Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Slav

Slav Well-Known Member

2. Good man

Good man Обычный человек

Надеюсь, осенью народ спросит Зеленского о результатах контрнаступа. И куда делись люди, которых силком таскали военкомы, почему снова продолжается мобилизация, если власть ещё прошлым летом хвасталась, что у неё миллион под ружье поставлено.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Невже, знову, із серії "Я би там був, був би інший результат"? За час окупації і рашисти укріплялиись, а не байду ганяли, наші сталінсько-жуковські методи закидати трупами своїх військових ворога не використовують.

4. Slav

Slav Well-Known Member

Я і про це сам говорю, що краще приберегти сили для захисту ніж витрачати дорогоцінний військовий потенціал в малоефективному контрнаступі. Якщо Україна втратить свій військовий потенціал в цьому контрнаступі, то пізніше після цього контрнаступу москальня зможе знову успішно наступати по всій Україні і захоплювати нові українські землі, бо Україна не буде мати чим відбивати москальський наступ. Деякі ідіоти на форумі не можуть зрозуміти і не розуміють мої думки і мене звинувачують в своїх ідіотизмах, що я наче на москальню працюю.

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Америка дала "добро" на навчання українських льотчиків, які літатимуть на F-16.

В адміністрації президента США підтвердили, що готові надати згоду європейським країнам на навчання українських льотчиків на F-16. Про це сказав CNN радник Білого дому Джейк Салліван.

«Президент дав зелене світло, і ми дозволимо, підтримаємо, полегшимо і надамо всі необхідні інструменти для того, щоб українці розпочали навчання пілотуванню F-16, як тільки європейці будуть готові», - сказав Салліван.

У США підтвердили навчання українських льотчиків на F-16 | UA.NEWS

Я думаю, один літак треба дати льотчику-асу П.О.Порошенку. "Пущай полєтаєт". (с)

6. Good man

Good man Обычный человек

Читай внимательно, готовы дать, когда те будут готовы. Начался очередной пинг-понг между США и Евросоюзом. Здесь как раз нужны дипломатические способности Порошенко, но Зеленский их отвергает и действует методами квартала 95.

7. Good man

Good man Обычный человек

Ты реально глуп? У меня хватает ума отдать полномочия военным, а не завидовать их популярности и вставлять палки в колеса.

8. medwedo berlogsoni

Там не написано, що ЗСУ взяли паузу, тобто зупинили наступ. Там написано лише, що наступ сповільнився і лише на деяких напрямках припинився.
    The losses have also slowed because the counteroffensive itself has slowed — and even halted in places — as Ukrainian soldiers struggle against Russia’s formidable defenses. And despite the losses, the Ukrainians have so far taken just five of the 60 miles they hope to cover to reach the sea in the south and split the Russian forces in two.

Звичайно, як кажуть у шахах, суперник також має право на існування. Тому треба діяти відповідно до ситуації, а не битися лобом в стінку, як це робили рашисти, намагаючись захопити Бахмут.
    Як каже Світан, основна задача війни - знищити живу силу та озброєння противника, і якщо це вдається, не просуваючись далі широким фронтом, то і слава Богу.

9. Good man

Good man Обычный человек

Ты никому в Москве не нужен. А вот кацалапый другое дело. Знает много языков, но при этом бедный, уважает советских Глушкова и Высоцкого. Идеальная кандидатура для Москвы. Он же хочет получать заслуженное вознаграждение за знание языков и к советскому неравнодушен. Умеет притворяться, юлить, обманывать. Идеальный вариант.

10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Таки зверху Гудман повинен бути. Бо він гівно москальське, а ти гівно підмоскальське.

11. Slav

Slav Well-Known Member

Я є найбільшим антикацапом, русофобом і антиросійським шовіністом. Це треба бути довершеним ідіотом, щоб писати, що я маю якісь симпатії до москальні.

12. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, всё зависит от твоего вооружения и вооружения противника. Если у меня есть тысячи фабов и они запускаются с воздушного пространства, недоступного для тебя, то идти лбом на стену абсолютно нормальная тактика. Я просто прошибаю эту стену без потерь и иду далее.

13. Slav

Slav Well-Known Member

Йди ти на xyй, безмежно смердяЩе і тупориле бидло!!! :)))

14. Slav

Slav Well-Known Member

Ви можете оцінити і порівняти здобутки і втрати контрнаступу? І ви можете оцінити, що далі треба робити?

15. Good man

Good man Обычный человек

Обиженка, проспись. За то, что ты верный сторонник Порошенко, я простил тебе твои пьяные высказывания.

16. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Гівно, та йдіть вжє кохайтеся.Розмножуйте гівно.

17. Slav

Slav Well-Known Member

Йди ти на xyй, безмежно смердяЩе і тупориле бидло!!! :)))

18. medwedo berlogsoni

Втрат у сторони, яка наступає, не може не бути.
    Але якщо втрати у наступаючої сторони не три до одного, як у теорії, а один до одного, то це означає, що наступають із розумом.
    Я погоджуюся з тим, що можна деякий час взагалі не наступати, якщо вдається знищувати більше озброєнь, ніж ворог - твого.
    Я не можу, звичайно, оцінити, що далі робити, але є незалежна статистика втрат. І згідно з цією статистикою рашисти втрачають зараз значно більше ніж ЗСУ.
    Якщо вірити зведенням, ЗСУ ще не використовували свій стратегічний резерв, а раша тягне в Україну воювати уже все, що в неї є, з Кавказу, з Далекого Сходу, тобто, кидає всі резерви, причому - не кращої якості.
    Це вселяє певний оптимізм у перемозі України над росією.

А от ролик, в якому розповідається, як Волька ібн Хуйло доручає своїм хоттабичам зробити таку зброю, яку Захід надає Україні.
    (Пам"ятаєте дитячий детектив про Хотабича, як він зробив золотого годинника для Вольки ібн Колі, який зовні був точнісінько такий, як хотів Волька, але без механізму всередині - із суцільного золота?)

View: https://youtu.be/uUHzHUcKkH8

19. Обращаюсь к власти. Я знаю что вы читаете меня, и знаете кто я и что я. Вы не будете рефлексировать и это правильно. Ибо я солдат на данный момент, а вы власть.

НО! Скажите мне пожалуйста, с какого хера вся экономика оркостана стоит на военной промышленности 24/7 в три смены, к мы строим тротуары, скверы, дороги и прочную хню?

Вы проеба...ли работу в СМИ насчёт того что происходит, а пропаганда рашки зашкаливает...

С какого буя вы решили, что нам все должны? И что только Запад нам поможет? С какого буя я вообще должен что-то просить у людей которые сами еле концы с концами сводят????

Мы много получаем???? За 16 месяцев боевых с двумя ротациями, я смог насобирать меньше 50 тыс грн в заначке мне на похороны если что. Всё остальное ушло на войну.

Скажите бля людям правду обо всём! Ведь реальность убьёт морально многих очень скоро.

Власть, я готов встретиться со всеми сказать реальность, доказать реальность, если вы не понимаете.

Власть, вы вообще понимаете что творится? Коррупция увеличилась и в армии в том числе. Где самое простое - миномёты, пулемёты и тд....

Я каждому у глаза скажу - твари вы конченые..... А мы увидимся по любому. Обещаю)
    https://m.facebook.com/story.php?st...BmPWyTFc4jHWEsb6nRZvu525Yl&id=100013935528466

20. Та ладно якби тільки тротуари і сквери... Це ще півбіди.

Вони будують ботофабрики, фінансують телеканали Медведчука і шлюх Медведчука (щиро вірячи що вони колишні і тепер люблять їх разом з шуфричем), платять бабло візіонерам і інфлюєнсерам, все візіонерство яких закінчується на візії способів розминання язиком заднього отвору Зеленського, а інфлюєнсерство закінчується на їхніх сторінках в соцмережах, розкачаних їхніми ж ботами (така собі безглузда самопоміч)).
    Мільярди доларів, виділених іноземними урядами для армії і підтримання функцій держави, спускаються на підтримання інформаційного гною, перекупленого в Медведчука та інших не менш гнійних діячів.

Тобто, після них не залишається нічого. Нічого корисного.

І це все заради великої мети: щоб така ж куплена соціологія показала, що в якийсь історичну мить рейтинги Зеленського були більші ніж Тараса Бульби.

А війна? - Та пох та війна, штанятка підсохли, можна закінчувати в своїй голові знову

а де твій аватар? :)