Гівно, в мене поперед майнових є черга іншиї інтересів. На відміну від тебе-гівна, яке забігло якнадалі від України.
І знову ти, безмежно тупориле і смердяЩе бидло, показало свою безмежну тупість. В мене в Україні живуть родичі. Я прожив в Україні більше половини свого життя. Давай далі так продовжуй, демонструючи свою безмежну феєричну тупість, а я тільки посміюся.
Гівно, та насрати, скільки ти тут у небо бздів, поки не забіг подалі від України. І те, що тут живуть твої родичі- не є ані твоєю заслугою, ані результатом твоєї роботи. Люди залишилися, гівно забігло подалі.
Це тільки для того я тобі написав, щоб показати тобі твою безмежну і феєричну тупість в твої тупих судженнях.
@Good man , тут твій сільний прєзідєнт, всю жізнь занімавшійся єдінаборствамі просить губернатора передати від себе привіт покойнічкам. Опубліковано десь на сайті Кремля. Я заскріншотив з відео. View: https://youtu.be/wLV0vrJil44
Ти також не можеш відповісти на мої питання. Я тобі дав декілька днів для того, щоб ти відповів на мої питання. І ти не зміг на них відповісти. Тоді хто з нас двох є трєпло і балабол?!
Якщо ти такий тупий, що цього не можеш зрозуміти, то задай собі таке саме питання про себе і про своїх родичів.
Україна скоригувала стратегію контрнаступу, щоб зменшити втрати – ISW https://www.pravda.com.ua/news/2023/07/16/7411536/
Ніяке НАТО не "слабке та нерішуче", як розганяє позітивна пропаганда та її обслуга, щоби приховати провали премудрої політики бикування та призначень сексологинь на посади послиць в ключових країнах союзників. Якби так було - нам би публічно не надавали детальні дані розвідки ще за півроку до вторгнення, а потім чомусь не побоялись підтримати поставками сучасної зброї та сотнями мільярдів фінансової допомоги, без якої нашої "підготовки" вистачило б на "2-3 нєдєлі максімум", і зараз ми б партизанили десь в Карпатах. А головним результатом Вільнюського саміту став фактичний вступ в НАТО Збройних Сил України, допомога яким попри всі погрози Кремля безпрецедентна, про що чомусь взагалі майже ніхто не говорить, знову вбиваючи під чуби чергове "почєму ми до сіх пор нє?!" ................. Невдячність та інфантильність стали нормою в Україні, суспільство як і раніше знову відстало від своєї Армії, тому разом зі нашою дорогоцінною "елітою" отримало домашнє завдання провести зміни в турбо-режимі та виконати умови відповідності стандартам, щоби отримати шанс наступного року в Вашингтоні. Змінюватись все одно доведеться, бо армія може захистити від росіян, а не від самих себе. Valeriy Prozapas
1. вам не спадало на думку, що танк чудово їде по будь-якій твердій дорозі? 2. при попередній владі 5 років спостерігали за керченським мостом - як він будується, і по ньому завозяться в Крим техніка і військові... (на мою думку, взагалі безглуздо обивателям обговорювати суто військові проблеми)
чи є, наприклад, цукор, і все що з нього робиться, предметом першої необхідності ? звісно, що ні... чому б не обкласти його 100% акцизом? ----------- смартфони дорожче 100 $ ------------ легкові авто дорожче 10.000 $ ------------- телевізори більше 60см діагоналлю ------------- земельні ділянки більше гектара на людину... і т.д. -------------- обкласти це все високими податками, люди будуть споживати скромніше... а то все влада винна...
Подвійно негативна селекція: нащадки окупантів + нащадки рабів. Нащадки окупантів – це нащадки тих, хто розстрілював, прийшов на все готове, утверджував сталінізм, щасливів у ярмі, служив червоному режимові і був його робочим скальпелем. Нащадки рабів – це нащадки упокорених, зламаних, заляканих, розчавлених, перетовчених, заголодоморених, які від безвиході не лише пристосувалися до рабства, але й знайшли щось хороше в служінні, стукачестві, похльобці, несвободі. Подвійно негативна селекція – ось що передувало новій фазі тієї самої війни: за мізки, за душі, за протиставлення світові, за приналежність до нори. Однак – є ще треті нащадки. Нащадки повстанців – тих, які зберегли національний хребет і дають можливість зараз українцям бути прямостоячими замість навколішки. Вони й зараз усе тягнуть на собі. Навіть якщо нащадки перших двох цього ніколи не оцінять. Що зараз відбувається? Нащадки повстанців воюють, а нащадки окупантів далі гадять, поки при владі нащадки рабів. Остап Дроздов
Тому, що такі податки заганяють економіку у тінь. Але зелупоголові не можуть зрозуміти таких елементарних речей.
Точно! Царь-батюшка усе краще знає, і не діло холопів обговорювати військові проблеми, економічні проблеми, проблеми коррупців і непотизму, та і взагалі, усякі проблеми. Ви не хочете до рашки емігрувати? Там такі холопи доконче потрібні