Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Прошу дуже:

• Подобається Подобається x 1
  2. Slav

Slav Well-Known Member

До ТЦК на Львівщині приходить добровільно лише кожний п’ятий:

https://inlviv.in.ua/lviv/do-ttsk-na-lvivshhyni-pryhodyt-dobrovilno-lyshe-kozhnyj-p-yatyj

Чи про це знає сам президент Зеленський, чи Україна спроможна буде мобілізувати достатню кількість людей на довготривалу війну з ублюдочною нацистською єблівушкою-срассіюшкою?

Я це веду до того, що Україна могла укласти договір з ублюдочною нацистською єблівушкою-срассіюшкою весною 2022 року.
    Але Україна змушена тоді була оголосити свій нейтралітет та відмовитися тільки від Криму і Донбасу.

Останнє редагування: 4 лип 2023
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Навчіться зрозуміло висловлювати свої думки.
    "...Україна могла б укласти договір... Але Україна змушена була би тоді ... "

Але насправді нічого б не вийшло б.
    Читайте байку Глібов "Вовк та Ягня" (придурок Гудман може прочитати російський аналог Крилова "Волк и ягненок")

— Так себто я брешу? — тут Вовк йому гукнув. —
    Чи бач! Ще і базікать стало...
    Такого ще поганця не бувало!..
    Здається, ти й позаторік тут був
    Та капості мені робив... Тривай же!
    Ти думаєш, що я забув?
    — Помилуйте! — йому Ягнятко каже,-
    На світі я ще й году не прожив.
    — Так брат твій був.
    — Нема братів.
    — Так, може, батько,
    Коли не дядько...
    Або ж хто-небудь з ваших був...
    Хіба не знаю я, не чув,
    Що ви усі мене б із'їли,
    Якби вловили?

Росія на чолі з Хуйлом вважає, що її всі ті, що навколо, хочуть з"їсти. Тому вона знайшла би будь-яку причину, щоб напасти.
    Міст в Крим будувався, війська в Білорусі розміщувалися...
    Від Донбасу по лінії розмежування і від Криму відмовилися де-факто.
    Хуйло вважало, що лінія розмежування - це "несправедливо". Воно вимагало повністю Донецьку і Луганську області. І якби Україна погодилася віддати, потрібно було би відходити на адміністративні кордони. А якби не погодилася, то Хуйло почало б забирати силою.

Так що варіанти "Донбас-Крим" - не проходять. Війська рашистів були в Білорусі в кількості, достатній для наступу на Київ.
    А якщо рушниця висить на стіні, то вона рано чи пізно вистрілить.
    Хуйло сподівалося захопити Київ за три дні і пройти парадом по Хрещатику. Які вже тут домовленості про Крим та Донбас!

Ну, а для придурка Гудмана - з Крилова

Ты виноват уж тем, что хочется мне кушать

Росія - ненажерлива. А Хуйло лише підігрівало апетити.

4. Slav

Slav Well-Known Member

Я погоджуюсь з думкою, що є дуже висока ймовірність, що путлєр після такого мирного договору знову би через деякий час розпочав війну. Але все-таки невеликий шанс миру був би.

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Чудово. А що робив Зелупа, маючи під боком такого вовка?А Зелупа відпочивав по півроку на рік, закривав ракетні програми, скорочував видатки на військо (натомість пиляв гроші у Великому крадівництві та мільярді дерев), збільшував кількість машин у кортежі, розміновував Чонгар та заводив у владу росіянських кротів та усіляких "чортів".

6. MayorMayor

Шанс миру був би, якщо Зелупа би продовжив зміцнювати українське військо, налогоджував би відносини з західними партнерами, приймав би участь у самітах НАТО, не верз би про "шашлики", а будував лінії оборони, плотно замінував і перекрив Чонгар.

7. MayorMayor

Митець чудово охарактеризував Єблівушку- "сцикливий фашизм". Sapienti sat. Це я про "шанс".

8. О виліз на світ божий ще один піздабол з субтитрами.

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Спрацював би принцип "Настав палець, відкусить руку". Був би плацдарм для нового вторгнення.
    Що Україна не може бути і не буде нейтральною говориив навітьь рашист єдинороСС затулін.

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не було жодного шансу. Не тіште себе надією.
    "Мир" міг бути лише при одній умові - якби Україна повністю підпорядковувала себе Москві.
    Путін - божевільна, розумово обмежена людина із імперськими амбіціями.
    Те, що Путін - розумово обмежений, можна судити по тому факту, що він не має власної сторінки в соціальних мережах.
    Зараз немає жодного глави держави, у якого би не було власної сторінки, скажімо, у Твіттері.
    Путін не знає, що діється навколо. Він боїться правди, яку пишуть в соціальних мережах, а це може свідчити лише про серйозне психічне захворювання.
    Йому надули у вуха, що всі в Україні сплять і бачать себе серед "братніх народів Росії і Білорусі".
    Усякі там лизоблюди переконали його, що російську армію в Харкові зустрічатимуть із квітами, а дівчатка з печеними курчатами залазитимуть на російські танки, щоб привітати бурятів солодкими поцілунками.
    Тут навіть, пост-фактум, коли вже війна точиться півтора року, і говорити ні про що. Путін до цих пір вірить у перемогу Росії. Ну, якже тут не повіриш, коли тобі доповідають, що за день знищили півтораста танків і півтисячі бронетранспортерів?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. MayorMayor

Мєлвєдо, то цій розумово неповноцінній потворі Зелупа хотів зазирати у якісь там отвори?

12. Good man

Good man Обычный человек

Диванные эксперты собрались.
    Где оценка текущей ситуации на фронте? Где прогнозы с обоснованием? Где анализ различных видов вооружения и практика их применения?

13. Slav

Slav Well-Known Member

Всім нам диваним експертам тут добре писати про необхідність продовження війни, коли ми знаємо, що самі не підемо воювати. Це також стосується цих всіх опитувань про війну, що за продовження війни виступають люди, які самі не йдуть на війну.

Останнє редагування: 4 лип 2023
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та все правильно, Зеленський втік від повістки 4 рази, а на п'ятий раз - пішов львів'янин.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звідки ти взяв, що добре писати?

Просто, нема виходу, тому тре воювати. Хтось може, але не хоче, хтось вже старий, чи хворий, а хтось може і воює.

Але якщо зараз відмовитись від війни, то шкода загиблих, а ще повивозить москаль наші сім'ї у Сибір і тоді буде пізно філософствувати на цю тему. Читай історію.

16. Slav

Slav Well-Known Member

Тепер вже справді треба продовжувати воювати, коли шанс укласти мирний договір був втрачений. Нацистська москальня відверто заявляє, що буде вбивати українців, якщо завоює всю Україну ( Див. https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Геноцид_українців ). Але я вище писав, що все-таки був шанс укласти мирний договір.

17. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Значить і я такий самий

18. Slav

Slav Well-Known Member

Який митець так охарактеризував ублюдочну нацистську єблівушку-срассіюшку?

19. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

В Україні живете і не знаєте своїх митців? Лесь Подерв'янський цей митець

• Подобається Подобається x 1
  20. Slav

Slav Well-Known Member

В даний момент часу я живу далеко від України.

а де твій аватар? :)