Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

Думал, только у меня мнение о периодическом пьянстве майора. Теперь понятны его перепады поведения на форуме и его беготня от меня.

2. Slav

Slav Well-Known Member

Ви не зрозуміли мої думки і тому ви на мене кидаєтеся, думаючи, що я хочу, щоб було гірше. Я не закликаю, що-небудь дарувати кацапам. Я тільки писав, що можна було укласти мир весною 2022 року з втратою Криму і Донбасу та оголошенням нейтрального статусу.

Останнє редагування: 19 лип 2023
  3. Як заєбали кацапи, кацалапі , русофіли з майновими інтересами

4. Good man

Good man Обычный человек

Уже давал расклад, у России количество, ассортимент и качество кассетных боеприпасов больше, чем у США. Не говоря уже о том, что США не передадут весь объём Украине. Тут могут использовать казус Белли и ответить десятикратно. Сам внимательно слежу за ситуацией по кассетным.

5. Good man

Good man Обычный человек

Играйте в своём дерьме сами, меня не упоминайте.

6. Slav

Slav Well-Known Member

Але ж ти не міг відповісти на мої питання щодо твоїх звинувачень в мою сторону. Отже ти доказав, що саме ти є трєпло і балабол.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо зараз путіну залишити хоч якусь територію, він це сприйме, як факт, що напад був недаремним і треба набратися сил і піти далі. По суті, якщо ми погодимося на віддачу території, ми залишимо війну своїм дітям.

Якщо ми повернемо всі території, то це дасть зрозуміти путіну, що його напад нічого хорошого для нього не приніс.

8. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

@MayorMayor
    скільки ж в тобі злоби вміщується :sad:
    треба лікуватися... пішов би хоч аналізи якісь здав :scratch_one-s_head:

9. Good man

Good man Обычный человек

Как же ты достал со своим нытьем. Ты не умеешь нормально общаться, поэтому я тебе не отвечаю. Ты неинтересен ни мне, ни другим форумчанам. Мих с тобой общается как верующий, когда ты устраиваешь провокации на религиозные темы. И то, через три сообщения тема умирает. С тобой общается только в говно пьяный майор. Но общением это не назовёшь.

10. Slav

Slav Well-Known Member

І знову ти втікнув від моїх питань щодо твоїх звинувачень в мою сторону. Бо ти є трєпло і балабол.

Ти пишеш такі довгі тексти, а не можеш свої зусилля потратити, щоб відповісти на мої питання.

11. Good man

Good man Обычный человек

Можешь это повторить тысячу раз, только исчезни с форума со своими говнометаниями и майора с собой забери.

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Цікаво, чи Ви хоч трохи цікавитеся історією? Навіть я - баран в історії, знаю про крилатий вислів Чемберлена: "Я привіз вам мир" (Мається на увазі мир із Гітлером).

Загляньте у Вікіпедію, не полінуйтеся.

Невілл Чемберлен — Вікіпедія (wikipedia.org)

Прихильник політики умиротворення агресора. 30 вересня 1938 році підписав Мюнхенську угоду з Гітлером, Муссоліні та Даладьє. Повернувшись до Лондона, Чемберлен пред'явив публіці на аеродромі підписану угоду зі словами: «Я привіз вам мир». На що Вінстон Черчилль, 3 жовтня того ж року, відповів: «Англії був запропонований вибір між війною і безчестям. Вона вибрала безчестя і отримає війну».

Росія - агресор, Путін - Гітлер сучасності з такими ж геополітичними амбіціями як і Гітлер.

Тому ніякого миру з агресивною Росією на чолі з божевільним Путіним в принципі не могло бути.
    Війна почалася б у будь-якому випадку.
    Про Мюнхенську угоду з Гітлером чули?

Ото Мінські угоди з Хуйлом - те ж саме.

13. Slav

Slav Well-Known Member

Може ви і праві.
    Але, я вважаю, якщо був хоч малий шанс укласти мир, то його треба було використати.
    Я ж вище написав, що уклавши мир з ублюдочною нацистською єблівушкою-срассіюшкою, треба буде скоро очікувати нову війну.

14. Good man

Good man Обычный человек

А Зеленский тогда кто? Сталин?:)))

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не було ніякого шансу. Шанс був не більший, ніж купити лотерею за три гривні і зірвати джек-пот у три мільйони. Звичайно, шанс ненульовий, але на таке розраховувати не варто.
    Якщо Ви чули про Мюнхенські угоди з Гітлером, то напрошуються паралелі.

1. Судетська область відділяється від Чехословаччини й передається Третьому Рейху з 1 по 10 жовтня;
    А Ви пропонуєте: Крим, Донецька та Луганська область відділяються від України і передаються Російському рейху.

Ви ж бачите, що Хуйло до цих пір живе, а отже війна була би неминучою, чи укладати мир, чи ні.
    Поки живе Хуйло, ніякого миру не буде і не могло бути.

Пам"ятаєте якусь стару американську кінокомедію, коли в Великобританії загинула вся королівська сім"я, і не було кого поставти королем, але в Америці таки знайшли якогось чувачка-роздолбая, дуже далекого родича когось там із королівської сім"ї, і запросили його на королівський трон.
    Так от - отой шанс на мир із Росією приблизно такий же. Від Марса відривається кусок скали, падає на Кремль, саме коли там зібралося все верховне кодло, починаючи з Путіна і закінчуючи останнім зі списку Думи.

Президентом Росії стає Шендерович і підписує мир з Україною.
    От такий Ваш малий шанс.
    Бувайте на сьогодні здорові, я ще трохи позаймаюся англійською. Мені потрібно англійською за рік прочитати мільйон слів, не менше. Я прикидав, що можу прочитати півтора мільйона. Читаю Вудхауза.

16. Good man

Good man Обычный человек

Чего? Если от Марса отвалится кусок скалы, сможет долететь до земли и не сгореть в плотных слоях атмосферы, то после падения такого куска скалы половина населения земли погибнет от последствий такого падения. И это чудо называет себя инженером.:facepalm:
    Старший повар на кухне борщеварочки - максимум.:)))

17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ну ти кончений довбойоб. Навіть у цьому короткому абзаці ти примудрився сам собі декілька разів протирічити. Ти спочатку з тарганами у своєй макітрі лад наведи, а потом щось пиздякай, космічного апломбу і космічної дурісті.

18. MayorMayor

Ой, а що трапилося?Зелені довбойоби, які привели нікчем до влади, ображаються, коли їх тицяєш фактами у гівно?

19. Slav

Slav Well-Known Member

Де і в чому я собі протирічу? Давай, розкажи всім, в чому я декілька разів протирічу. Подивимося, хто з нас двох є довбойоб.

Останнє редагування: 19 лип 2023
  20. MayorMayor

А ти уважно перечитай ту фігню, яку висрав твій мозок. Якщо не дійде і після цього- я тобі завтра розповім. Хоча я перекрнаний- не вийде. Бо ти довбойоб.

а де твій аватар? :)