Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Коли чуєш, що на росію вже ніхто не звертає уваги (як у випадку із тим, що Ердоган не звернув увагу на обіцянку Путіну не віддавати азовців до кінця війни, яка, власне, з точки зору росії - зовсім не війна), то згадуєш гарну українську приказку: На похиле дерево і кози скачуть.
    Крім того, не віддавати азовців обіцяв той Ердоган. А це вже - новий Ердоган (прямо як у росії - в Туреччині відбулися вибори, обнулєніє, так би мовити).

2. Good man

Good man Обычный человек

Українською будь ласка.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. Slav

Slav Well-Known Member

путлєр там ниє, що "грубо кинули, надули". Ці слова путлєр говорив, що наче західні країни не обіцяли розширення НАТО. Але це є підла брехня самого путлєра, бо офіційно реально ублюдочній нацистській єблівушці-срассіюшці ніхто нічого не обіцяв. путлєр не зможе знайти жодного доказу для підтвердження власних слів. Може в приватній розмові хтось щось говорив москальським чинникам, але ж це не є офіційна позиція НАТО. Москальня ще не змогла показати жодного документа чи інтерв'ю на підтвердження власних слів.

путлєр є таким же брехливими пропагандоном, як і вся москальська пропаганда.

Відносно недавно на економічному форумі путлєр назвав президента Зеленського -- "позором еврейського народа" (
    View: https://www.youtube.com/watch?v=xvCVOIvhC8A
    ) , бо, мовляв, як заявив путлєр,
    Зеленський покриває бандерівців, а бандерівці вчинили голокост півтора мільйона євреїв в Україні. Ці слова путлєра -- це брехня на брехні сидить і брехнею поганяє.

Голокост в Україні вчинили німці за допомогою зондеркоманд і айнзацкоманд при допомозі вермахту та німецької поліції порядку. Це все є в матеріалах Нюрнбергського трибуналу, на який так часто люблять покликатися москальські чинники. Цю інформацію можна знайти на багатьох сайтах в інтернеті і в багатьох публікаціях істориків, які займаються темою Голокосту.

Зеленський взагалі не причетний до будь-якого покривання бандерівців. Зеленський не ініціював і не підписав жодного нормативного акта, яке стосується ОУН (б).

Є такий прорадянський та проросійський історик Александр Дюков, який в своїй книзі "Второстепенный враг", яка є в інтернеті, описує участь бандерівців в Голокості. Він покликаючись на іншого ізраїльського дослідника, пише, що бандерівці наче знищили 28,000 євреїв. І при цьому він сам вказує на те, що цифру 28,000 неможливо нічим підтвердити чи спростувати.

Ні один історик не визначає бандерівців як неонацистів. Навіть ті історики, які крайньо негативно описують бандерівців, не називають їх неонацистами.

Останнє редагування: 10 лип 2023
  5. Good man

Good man Обычный человек

Ты считаешь, что Зеленский должен публично высказаться об этом и дать понять Израилю, что у Израиля ложные представления о бандеровцах?

6. Slav

Slav Well-Known Member

Ти спочатку вислови свою думку на рахунок того, які є в Ізраїля уявлення про бандерівців. Ти особисто знаєш, яка є позиція Ізраїля щодо бандерівців?

І це є зовсім інше питання.
    путлєр говорив про що інше.

7. Slav

Slav Well-Known Member

@Good man

MayorMayor мені хвалився, що десь рік тому ти йому так напаскудив, що він був змушений з перестраху, як страус, запхати свою голову в унітаз, щоб тебе не бачити ( https://forum.lvivport.com/threads/good-man-provokator-azef.120839/ ) . Навчи мене так добре паскудити, щоб тепер від того мого паскудьства, яке я навчуся в тебе, MayorMayor знову свою голову, як страус, запхав в унітаз і мене не бачив.

8. medwedo berlogsoni

Гамнюк Гудман, тут ось Пєсков розповідає, що "сільний прєзідєнт, всю жізнь занімавшійся єдіноборствамі" запросив Прігожина і командирів Вагнера в Кремль і цілував Прігожіна і командирів в їх голі сраки, щоб ті його не вбивали.
    Вони сказали - "живи пока".

View: https://youtu.be/2_ebXf-FxxQ?t=181

9. Good man

Good man Обычный человек

Я отвечу только для того, чтобы в очередной раз показать твою напыщенную глупость.
    Израиль осудил шествие в Киеве ко дню рождения Степана Бандеры
    https://hromadske.ua/ru/posts/izrail-osudil-shestvie-v-kieve-ko-dnyu-rozhdeniya-stepana-bandery

И делал он это ежегодно. Это все в Киеве знали. Ты у нас из какой страны пишешь тут? Только без увиливания.

10. Good man

Good man Обычный человек

Вы с ним два сапога пара. Я бы вас обоих пинком под зад за пределы форума выставил за неумение вести нормальные беседы.

11. medwedo berlogsoni

Доповнення до мого попереднього поста.
    Ти бачиш, гамнюк Гудман, як змінюються темпора і морес? Ще місяць тому Хуйло, щоб допустити до себе воєнкорів, тримав їх тиждень на карантині, а тут вагнерівців з їх немитими сраками (я думаю, гамнюк Гудман, що ти здогадуєшся, що під Бахмутом у вагнерівців не було ні душа, ні ванни, ні какави з чаєм, ні туалетного паперу, одні липухи/лопухи) допустив до себе відразу.
    O tempora, o mores! — Википедия (wikipedia.org)

12. Good man

Good man Обычный человек

Хитрожопый кацалапый снова расслабляет народ Украины. Все здравомыслящие понимают, это люди с огромным боевым опытом. Глава украинской разведки называл их самыми боеспособными частями российской армии. И тот факт, что Путин с ними примирился, не сулит для Украины ничего хорошего. Но цель кацалапого - расслабить Украину, украинское общество. ФСБ очень тонко работает через своих агентов.

13. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, ты умеешь общаться без оскорблений? Честно, открыто, достойно и по отношению к собеседнику тоже.

14. medwedo berlogsoni

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведо - поліглот, ану переклади, що там італійська газета пише:

16. Good man

Good man Обычный человек

Пригожин є Зеленский.:))):))):)))

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Виявляється, вони сусіди по дачі в Італії. 600 метрів.

18. Good man

Good man Обычный человек

А чья дача на 600 метров между ними? Правильно, одесского военкома.

• Смішно Смішно x 1
  19. Slav

Slav Well-Known Member

І ти знову нахамив, як і раніше починав хамити. Я ж не заперечував, що Ізраїль засуджує бандерівців.
    Ще відносно недавно президент Ізраїлю засудив ОУН:
    https://www.pravda.com.ua/news/2016/09/28/7122006/

Але Ізраїль не стверджує так само як путлєр, що бандерівці в основному вчили Голокост в Україні, тобто вбили біля півтора мільйона євреїв, як це збрехав путлєр. Приймати участь в Голокості та здійснити майже весь Голокост -- це дуже різні речі. Якби путлєр тільки заявив, що бандерівці приймали участь в Голокості, то це би зовсім інакше виглядало. А путлєр заявив, що в основному бандерівці здійснили Голокост в Україні. Також ніхто з високих чинників в Ізраїлі ще не заявив, що бандерівці -- це неонацисти, як це збрехав путлєр.

20. Slav

Slav Well-Known Member

Ви обидвоє починаєте на форумі хамити. Ти мене перший називав трєплом і балаболом. І абсолютно безпідставно.

а де твій аватар? :)