Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Не бреши і тебе неловитимуть на брехні.
    ІПСО не зайшло.
    Поставлять в Одесі Патріоти - збиватимуть і онікси.

2. IMG_20230721_063159_941.jpg

3. Slav

Slav Well-Known Member

Ти не тільки є безмежно тупориле бидло. Ти ще є трахнутий на всю голову.

Я писав, що була можливість укласти мирний договір весною 2022 року. А тепер цей шанс втрачений. І невідомо чим ця війна закінчиться. Контрнаступ дуже сповільнився. Мобілізація йде дуже важко.

Що стосується мирного договору, який можна було укласти весною 2022 року, то погугли слова: " мирный договор с Украиной ". З того всього можна було зрозуміти, що Україна втрачала тільки Крим та Донбас і змушена була би оголосити нейтральний статус. Хоча це був дуже малий шанс на мир, бо путлєр, дуже ймовірно, через деякий час знову розпочав би війну.

4. А ти чого територією України торгуєш, запроданець.

5. Про дрони.
    Чергова брехня влади в очі зеленою сечею.
    19 липня.

1) Резніков: На озброєння вже взяли понад 20 абсолютно нових дронів, які сьогодні дуже вдало знищують орків та їхню техніку"

2) Укроборонпром: жодного дрона Міністерством Оборони Резнікова не було замовлено.
    20230721_075535.jpg 20230721_075538.png 20230721_075541.png

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Людоньки, та воно дійсно йобнуте. Знову само собі протирічить. Ні, цього довбойоба вчити- тільки псувати. Так що відправлю я це підмоскалене гівно до гудмана в ігнор. Там йому саме місце. Нехай одне одного у сраку грають.

7. Slav

Slav Well-Known Member

Я тобі радив давно запхати свою безмежну тупу голову в унітаз. Там їй і місце.

Я нічого собі не протирічу. Всю мою правоту ти побачиш з часом пізніше.

Останнє редагування: 21 лип 2023
  8. Slav

Slav Well-Known Member

Добре, подивимося як далі будуть події розвиватися.

Я виходжу з того, що Крим і Донбас населені нацистським москальським бидлом, яке є помішане на своїй смердючій рускості і яке буде постійно пакостити Україні.

Ви так думаєте, що я наче хочу, щоб було гірше.

9. Тебе цікавить тільки твоє майно, а на Україну тобі плювати.

10. Slav

Slav Well-Known Member

Ти не можеш знати, що мене цікавить, а що не цікавить.
    Це тобі наплювати на Україну, а не мені.

11. Я в Україні, син на фронті.
    А ти де?

12. Good man

Good man Обычный человек

Если бы да кабы, да у бабушки были бы. Она была бы дедушкой.

Одесская область. Наши дни.

Если мне дать кувалду, то я на ринге побью любого чемпиона мира по боксу в супертяжелом весе. Но почему-то никто меня не считает чемпионом мира по боксу. А по твоей кривой логике должны.
    Учись уважать факты, а не хотелки. Именно этим отличается Порошенко от Зеленского.

13. Good man

Good man Обычный человек

Вот у тебя дешёвая пропаганда. Это видно даже по синтаксису. А у меня факты, аналитика для избранных.

Недавно в Офис Президента и Генштаб поступили новые разведданные, что в Кремле приняли решение использовать свой арсенал кассетных боеприпасов в Украине в полном объеме. Российские военные начали отгрузку на фронт кассетных авиабомб/ракет/снарядов.

Скоро узнаем, кто прав. Если моя аналитика верна, то фронт просто взорвётся от ударов.

14. Та пішов ти зі своєю дешевою кацапською пропагандою про велич кацапської зброї за своїм кораблем.
    Той випадок, коли кількість ніколи не перейде в якість, а тільки в кількість смертей.

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Росія - країна ідіотів.
    Ще ніколи такого в світі не було, щоб хтось свідомо знищував хліб.
    Рашисти б"ють по елеваторах із хлібом.
    Позавчора, здається, в Одесі знищили 60 тисяч тон хліба. Це - сто залізничних вагонів.
    Цієї ночі, здається, також били по елеваторах із зерном.
    Таких ідіотів історія не пам"ятає.
    Пам"ятаю казочку про Котовського (колись був такий фільм), коли, щоб піймати Котовського, підпалили поле пшениці, в якій той ховався.
    Я думаю, насправді такого, як показали в пропагандистській радянській кінокартині, просто не могло бути. Знищення хліба не виправдовується нічим, в жодній культурі чи цивілізації.

Те, що це ідіотизм, до якого вдався кремлівський ідіот Путін, зрозуміло хоча б із того, що фінансово це мало вдарить по Україні. Їй зараз надають фінансову допомогу, яка в сотні раз перевищує вартість того знищеного хліба.
    Ці дії рашистів лише показують, з якими варварами в особі росіян має справу світ.

Десь люди пухнуть з голоду без їжі, а тут кремівське падло знищує хліб, бо йобнуте на всю голову і ніхто йому ту голову не відірве.
    Правда, Гудман?
    По глазам вижу, что согласен. (с).

16. Slav

Slav Well-Known Member

В мене родичі проживають в Україні. Я прожив в Україні більше половини свого життя. Це все тобі ні про що не говорить?
    Люди з різних країн світу, які не мають жодного відношення до України, переживають за Україну. Ти вважаєш, що я не маю права переживати за Україну?

17. Slav

Slav Well-Known Member

І вони, російські нацисти, заявляють, що вони не б'ють по цивільній інфраструктурі... В них брехня на брехні сидить і брехнею поганяє.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відсутність християнської церкви в країні перетворило їх у дикунів.

19. Good man

Good man Обычный человек

:))):))):))) Знал, что ты так ответишь, когда не сможешь возразить мне по существу. Поэтому специально первое фото обрезал. Вот целиком.

Обрати внимание на левый верхний угол. Суспільне Одеса - это у тебя российская пропаганда. :facepalm:Больше так не позорься, кацап.

20. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, не напрягайся, я уже знаю, что было в зернохранилищах. И это далеко не зерно. Я с удовольствием перечислю тебе тысячу долларов, если ты съешь хотя бы один килограмм того, что там находилось.:))):)))

а де твій аватар? :)