Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ти би поділився цілісною картиною з ростовчанами. А то вони закуповують харчі і бензин "навсюоставшуюсяжізнь"
    Ну, звичано, "всьоідьотпоплану".
    Путін сіганув із Москви, всі інші - також врозсипну.
    І не звинувачуй когось, що хтось любить шоу. Мені оте шоу в Росії подобається. Де ще побачиш, щоб екскаваторами переривали траси, що йдуть на столицю, коли почули, що колишній президентський стряпухуй (чи як там "стряпуха" чоловічого роду) пішов із танками на цю столицю.

View: https://youtu.be/8NDEc-P32HE

Погодься, що документальне кіно про те як вовк йшов із машинкою стригти овець, а потім почали показувати, як вівці стрижуть вовка, це дійсно цікаве кіно.

Останнє редагування: 25 чер 2023
  2. Slav

Slav Well-Known Member

Мені було очевидно, що Пригожин нічого не зможе зробити путлєру, бо в Пригожина було занадто мало сил. В Пригожина є приблизно 30,000 вояків його ПВК "Вагнер", а в путлєра -- понад мільйон вояків всіх його силових структур. Сили явно нерівні на користь путлєра. Не треба бути дуже мудрим і талановитим аналітиком, щоб передбачити, що Пригожин відступить.

3. medwedo berlogsoni

Чому тоді путлєр втікав з Москви? Чи то була раніше запланована поїздка на Валдай?

Немає жодної гарантії того, що путлєру будуть підкорятися отих мільйон вояків. Коли почнеться серйозна заварушка, вояки путлєра будуть ротами і батальонами переходити на бік прігожіна.
    Бачили, як радо зустрічали прігожіна ростовчани?
    Про справжню мету цього прігожінського анабазису (не плутати з канабісом) ми дуже скоро взнаємо.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Але і з таким, взяв міста-міліонники, як Ростов-на-Дону. Хіба що тут договорняк, для захисту війська з України не забирали і не кричали "Сі Дзеньпінь вваді вайска!".

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

У совка на час розвалу армія була щось близько 4 мільйонів.І що, допомогло це совку?Ці мільйони чогось вартують, коли вони зберігають вірність фюрерку, та реально збираються його захищати. Інакше- вони така сама загроза режиму.

6. Slav

Slav Well-Known Member

На даний час складається таке враження, що москальня є помішана на путлєру.

7. medwedo berlogsoni

Далеко не всі. Путін давно уже всім обрид і став небезпечний для багатьох.
    Будь-кого можуть згребти і посадити за що завгодно, або відправити на фронт.
    Дивитися по телевізору "блискучі перемоги" їхніх мальчіков - це одне, а годувати самому червяків в українських чорноземах - зовсім інше.
    Усім видно за півтора року, що Путін перемелює населення.
    Тому в Ростові так радо і зустрічали вагнерівців, коли ті йшли на Москву.
    Прігожін зрадив вагнерівців, відмовившись від походу. І зрадив тих, хто, перебуваючи в лавах ЗС РФ, з відкритими обличчями підтримав Прігожіна, бо повірили.
    Зараз на тих воїнів почнеться полювання.

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Та і більшовики із карликовим гомосєком, уркаганом Ульяновим, тюремне прізвисько Лєнін, програли вибори і були меншовиками.
    А як був "жовтневий переворот", армія за царя не заступилась.

Як так, пригожинці грозять йти на москву, а Польща зміцнює оборону кордону. Може кацапи робили ротацію та перегрупування?

9. MayorMayor

"Воїни"?!Паскудні підараси, вибачаюсь за мою французьку. Ця наволоч гірше фашистів, бо Вермахт не катував та не мародерив, а СС не гвалтували та не крали. Кацапська мерзота подібна, може, до покидьків Дірлевангера, але це не точно. Можливо, дірлевангерівські покидьки таки були кращими за кацапів.

10. Good man

Good man Обычный человек

Если ты хочешь конструктивной беседы, то сначала должен извиниться за своё дерьмо, когда к тебе обращались конструктивно. После этого я посмотрю и решу, заслуживает это извинение моего прощения и конструктивной беседы далее, или нет.
    Из игнора ты меня убрал, чтобы не быть посмешищем на весь форум. Тебе даже джиппси, который со мной почти не общается, прямо сказал, что ты и борщеварочка выглядите психбольными, когда на весь форум орёте от игнорировании меня и при этом постоянно со мной общаетесь.:))):)))

11. Good man

Good man Обычный человек

Моё молчание говорило о незначительности этих событий и уверенности в их примерных итогах. Если ты не понимаешь почему, спроси.

12. Good man

Good man Обычный человек

Ложь. Ты всех нас обвинял в этом. Я ещё тебя всегда высмеивал при этом - любой несогласный у тебя становился рукой Москвы. Вторая ложь - негатив был только от хомчина, когда ты его провоцировал. Кстати, майору надоели его истерики, тобой накрученные и он его в игнор отправил.

Это ты в подворотне такую аналитику рассказывай. По твоему критерию все американские, британские и европейские аналитические центры с многолетней историей - работают на Кремль.

13. Good man

Good man Обычный человек

Ты напился на прошлую Пасху, наговорил лишнего и теперь стыдно извиниться. Учись признавать собственные ошибки.

14. Good man

Good man Обычный человек

:facepalm:С таким качеством аналитики ты далеко не уедешь.

15. medwedo berlogsoni

Ну, да, ну, да... Нєзначітєльность... Хуйло втекло з Москви, дороги на Москву переривали екскаваторами і блокували вантажівками, збили кілька вертольотів і один чи два літаки - і все це на території Росії.
    А що ж по-твоєму, буде "значітєльность"? Коли Путіна і Шойгу повішають на кремлівських воротах?
    Чи що Медведо не відрізняє Лукашихи від Бондаренчихи, що тобі це засіло в твою дурну голову, і ти про це згадуєш уже три роки?

Я тобі скажу так: Отой виступ Прігожіна - визначна подія хоча б тому, що урка і борщевар Прігожін зібрав військо і шуганув усю російську армію, Хуйло втекло з Кремля, там дехто з віпперсон також намилив лижі за кордон, Прігожін вбив десяток чи два льотчиків, а серун Путін сказав, що прощає йому і не буде проти нього ніякої кримінальної справи.
    Це при тому, що Хуйло раніше казало "кто нас обідіт, трі дня нє прожівьот". Значить, Хуйло на оте збиття вертольотів і літаків в глибині Росії не обіжається?

Ти мені не розказуй тут про "нєзначітєльность". Краще скажи, як події, на твою думку розвиватимуться далі.
    Прігожін зі своїми вагнерівцями переїде в Білорусь, чи сам?
    Прігожін підставив своєю поведінкою своїх польових командирів, будуть вони йому мстити чи ні?
    Оця виходка Прігожіна дала поштовх багатьом цікавим подіям, а ти кажеш - "нєзначітєльность"
    Почитай, що таке "эффект бабочки"Эффект бабочки — Википедия (wikipedia.org)
    Якщо ти вважаєш цю подію "нєзначітєльною", то тоді ти повинен усвідомити, що ця подія дуже сильно вплине на майбутні події.
    І ти поменше обговорюй тут мене, якщо я - "нєзначітєльний" та ставлення форумчан до мене та моє - до них.
    Ти краще скажи, де ти проживаєш в Росії? В Москві?
    Бо у мене дуже велика впевненість, що ти - рашистське гімно, що затесалося сюди, щоб нести свою пропутінську пропаганду і більше обсирати форумчан, аніж обговорювати події

Не было гвоздя —
    Подкова пропала.
    Не было подковы —
    Лошадь захромала.
    Лошадь захромала —
    Командир убит.
    Конница разбита —
    Армия бежит.
    Враг вступает в город,
    Пленных не щадя,
    Оттого, что в кузнице
    Не было гвоздя

16. medwedo berlogsoni

@Good man , ще хочу добавити.
    Он Світан (сам колишній льотчик) учора сказав, що російські льотчики за те, що вагнерівці вбили їх колег, будуть мстити вагнерівцям.
    От таке там братство серед льотчиків. А це значить, що російські льотчики вб"ють десяток чи сотню вагнерівців, які в свою чергу не зможуть вбити багато українців. Тобто, через вендетту льотчиків залишаться живими деякі українці.

Чи ти вважаєш, що російські льотчики не захочуть помститися вагнерівцям? Мовчки "зглотнут" ту образу?
    Кажи що-небудь по темі, а не про слабкі аналітичні здібності кацалапого.

17. MayorMayor

18. MayorMayor

Не лише "зглотнут", а ще й відсмокчуть. Чекати честі від кацапської мерзоти- верх наївності.

19. medwedo berlogsoni

Якщо ми раділи, що в Росії починається заварушка, то це значить, що ми - українці, які радіють, що росіяни починають вбивати одне одного. Це - на користь України. І не так важливо, що поки що все притихло. Наша радість - індикатор того, що ми хочемо якнайшвидшого розвалу російської імперії, яка є величезним гемороєм для цілого світу.

Ти ж нічого не коментував, як нічого не коментуали майже всі рашистські пропагандони. Методички не було, тому й не коментував.
    Тобто, ти проти перемоги України над Росією, а отже ти кацапське лайно.

Викусив?

А зараз ми всі українці тут шкодуємо, що заколот не дійшов до бажаного кінця - путіна не скинули. Поки що. Шкодують і прихильники Зеленського і прихильники Порошенка.
    А ти шкодуєш, що заколот не вдався, чи радієш? Тільки без бла-бла.

20. Good man

Good man Обычный человек

Либо мы общаемся конструктивно, либо ты идёшь к чёрту, как старый фсбшник. Ты сказал про себя, что, будь ты фсбшником, то СБУ пришла бы за тобой. Я на это говорю, что жители России не знают про пледы Насирова, они даже самого Насирова не знают. Не знают про зайку и дронова. Не знают про ВМС Украины. Не знают про первую столицу Украины и про такие магазины в Харькове и многое другое, о чём я со знанием дела говорю.
    Если ты хочешь, чтобы к твоим словам относились с уважением, проявляй уважение к словам других.

а де твій аватар? :)