Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

та я за твій стан, дурнику, переживаю :)
    чого ти весь час злобний такий? яка глибинна причина ? :scratch_one-s_head:

2. Slav

Slav Well-Known Member

Ти можеш це зробити вже, не чекаючи до завтра .

3. Good man

Good man Обычный человек

:facepalm:Эти два придурка не успокоятся до сих пор. Если перед ними положить документы с военными планами России, они всё равно будут продолжать свой срач, не отвлекаясь ни на что другое.

4. Slav

Slav Well-Known Member

Він ж своїм курячим мозком думає, що я хочу, щоб було гірше.

А ти, Good man, все-таки доказав, що не я, а саме ти є трєпло і балабол, бо ти не міг мені відповісти на мої питання щодо твоїх звинувачень в мою сторону.

5. mypucm

хіба на нулі можна користуватися мобільними телефонами ? :scratch_one-s_head:

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не можна.
    Син моєї куми воює під Бахмутом. Він тиждень на передовій, а тиждень в тилу відпочиває.
    Тиждень, поки він на передовій, від нього жодних звісток. Можете собі уявити, як почуває себе мати цілий тиждень.
    Зате коли він тиждень відпочиває, він інколи телефонує.
    Його навіть на тиждень відпустили додому. Схуд, змарнів.
    А рашистів хуйло гноїть в окопах безвилазно.
    До речі, про хуйла. Хуйло вирішило призначити ще один день перемоги - 3 вересня, над Японією.
    Японці трохи не зрозуміли і відмовили хуйлу в поставці передового обладнання з лікування шитовидки в лікарню, що будується в Ново-Огарьово спеціально для одного хуйла.
    Поки всі расіянчеги лікуються товченими сушеними тарганами в райлікарнях, де зі стелі капає, а ліжка - ще з часів НЕПу, хуйло хотіло лікувати свою щитовидку в окремій, спеціально для нього побудованій лікарні з японським обладанням.
    Хай тепер лікується тарганами. може солдатських вошей трохи підмішати, і клопів-амарето.

7. Ох як кацалапий тепер співає.
    Колись кричав: "А то путін нападе!?" і боявся хуйло назвати хуйло .
    А як вітер перемінився, то вже і хуйло і про віслюка янелоха оманського ні слова.
    Одне стабільно - Порошенко і дальше сере йому і планктоші в сподні.

Останнє редагування: 20 лип 2023
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ну ти довбойоб. Ти справді вважаєш, що у мене немає інших справ, аніж якомусь промоскальському гівну "славу" щось пояснювати?

10. MayorMayor

Ну а тепер в тебе патичком тикати буду. Бо ти-гівно дуже смердяче. Перше- про суперечності. Ти пиздякаєш про "треба мирний договір", а потім пиздякаєш "Хуйло розпочало нову війну". Тобто, миру не буде але договір треба. Друге- про те, що ти підмоскальське гівно.Які, в біса, "переговори", якщо Хуйло метою цієї війни назвав "демілітаризацію" та "денацификацію". А ну розкажи, гівно ти москальське, про що можна "переговарювати" з такими цілями?Третє- Хуйло не вів мови про Крим та Донбас. Він вів мову про знищення української держави. Відразу почалася мова про "приєднання нових регіонів", кацапи пизділи про "Харківнаш", і що треба "асвабаждать" Київ. Четверте- хто з союзників казав, що Україну підтримувати не будуть?Поки що західні лідери кажуть усе навпаки- що будуть підтримувати стільки, скільки потрібно для перемоги.А ти, гівно забігле, транслюєш кацапські наративи про "Захід від підтримки втомився".Тому ти і є гівно.

11. MayorMayor

Ти навіщо пиздиш?Підтверди посиланніми такі висловлювання Хуйла, або ти пиздливий підар.

12. mypucm

ще двох додав в ігнор... нахіба мені їхнє ниття :dntknw:

13. MayorMayor

Те, що я на відміну від зелупоголових, не смокчу обрізаного- це я "злобний"?Насправді?

14. Good man

Good man Обычный человек

Юрий Игнат: Украинская ПВО не может сбивать ракеты «Оникс»
    Спикер Воздушных сил ВСУ заявил об этом украинским СМИ.
    По его словам, российские ракеты «Оникс», которыми наносятся удары по Одессе, быстро летают (со скоростью более 3 000 километров в час ) и низко заходят на цель. На подлете они могут опускаться до 10-15 метров над водой.

Как же надоело это враньё. Сначала - мы всё сбиваем, потом сбиваем половину, а теперь - ничего не можем.

15. Good man

Good man Обычный человек

Кидайтесь своим дерьмом друг друга, меня это не касается. Дорастете до нормальной беседы, приходите.

16. Good man

Good man Обычный человек

Очень важное дело. Не фейк? Почему на русском вся оболочка?

17. Яка брехня? Твоя? Дійсно надоїла

18. Good man

Good man Обычный человек

19. "Как же надоело это враньё. Сначала - мы всё сбиваем, потом сбиваем половину, а теперь - ничего не можем".

Я ж написав - не бреши.
    В твоєму посиланні такого немає.
    ІПСО не зараховується

20. Good man

Good man Обычный человек

У меня сказано - Спикер Воздушных сил ВСУ заявил об этом украинским СМИ.
    Я вам на форуме и так нередко показываю аналитику, которой нет в СМИ. В это раз мне информация поступила со ссылкой на СМИ. Считаешь, что обманул - погуглил за минуту и не позоришься.

а де твій аватар? :)