Російська пропаганда англійською мовою розповідає, що начебто під Києвом було збито Байрактар, але в тому місці, що я виставив відео, видно зелену траву, якої на даний час під Києвом ще немає. Крім того, в коментарі хтось написав, що це відео він бачив роки тому. View: https://youtu.be/0QrXqYwj5Ek?t=28
Російська пропаганда то така пропаганда шо капєц... Хоча, якщо згадати коваля з кіна, то поламати можна все . Байрактар також не безсмертний.
Оголошені путлєром вимоги до України ( вимоги невступу України в НАТО, визнання Криму за єблівушкою, визнання незалежності днр-лнр, "демілітаризація", "денацифікація" та захист російської мови ) -- це його програма мінімум, а знищення України як держави, змоскалення України та приєднання її до паРаші -- це програма максимум. Виконання цих програм буде залежати тільки від того, як успішно у путлєра та його моцкальської банди піде війна.
Уже и так ясно чем война закончится . Что не ясно какую именно цену готов заплатить путин за эту войну. Обьявит ли он тотальную мобилизацию с риском получить революцию или решиться ли он нанести ядерный удар по киеву
Могли собі таке уявити років 10 тому? Вiлкул жopcткo вiдпoвiв Цapьoву нa пpoпoзицiю здaти мicтo Кpивий Рiг pociйcьким oкупaнтaм - Старко
А на маєш... Я перший раз пошкодував, що мене забанили в командіровці відразу на чотирьох форумах Там руські юзери кадирівцями хвалилися і нас ними страшили Після втрат і «PR-війни»: «кадирівців» з України повернули в Чечню. ЗІ Сергій, ти інколи переглядаєш ЛФ. Якщо читаєш цей допис, то передавай прівєт Дімі Х
Для таких, хоч "піррова", але перемога. Зрештою, вже є прогнози, російські олігархи хочуть усунути путлера, на його місце, хоч на деякий час поставити Бортникова.
заговоры устраивают в полной тишине. И если что то подобное появилось значит ни о каком заговоре речи нет
Історичний екскурс Веллера в війни Росії (Московії) за останні тисячу років. І не тільки. З прямою мовою Путіна 2014 і Гіркіна. Дуже цікаво послухати. З характеристикою Лаврова в кінці ролика. View: https://www.youtube.com/watch?v=4IYuqOsJ1Y0
Навіть якщо він це зробить - не буде ніякої революції. Кацапському бидлу все одно. Воно буде лише раде памєрєть за царя-батюшку і за вілікую раіссю. Баби ісчьо наражают
В 1917 не було телевізорів, скабєєвих, салавьових і решти геббельсівської 3,14здобратії. Після 20річної промивки мізків можна сміло посилати всіх кацапів в пекло і казати їм, що там цукерки безкоштовно дають. І вони всі дружньо підуть, бо це їм з телевізора сказали Тому жоден кацапський вояка, який перетнув наш кордон, живим назад повернутися не повинен. І робити це треба такими методами, щоб у решти кацапів кров в жилах стигла від побаченого. Щоб гестапо і німецькі концтабори їм казочками здавалися. Щоб вони, суки, знали що на них чекає, якщо вони сюди поткнуться на нашу землю. Бо немає жодної гарантії, що якийся з цих кацапоуєб@нів, який виріс на Вовиній пропаганді, через 20-30-40 років не сяде в його крісло і не вирішить "ми можем павтаріть сабрать зємлі ісконна русскіє". Нахіба воно нам треба? Чим менше їх повернеться назад, тим менше народиться в майбутньому. А чим менше народиться - тим спокійніше нам буде.
Що поширює російська пропаганда: BREAKING! Ukraine Orders To CASTRATE All Russian PoWs "Because They Are Cockroaches And Not Humans"! Він пожартував, а московці в це тупо повірили. Це є жарт, бо нікого ще не кастрували. Хоча, я вважаю, так жартувати не можна. Московська пропаганда поширила брехню про біолабораторії в Україні, а москвобидло в цю брехню повірило та її поглинуло. До всіх питання: знаєте чому це нахабна російська брехня про існування біолабораторій в Україні? Я це питання всім задаю. А пізніше я сам поясню, чому це є брехня.
Я сомневаюсь. Одно дело Сидеть на диване и топить за путина, другое самому идти в холод и грязь.и умирать они не очень то рвутся. Сейчас не 14 год
"Как определить, что кацап брешет?- Пасть раскрыл, значит брешет". И ещё: "Кацап раскрывает пасть только чтобы бухнуть, сбрехать, или отсмоктать у чечена".
Німецькі еліти дуже бояться, що Україна переможе, а Росія розпадеться – Сергій Сумленний View: https://youtu.be/gx1jxXmu9SU
Якщо рашистам міжнародні суди і договори не указ, у нас утримання полонених - дотримання конвенцій ведення війни і абсурдно, полонених годувати так само, тобто наш військовий може не доїсти, хто ліпить вареники для фронту, є ймовірність, що цим нагодують якихось кадировських чурбанів чи бурятських танкістів. Лунали думки про бойові дії від деяких людей, для ефективного наступу має бути перевага хоча би у 3 рази, русні кинуто десь 190 тис., в Україні армії майже 250 тис. + резерв + інші силові структури. Сценарій а-ля Кримнаш, коли військові масово переходили на бік ворога чи здавались у полон не пройшов.
Їх треба працевлаштувати, якась робота для цілого табора.. Годувати стільки молодиків задарма нема сенсу. Щось придумають.