Мєдвєдо, в ось що кажє "експерт полковник Світан", на якого ви досить часто посилаєтеся: на выходе из Крыма была полностью ликвидирована вся линия обороны, минные поля, фортификационные сооружения, все, что создавалось с 2015 по 2019 год. На вопрос, кем ликвидирована линия обороны на выходе из Крыма, гражданин-аналитик Свитан туманно отвечает: тем, кто хотел посмотреть в глаза пуйлу. На вопрос, когда была ликвидирована линия обороны на выходе из Крыма гражданин-аналитик Свитан точно отвечает: в период с 2019 по конец 2021 года.
Дві цікаві новини сьогодні. Бандиту Прігожіну продовжили держзамовлення. Генерал-майор Іван Попов сказав, що ЗСУ не змогли зруйнувати росармію в лоб, так Шойгу і Герасимов (а вважайте - Хуйло (див. про держзамовлення злодію Прігожіну)) вдарили російській армії в спину. Оце вже цікаво. View: https://youtu.be/0q9JZK54-B4?t=127
Кацалапого про разминирование крымского перешейка спрашивают, он в ответ про какого-то генерала. Ответ в стиле Безуглой.
@Good man Я тобі вище в цій темі задав питання. Ти його чомусь ігноруєш. Якщо ти на це моє питання не можеш відповісти, то визнай, що саме ти є трєпло і балабол.
Когда с тобой нормально на форуме общались, ты строил из себя чрезвычайно значимую персону. В итоге к тебе у людей сложилось определенное отношение. Сейчас ты пожинаешь плоды своего поведения. Только не надо меня опять спрашивать почему так случилось.
Ти говориш загальними словами без будь-якої конкретики. Я з таким самим успіхом можу таке саме тобі написати. Ти вище написав про мою "напыщеную глупость" . Поясни, в чому вона полягає моя "напыщеная глупость"? Якщо ти не можеш відповісти на моє питання, то визнай, що саме ти є трєпло і балабол.
Ты можешь просто общаться по теме? Расскажи твоё видение дальнейшего хода войны. Результатов контрнаступа. Как будет меняться отношение народа к власти. Про итоги саммита НАТО не забудь.
Південно-Африканська Республіка стосовно візиту Хуйла в серпні сказала "нафіг-нафіг". Цікаво, чи попреться Хуйло туди, де його не хочуть бачити? г. Гудман пару місяців тому стверджував, що Хуйло (якого г.Гудман чомусь називає Путіним), поведе себе як свиня і поїде, і хай хто йому що скаже чи руку не простягне. От і побачимо. Дійсно цікаво. "Ми розуміємо, що пов'язані Римським статутом, але ми не можемо когось запросити, а потім заарештувати. Ви можете зрозуміти нашу дилему. Ми були б щасливі, якби він (Володимир Путін, — ред.) не приїхав", — сказав Машатіле. Обговорюватимуть Україну: у ПАР хочуть, щоб Путін не їхав на саміт БРІКС, — Bloomberg (focus.ua) У всьому світі лідери країн були б щасливі не сідати з Путіним на одному гектарі. А ще вдвічі щасливіші були би, якби Путін подох.