Війна Росії проти України

Discussion in 'Політика і політики' started by Slav, Feb 22, 2022.

1. Slav

Slav Well-Known Member

Йди ти на хyй, безмежно тупориле і смердяче бидло!

І знову ти не змогло зрозуміти елементарного, що я тобі написав.

Якщо тобі справді щось там насрати і тобі по цимбалам, то ще раз запхай свою тупорилу голову в пісок, поставивши мене в ігнор.

Last edited: Jul 7, 2023
  2. Slav

Slav Well-Known Member

Тут скоро взагалі не буде можливості що-небудь нормально обговорювати.

3. Good man

Good man Обычный человек

Два говнемёта, вы, когда срётесь между собой, меня не вспоминайте. Варитесь в своём словесном поносе сами. Я к нему никакого отношения не имею.

4. Йому насрати на Україну. Його цікавлять тільки його майнові інтереси.
    Якщо його майнові інтереси будуть реалізовані при кацапах - хай будуть кацапи?

5. Good man

Good man Обычный человек

Хотел распродать свой бизнес и уехать, а тут война. Бизнес накрылся медным тазом. Вот он в патриота перекрасился. До этого только на русском общался.

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Так склалися обставини. Як змінився червоний директор, так сказать Кучма, україномовними стали "Дизель-шоу", "Ліга сміху", Макс Барских, Полякова...

7. Slav

Slav Well-Known Member

Мені на тебе насрати і на твої ідіотські слова!

Мені краще знати, що мене цікавить і що не цікавить. І не будуть якісь ідіоти приписувати мені свої ідіотизми, які народились в їхніх малих курячих гангліях ( бо там взагалі нема нічого подібного на людський мозок ).

Тупорила бидлота не може, щоб не провокувати, не хамити і не перетворювати обговорення в срач.

8. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Та все з тобою ясно. Ти верещищ про "майнові інтереси", ти здриснув з України, захищати її ти не бажаєш, пиздякаєш москальські наративи, піариш москальське гівно.Тобто, користі від тебе країні немає, проте ти, як гівно, сереш їй.

9. MayorMayor

А за що тебе поважати, гівно ти підмоскальське?За те, що ти піариш москалика та несеш сюди москальські наративи?

10. MayorMayor

І ще, щодо "майнових інтересів", гівно ти підмоскальське. Якщо враховувати "майнові інтереси", то Харків треба було здати. Тоді би москалі його не обстрілювали, та не руйнували.І Київ треба було відразу здати. І Чернігів з Житомиром. А коли би москалі опинилися під Львовом або Франеком- і їх треба було би здати. Ну, щоб зберегти "майнові інтереси". Як тобі такий варіант, гівно ти "з інтересами"?
    Але, дякувати Богу, такого гівна, як ти, "з інтересами" у нас обмаль трапилося. Тому Харків захищався. І Київ. І уся Україна. Бо люди не здриснули, на відміну від тебе-гівна.

11. Slav

Slav Well-Known Member

Я тобі, безмежно тупориле і смердяче бидло, ще раз повторюю: йди ти на xyй зі своїми безмежно тупими і брехливими інсинуаціями!

Ти само захищати Україну бажаєш? В чому проявляється твоє бажання захищати Україну?

12. ashim

ashim Well-Known Member

Як в чому? Читати славені Петру!

13. Slav

Slav Well-Known Member

Воно ж чудило думає, що тими своїми тупими срачами на цьому форумі так захищає Україну на полі бою.

14. MayorMayor

Гівно підмоскальське, ти і взаправду вважаєш, що я перед тобою-гівном "розстилатися" буду?"Майнові інтереси", ги.

15. MayorMayor

О, ще один "захисник".З "майновими інтересами"?

16. Ні, це відомий комуняка, любитель сов'єцького гівна

17. Slav

Slav Well-Known Member

Я тобі, безмежно тупориле і смердяЩе бидло, ще раз повторюю: йди ти на xyй зі своїми безмежно тупими і брехливими інсинуаціями!

18. MayorMayor

Гівно змоскалене, все, що ти можеш- це тільки ляскати язиком. "Ятолькохачуразобраться". Ось розкажи "orbi et urbi", як так виходить, що ти, гівно змоскалене, не лише москальські наративи доносиш, а ще використовуєш прийоми, які використовують ольгінські тролі? Хоча- можеш не відповідати. Бо якщо щось виглядає, як гівно, смердить, як гівно, то це і є гівно.

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Уже давно немає.
    Мається на увазі - з приходом три роки з лишнім роки тому гамногудмана.
    Я відразу зрозумів, що це - російський троль, що пише з Росії, в обов"язки якого входить розводити чвари між форумчанами, обсирати всіх, хто є справжнім патріотом України, переводити теми на інше, чіплятися до слів, до ніків тощо.
    Спочатку була спроба з боку якоїсь модераторші винести Гудману попередження, можливо - навіть забанити, вона грізно набухмурила спочатку брови, але, вочевидь, її "зверху" поправили, і с тих пір - ні мур-мур.
    У Гудмана є ярлик на тролінг - він на словах захищає Порошенка, от і все. І нічого не каже проти кремлівського узурпатора. Може брехати скільки завгодно.

Тут поки що можна лише давати посилання на цікаві ролики, як ось цей.

View: https://youtu.be/xO3e56em_8w?t=147

20. Good man

Good man Обычный человек

Забаньте уже этих двух говнемётов. Всю тему засрали своими разборками.

а де твій аватар? :)