Війна Росії проти України

Discussion in 'Політика і політики' started by Slav, Feb 22, 2022.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мєдвєдо, в ось що кажє "експерт полковник Світан", на якого ви досить часто посилаєтеся:

на выходе из Крыма была полностью ликвидирована вся линия обороны, минные поля, фортификационные сооружения, все, что создавалось с 2015 по 2019 год.

На вопрос, кем ликвидирована линия обороны на выходе из Крыма, гражданин-аналитик Свитан туманно отвечает: тем, кто хотел посмотреть в глаза пуйлу.

На вопрос, когда была ликвидирована линия обороны на выходе из Крыма гражданин-аналитик Свитан точно отвечает: в период с 2019 по конец 2021 года.

2. Slav

Slav Well-Known Member

Чому тебе вже не перший раз називають Планктошою на цьому форумі?

3. Де зе знову обісрався, що Порошенко винен?

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Дві цікаві новини сьогодні.
    Бандиту Прігожіну продовжили держзамовлення.
    Генерал-майор Іван Попов сказав, що ЗСУ не змогли зруйнувати росармію в лоб, так Шойгу і Герасимов (а вважайте - Хуйло (див. про держзамовлення злодію Прігожіну)) вдарили російській армії в спину.

Оце вже цікаво. :popcorm1: :russian:

View: https://youtu.be/0q9JZK54-B4?t=127

5. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапого про разминирование крымского перешейка спрашивают, он в ответ про какого-то генерала. Ответ в стиле Безуглой.

• Смішно Смішно x 1
  6. Slav

Slav Well-Known Member

@Good man

Я тобі вище в цій темі задав питання. Ти його чомусь ігноруєш. Якщо ти на це моє питання не можеш відповісти, то визнай, що саме ти є трєпло і балабол.

Last edited: Jul 13, 2023
  7. Good man

Good man Обычный человек

Когда с тобой нормально на форуме общались, ты строил из себя чрезвычайно значимую персону. В итоге к тебе у людей сложилось определенное отношение. Сейчас ты пожинаешь плоды своего поведения.
    Только не надо меня опять спрашивать почему так случилось.:)))

8. Slav

Slav Well-Known Member

Ти говориш загальними словами без будь-якої конкретики. Я з таким самим успіхом можу таке саме тобі написати.

Ти вище написав про мою "напыщеную глупость" . Поясни, в чому вона полягає моя "напыщеная глупость"?

Якщо ти не можеш відповісти на моє питання, то визнай, що саме ти є трєпло і балабол.

9. MayorMayor

То поберіться вже.

10. Good man

Good man Обычный человек

Ты можешь просто общаться по теме?
    Расскажи твоё видение дальнейшего хода войны. Результатов контрнаступа. Как будет меняться отношение народа к власти. Про итоги саммита НАТО не забудь.

11. Slav

Slav Well-Known Member

Ти, смердяЩе бидло, далі будеш за мною ходити?

12. MayorMayor

Гівно, та йди вже за руським кораблем, і коханця свого з собою забери.

13. Slav

Slav Well-Known Member

Йди на xyй, безмежно тупориле і смердяЩе бидло!!! :)))

14. Slav

Slav Well-Known Member

@Good man, кому ти написав свій попередній допис?

15. Good man

Good man Обычный человек

Тобі.

16. Slav

Slav Well-Known Member

Я тобі напишу. Але ти спочатку дай відповідь на мої питання. Ти чомусь втікаєш від моїх питань.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

«Чому ми досі не в НАТО?!?!»,
    - дивувався воєнком, вибираючи на сайті нерухомості віллу в Іспанії.

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Південно-Африканська Республіка стосовно візиту Хуйла в серпні сказала "нафіг-нафіг". Цікаво, чи попреться Хуйло туди, де його не хочуть бачити? г. Гудман пару місяців тому стверджував, що Хуйло (якого г.Гудман чомусь називає Путіним), поведе себе як свиня і поїде, і хай хто йому що скаже чи руку не простягне.
    От і побачимо. Дійсно цікаво.

"Ми розуміємо, що пов'язані Римським статутом, але ми не можемо когось запросити, а потім заарештувати. Ви можете зрозуміти нашу дилему. Ми були б щасливі, якби він (Володимир Путін, — ред.) не приїхав", — сказав Машатіле.

Обговорюватимуть Україну: у ПАР хочуть, щоб Путін не їхав на саміт БРІКС, — Bloomberg (focus.ua)
    У всьому світі лідери країн були б щасливі не сідати з Путіним на одному гектарі. А ще вдвічі щасливіші були би, якби Путін подох.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чому у всьому світі? Де ти таке чув від української влади? Шуфрич з тобою не згоден.

20. Good man

Good man Обычный человек

Почему только Шуфрич? Вся фсбшная рать Украины, включая кацалапого.

а де твій аватар? :)