Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Забігле гівно, ще раз, повільно і два рази: яке твоє собаче діло до України, забігле ти гівно? І чому ти, забігле гівно, транслюєш москальське наративи та піариш москальське гівно?

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Днями дивився в ютьюбі Собаче серце. Є цікавий канал одного американця, який демонструє відомі радянські фільми з англійськими субтитрами і коментує їх, як він їх розуміє.
    Так от, я про епізод, коли Шариков узяв зі столу професора червінець, а коли професор звинуватив його, вєліколєпний Шариков сказав: " А почему я? Я один в квартире, что ли? Может Зинка взяла!"
    Так я до того, що в Кремлі сидить той самий Шаріков. Поліграф Поліграфович Путін прекрасно знав, що МН-17 збили росіяни, за його наказом, але звинувачував у цьому Україну.
    Типова шаріковська поведінка: самому вчинити паскудство, а превести стрілки на інших.
    В росії квітне і буяє шаріковщина. Всі поголовно, за незначними винятками, брешуть і знають, що брешуть.
    От тут, для прикладу, ошивається @Good man , брехун, трєпло і балабол. Пише з росії, служить кремлівському шарікову, але оббріхує інших.

Гудман-Шаріков прекрасно знає, що ні в якій я не Пензі, а в Україні, що ніякий я не ефесбешник, а звичайний український пенсіонер.
    Але Гудман продовжує себе вести як паскудний брехливий пес. Заробляє на брехні свої срібляки, а звинувачує інших.

В дискусію вступати не збираюсь. Мене лише дивує поведінка українських швондерів-пєструхіних, які чомусь думають, що Гудман-Шаріков працює на них, і не виносять йому жодних попереджень, не банять його, в решті решт.

3. FB_IMG_1689742526660.jpg

4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

у твою компанію іржавих синіх алкашів? :sad:

5. medwedo berlogsoni

Україна працює за російським сценарієм

Is Kyiv really using older air defense systems for ground attacks?
    Ukraine is pulling a move right out of Russia’s playbook and using the country’s older Soviet air defense missiles to help aid its armed force in their counter-offensive against the Kremlin’s armies in the eastern occupied territories according to Popular Mechanics

Чи дійсно Київ використовує старі системи ППО для наземних атак? За даними Popular Mechanics, Україна робить крок прямо за російським сценарієм (букв. зі збірника п"єс Росії) і використовує старі радянські ракети протиповітряної оборони країни, щоб допомогти своїм збройним силам у їхньому контрнаступі проти армій Кремля на східних окупованих територіях.

Ukraine is using a move right out of Russia’s playbook (msn.com)

Від себе додам, що згідно з правилами ведення наступу потрібно, щоб наступаючі сили втричі переважали сили тих, хто обороняється.
    Цієї пропорції можна досягти двома методами:
    російським - збільшити втричі чисельність тих, хто наступає (зеками, мобіками тощо)
    або українським (як це робить Залужний) - зменшити втричі чисельність тих, хто обороняється.

На прикладі пояснюю: росіян, що ведуть оборону на якомусь напрямку, 12000
    Можна збільшити чисельність ЗСУ на цьому напрямку до 36000 і починати наступ.
    А можна зменшити чисельність росіян, що обороняються, до 120 чоловік (наприклад, касетними боєприпасами) і почати наступ чисельністю 360 чоловік.

6. MayorMayor

Ні, у твою компанію холопів-довбойобів. Тобі там звичніше.

7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Сергій Притула

Друзі, отримали від Кирила Олексійовича Буданова задачу — 5 комплексів розвідувальних БПЛА EOS C VTOL для штурмових спецпідрозділів ГУР.
    Загалом виходить 5 наземних станцій управління та 15 пташок.

Отже, оголошую новий мегазбір «Виявляємо - Знищуємо»!

Ціна питання — 120 мільйонів гривень. Давайте постараємось зібрати за тиждень!

Рахунки вже активні:

Монобанка: https://send.monobank.ua/jar/3N6c1dXYje
    LiqPay: https://bit.ly/pf-megazbir0723
    PayPal: serhiy.prytula.kyiv@gmail.com
    Інші реквізити: https://prytulafoundation.org/donation

Прошу максимально долучитись і донатом, і репостом!

Памʼятайте - малих донатів не буває!

Дякую!

8. View: https://twitter.com/bavovkini/status/1681362124998574109?t=b0a4lP8fbiLxRcOKz07C_w&s=19

9. В принципі це відповідь на питання про 'підготовку до нападу", бо якщо на сімнадцятому місяці війни на знищення вони витрачають десятки мільйонів на подібний шлак - то уявіть що робилось раніше.

Бачите, не вистачає їм мільярдних бюджетів на канали "єдиного" - треба ще попиляти, та і зайвий засіб оскотинювання народа не завадить.

Це - наші дрони, наші ракети, наша броня.

Вони їх викидають на вітер, ще й барахляться на крові, а потім всім стадом верещать "пачіму ми нє в НАТО?!!"
    .................
    Шо там Ахамія?
    "Шойгу! Гєрасімов! Прєкратітє нєнужниє закупкі" вже прокукарікав?

Та ідіть ви nahuy.

Valeriy Prozapas
    FB_IMG_1689752311113.jpg FB_IMG_1689752315020.jpg FB_IMG_1689752318132.jpg FB_IMG_1689752321223.jpg

10. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

:sad:

в нас загинув 19-річний хлопець... узяв до рук невідомий предмет........

11. MayorMayor

То цеж добре. Мєдвєдо не дасть збрехати- Зелупа усе вірно зробив, коли розмінував Чонгар та здав Південь. І ви саме цього хотіли, коли голосували за Зелупу. То що не так?

12. medwedo berlogsoni

вугілляОРДЛО.jpg
    Це все, що треба знати про Генпрокурора Луценка та його кума. Терористи захопили українські шахти. Замість того, щоб купувати вугілля в ПАР, "хтось" підказав Порошенку "чудове" рішення. Навіщо тобі, Петре, везти вугілля бозна звідки, як у тебе є угольок під самим носом.
    Ти терористам платиш готівкою, а вони тобі вугілля.

.У Луценка навіть погляд психічно нездорової людини.
    https://www.youtube.com/shorts/JtoGtOQjPcM

Цікаво, як би реагували порохоботи, якби Зеленський вів ґешефти з терористами за готівку?

Г. Гудман, зверни увагу на українську мову: в одному випадку пишуть "як би", а в іншому - "якби". Наголос також різний.

13. Цікаво, а хто підказав віслюку отримувати прибутки в кацапстані з його кіностудій.
    Хто підказав віслюку призначити Баканова.
    Хто підказав розмінувати Чонгар?
    А тут бачте вугілля йому муляє в очі, а сотні тисяч загиблих через зе він не бачить.

Підленька людина кацалапий як і всі кацапи

14. MayorMayor

Так вів жє. У той час, коли терористи вбивали Рибака, Зелупа з Кварталом розважали їх у Горлівці. Якраз за готівку.

15. MayorMayor

16. Slav

Slav Well-Known Member

Ти на мої питання відповісти не можеш і Гудман не може відповісти на мої питання.
    І це доказує, що ти є безмежно тупориле бидло, а Гудман -- трєпло і балабол.

Я ніякі не транслюю московські наративи. Я хотів, щоб ця страшна війна закінчилася для України навіть коштом втрачених Криму і Донбасу та оголошенням нейтрального статусу. Як відомо, поганий мир є кращим від будь-якої війни. Продовження війни веде до подальшої масової розрухи і вбивств. І невідомо чим це все закінчиться. Ти знаєш, що продовження війни стовідсотково закінчиться перемогою України?! В мене нема такої впевненості, бо Україна воює з сильнішим ворогом, а деякі союзники заявляють, що вони вічно підтримувати Україну не будуть. Візьми до уваги, ким в основному є населений цей Крим і Донбас. І подивися, як реально відбувається мобілізація та цей контрнаступ.

І даремно ти на мене накинувся, бо це був шанс укласти такий мирний договір весною 2022 року. А тепер цей шанс втрачений. І я сам знаю, що це був дуже малий шанс укласти стабільний мир, бо, дуже ймовірно, путлєр через деякий час знову почав би війну.

Останнє редагування: 19 лип 2023
    • Креативно Креативно x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хороша новина.
    Передзвонив товариш. З нуля. Офіцер. Каже, що сьогодні на одному з напрямків наші дуже влучно і вчасно застосували касетні боєприпаси. Стверджує, що бойовий запал передової групи орків згас, а їх кількість зі 100 тисяч різко пішла донизу. Удар був не тільки ефективний, але й ефектний. Принаймні, украінська аеророзвідка ще ТАКОГО не бачила.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Путін хоче по суті те саме. Чи Путін - то теж не московські наротиви?

19. Slav

Slav Well-Known Member

Це було весною 2022 року. А тепер путлєр хоче продовження війни до перемоги.

20. А де твої майнові інтереси знаходяться? Давайми подаруємо їх разом з твоїми родичами кацапам, тільки настав мир!!!

а де твій аватар? :)