні гумові човни (рєзіновиє лодочкі).
    І ще багато чого. Оним словом, Гудман - кацапський пропутінський лайнюк, якого із якоїсь причини тут не банять. Колись одна модераторша винесла йому попередження, але після цього її "образумили", і вона тепер мовчить.
    Зараз я Гудмана поставив у ігнор, і лише інколи раз на тиждень можу глянути по діагоналі, що воно пише стосовно тих чи інших визначних подій.
    Ось скоро кацапню виженуть із Бахмута. А колись гамногудман підморгував, що "а пока вагнерівці наступають в Бахмуті".
    А коли російську саранчу виб"ють з Бахмута, гудман мовчатиме, як срака в гостях.

16. Good man

Good man Обычный человек

Две истерички облизывают друг друга после того, как я их неоднократно выставил придурками.:)))

17. medwedo berlogsoni

Уже й Йєбіпет Хуйла не поважає. Примушує чекати. А раніше, до війни, бувало, Хуйло регулярно запізнювалося на зустрічі міжнародного рівня і примушувало на нього чекати.
    Ось тут - підбірка тих випадків, коли Хуйло примушувало різних партнерів чекати на себе.
    А Путина всё нет: кого заставлял ждать президент России - BBC News Русская служба

А тепер Хуйло (сільний прєзідєнт, всю жізнь занімавшійся єдінаборствамі (с) Гудман) чекає, поки на зустріч з"явиться якийсь бедуїн.

View: https://youtu.be/JHXEgMh8QCU

18. Владімір Алєксандровіч, ну ви ж такий хороший, ми віримо в вас, любимо, сподіваємось, а от ваше оточення постійно підводить. Ну ніззя ж так підставляти всєнародного лідєра))

"В телеграм-каналах зʼявилась інформація, що керівники ДПА святкували у Відні в ресторані «Одеса» день народження виконувачки обовʼязків голови Тетяни Кірієнко. Там же був наведений список гостей.

Із власних джерел нам вдалось отримати підтвердження, що все керівництво податкової (це, до речі, близькі до Гетьманцева люди) оформили відрядження до Відня в межах 15-23 липня!

Сама Кірієнко переконує, що літала до Відня на перемовини з МВФ, проте визнала, що візит збігся з днем народження.

Які дивовижні збіги! І ще й все керівництво довелося брати на перемовини з МВФ, хоча зазвичай на рівні ДПА вистачає 2 осіб. А тут - цілий автобус.

Тому, пояснення є сумнівними. І поки українці збирають по гривні на ЗСУ, а податківці трусять дрібних підприємців, керівництво ДПА усім складом їде у Відень, за дивовижним збігом обставин, в день народження керівниці. Кому війна, кому ресторан Одеса у Відні. В Одесі, напевно, не так круто."

@zakrytazona

19. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый ведёт себя также, как его кумир. А потом народ удивляется, почему на саммите НАТО Зеленского унизили. Хочу это делаю, хочу то, хочу так называю, хочу сяк. Хочу так одеваться, хочу эдак. Каков кумир, таковы и сектанты.

20. Slav

Slav Well-Known Member

Зокрема, ти не пояснив, в чому полягає моя "напыщеная глупость", про яку ти раніше мені писав.

а де твій аватар? :)