Там ж написано, що взяли 5 з 60 миль, тобто 8.3% миль, а втратили біля 30% поставленої Україні військової техніки. Тепер зробіть елементарне прогнозування і оцініть сценарії. Зокрема, дайте самі собі відповідь на питання: скільки Україна ще повинна приблизно втратити військової техніки, щоб ще відвоювати 20% території, якщо втрати будуть відбуватися таким темпом?
А хто Вам сказав, що у України втрати будуть відбуватися "таким темпом"? Після першого тижня-двох контрнаступальних дій, коли командування ЗСУ побачило, що втрати живої сили і техніки не співмірні, воно змінило стратегію наступу. Ніхто зараз не посилає воїнів ЗСУ з технікою чи без на мінні поля на півдні, як про це пару тижнів тому писав г. Гудман. Йде так звана окопна війна. Обидві сторони ведуть артилерійські обстріли. Тільки у ЗСУ зараз сучасне важке озброєння, яке б"є далі, оперативніше і точніше, а у рашистів - застаріле, яке б"є неточно (чого варті лише танки семидесятирічної старості, закопані в землю, які використовують лише для стрілянини) І втрати у ЗСУ подекуди в десять разів менші, ніж у агресора. Якщо Ви слухаєте перехоплення телефонних розмов рашистів, які викладають в мережі (а я не думаю, точніше - впевнений, що то реальні розмови, а не фейки), то там один рашист жаліється другому, що не встигли вони витягти свій який-небудь Град на позицію і раз вистрілити, як тут же прилетіло і рознесло той Град на друзки. Одним словом, Ваша проста арифметика множити цифри тут не підходить. Для прикладу, якщо рашисти в перших два дні вторгнення здолали п"ятдесят кілометрів і дійшли до Києва, то не можна просто множити і казати, що за двадцять днів вони пройдуть п"ятсот кілометрів і дійдуть до Вінниці. Наприклад, я чув, що ЗСУ зовсім не збираються заходити в Бахмут. Там усе зруйновано, і там нічого робити. А просто зайняти висоти навколо Бахмута і розстрілювати усе, що їде туди і звідти. Крім того, зараз Україна отримала касетні боєприпаси, і вони ще не показали себе на практиці. В перший місяць контрнаступальних дій касетних боєприпасів не було, а зараз є. Це може дуже сильно повпливати на "такі темпи".
Та ніхера він не відповість. Щоб відповісти, то потрібно все гівно, що він пхав до рота останні чотири роки, виплювати.
@Slav , якщо хочете реальних цифр (можливо, ті, що писали в НьюЙоркТаймс, скажімо так, не дуже неупереджені, гроші не пахнуть, крім того, то інформація місячної давнини, яку не дуже розумно екстраполювати, давати прогнози на сьогодні та завтра), а ось я більше довіряю ось цьому хлопцю, який дає оперативну інформацію і посилається на надійні і неупереджені джерела). Ставлю в середині ролика, хоча можете подивитися і спочатку. View: https://youtu.be/6FfC2g2BZnE?t=218
Навіть багато тих, хто бере участь у військових діях, відступ чи припинення контр.наступу би не зрозуміла, за що тоді воювати і гинути, жертви... їх буде навіть більше при захопленні нових територій і депортації, як тоді західні країни - ми вас підтримуємо і даємо вам зброю, а ви йдете на поступки рашистам.
Щось не те робить Зеленський - Кримський міст підриває. А кудою ж Порошенко буде посилати баржу Яни Капу, коли знову стане президентом?
Щось не те Зелупа робив, коли розмінував Чонгар, та здав Південь. А підрив мосту- то те. Не мішайте мух з котлетами.
А як повязано підрив моста і Зеленський? Зеленський забороняв мости підривати від самого початку війни.
Подать сюда кацалапое чмо и Планктошу. Сколько раз я вам говорил, что Зеленский развалил антироссийскую коалицию, созданную Порошенко, а Путин заметил это и пошёл в атаку. Вы в ответ постоянно нос воротили. Получите, распишитесь. Военный конфликт с РФ начался из-за Зеленского, заявил бывший генпрокурор Луценко, недавно демобилизовавшийся с фронта. "Почему началась война? Потому что президент Зеленский пришел абсолютно неподготовленным к власти и, к сожалению, допустил ряд системных ошибок по многим направлениям. Путин же напал на Украину не в 19-ом и не 20-ом. Он ждал. Пока Зеленский перессорится со всеми западными союзниками и развалил систему управления", - заявил Луценко.
Скажи мне, кацалапый, тренер спортсмена отвечает только за действия своего подопечного или за итоговый результат с целом, включающий в себя действия своего подопечного и ответные действия противника? Например, если твоя любимая футбольная команда забила один гол, то тренер уже молодец, или ты интересуешься итоговым счётом?
Слушай, паря, ты это заливай у себя с Пензе. Для артиллерийских боёв нужна артиллерия, а не танки или БМП. Последние несколько месяцев Зеленский просил у западных стран именно эту технику. А сейчас ты говоришь, будто в первую очередь важна другая техника. Вы с Зеленским определитесь, или ты прав и он не знает обстановку на поле боя и какое оружие нужно, или он знает, а ты диванный эксперт, мнение которого важно только борщеварочке.
Вчора основною подією був підрив путінського мосту через Керченську протоку. Але я спеціаально подивився, що г.Гудман пише, щоб побачити його реакцію на цю основну подію. Ану, @Good man , видай свойо мнєніє. Яке буде цікаве усім. Як, наприклад, тобі ось така народна творчість (зауважу, між іншим, що у мене YouTube-UA, так що пензюк-пиздюк - це саме ти, лайно кацапське)? А я, між іншим, гарний вираз придумав. "Російські криматорії".
Тобто, Зеленський забороняв підривати мости з 2014 року? Адже Вам будь-який Хомчин скаже, що війна почалася в 2014 році. Як би там не було, а при Порошенку ніхто кримський міст не підірвав. Навіть не пробував. Що -не було двох водних мотоциклів, щоб покласти на них по два центнери вибухівки і відправити до мосту? Тоді, зауважу, міст охоронявся набагато слабкіше. А Порошенко ходив би і хрисом-богом клявся, що то не ми. "Чуть шо - сразу Пєтя, Пєтя!" Ану, Миху, запитайте свого підгавкувача Гудмана, чи радіє він з того, що підірвали кримський міст? Що він Вам відповість? Проведіть слідчий екскремент?
А ще Порошенко Шмякіно, чи як його, Шебекіно не обстрілював, Бєлгородську нафтобазу не підривав, Новошахтінський НПЗ, та по москві дрони не запускав. Зебобіки, ви насправді такі тупі, якими намагаєтесь здаватися?
Гірше. Найрозумніші з них перестали взагалі писати. Циган підсів на зарплату до шарлатана і пише тільки про нього. Тільки планктоша і кацалапий захищають запроданця, періодично накидаючи гівна на вентилятор