Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

Где ты увидел защиту кого-либо? Фантазёр. Я показал чем настоящая аналитика отличается от велосипедной. Вон, недавно в Харькове один придурок зарезал всю семью, тоже на Путина спишешь?

2. Good man

Good man Обычный человек

Давай, кацалапый, тебе задам вопрос. Слив слился, посмотрим, сможешь ли ты ответить.
    Имеем:
    Западная техника открыто двигается по Польше. Это снимают на тысячи телефонов. Потом она внезапно пропадает и появляется на фронте. Имеются тысячи фотографий и видео прилётов ракет уже на украинской территории. И днём и ночью, в любое время суток. Но при этом нет ни одного удара по передвигаемой технике и нет ни одной фотографии и видеозаписи движения западной техники по Украине.
    Вопрос: как эта техника попадает из Польши на фронт?

3. Slav

Slav Well-Known Member

І ти написав свій пост з пустими звинуваченнями в мою сторону без жодної конкретики. Це також свідчить, що ти є трєпло і балабол.

Дивися, високі політики ствержують, що в срассіюшки були плани стерти Україну з лиця землі:
    https://www.pravda.com.ua/news/2023/07/23/7412593/
    Тобі раніше було дивно, що я про це писав. Ти мені писав, що треба, щоб срассіюшка відверто робила такі заяви, без таких заяв срассіюшки так вважати не можна. А я тобі можу викласти думки інших політиків, які так само стверджують.

Останнє редагування: 23 лип 2023
  4. Good man

Good man Обычный человек

Кацап, смотри фотографии и думай, там всё показано и описано. Если есть возражения по существу, давай. Нет - общайся с борщеварочкой и пьяным Васькой.

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Гарний кацап- дохлий кацап. У мій Харків кацапні не рекомендується щє років з 50 після війни приїжджати. Не зважаючи на вік або стать.І це дуже добре. Ну а тепер і в Одесу кацапню ждуть тільки, щоб ножа під ребра засадити.

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мєдвєдо, не нервуйтеся. Краще послухайте гарну пісню:

View: https://www.youtube.com/watch?v=ZuixnxKu5GI

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А мені цікаво - Поліграф Поліграфович Шаріков також ходив у церкву і ікони цілував?
    Мабуть, що так. Після спецоперації по вилову котів. (На бєлічьї шуби в рабочій крєдіт).

View: https://youtu.be/DtvVbqIs2zE?t=118

8. Good man

Good man Обычный человек

Сдулся кацалапый на простом вопросе. Уже не тот кацалапый, которого я знал. Видимо, ФСБ больше платит за молчание, чем за посты с отвлекающими фактами.

9. Slav

Slav Well-Known Member

@Good man з російських ресурсів притягує на форум російську брехню, що християнський храм в Одесі розбомбила українська ППО. Я ці фотографії, які він виклав вище, бачив на брехливому кацапському ресурсі colonel casad.

10. Good man

Good man Обычный человек

Слив унитазный, нм тебя внимания не обращают, так ты привлекаешь внимание провокациями. Твоё уровень - иметь дело с дерьмом, ибо ты Слив. Так что взаимодействуй с майором.

11. Slav

Slav Well-Known Member

А твій рівень навіть є нижчий від будь-якого лайна.

Ти своїми словами ще раз підтвердив, що ти є трєпло і балабол.

Ти пропустив мій попередній допис, бо ти, трєпло і балабол, не маєш чим на нього відповісти.

Останнє редагування: 23 лип 2023
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гудман, хто вдарив ракетою у храм?

13. ashim

ashim Well-Known Member

Гудман, хто вдарив ракетою у храм?

14. medwedo berlogsoni

Те, що Гудман - паскудний російський пропагандист-троль, мені стало зрозуміло ще три роки тому.
    А Мартин усе ще розмірковує, чи він Боруля, чи Беруля. Експериментує.

Був Боруля, від слова - боротися з тролями, а став Беруля - беру, бо дають.

15. Good man

Good man Обычный человек

По данным, которые мне предоставили, это была ракета ПВО. Ущерб от попадания ракеты весом в 300 кг или выше - в десять раз больше.

16. Good man

Good man Обычный человек

Ага, только ты не объяснил, почему я за Порошенко, почему я за НАТО, почему я критикую Зеленского за военные и экономические провалы. Хотя, по твоей логике, должен его хватить за это.

17. Good man

Good man Обычный человек

18. Обісраний мен, хто вдарив ракетою у храм.
    До речі, недавно була річниця збиття Боїнгу. Хто його збив?
    Через дев'ять років ти теж будеш стверджувати що в храм попала ракета ППО?

19. Good man

Good man Обычный человек

Кацап, я тебе наглядно показал, что будет, если всё в кучу кидать. Команда Зеленского ворует и всё списывает на Путина, этому ты тоже веришь. Тебе скажут, что Зайцева и Дронов агенты кремля, ты и этому поверишь. Ума у тебя только на копирование чужих мнений.

20. medwedo berlogsoni

У Труханова внаслідок того, що вчинили путінські тварюки з Одесою, язык відібрало. Заговорив українською мовою.

View: https://youtu.be/yOAJE1ADhEQ?t=92

а де твій аватар? :)