Війна Росії проти України

Discussion in 'Політика і політики' started by Slav, Feb 22, 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

Давай, дерьмо кацалапое, поговорим. Что ты там вякал? Что тебе осталось непонятным?

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я тебе навіть розігнорив. Цікаво буде спостерігати на твою реакцію на події в Росії.
    Мені незрозуміло, як ти ставишся до Путіна: він ще сільний прєзідент, всю жізнь занімавшійся єдіноборствамі, чи Хуйло, яке довело Росію до громадянської війни, а само обісралося ріденьким із втекло з Москви?

Попутно зауважу, що Зеленський виявився не "щуплим парєньком, нікогда нє занімавшімся єдіноборствамі, без політічєского опита" (твоє висловлювання), а сильною особистістю. Він не втік з Києва тоді, коли всі вважали, що за два-три дні російські війська зайдуть в Київ. І Україна вистояла.
    А твоє Хуйло уже вилетіло з Москви, бо знає, що черед добу урка Прігожін зайде в Кремль.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Та і не раз говорив, хоча би салавйофф-разбойнік, що як так, воює раССєюшка, а аналог НАТО ОДКБ їй не допомагає, Вірменія і Казахстан не допомагають, щодо Казахстану мають інтерес Туреччина і Китай, а допомогти роосії, значить наплодити у себе якихось бойконурнашистів. Хіба що допомагає, та і то не повністю Білорусь із диктатором Лукашенком.

4. medwedo berlogsoni

@Lanktocha, та путіну зараз не те що інші держави не допоможуть, йому навіть власні силові структури не допоможуть.
    Менти можуть лише з бабусями, що торгують насінням, воювати. Та з ботаніками, які виходять із плакатиками "нетвойне".
    А наш друзяка Гудман десь злиняв. Сцить мабуть, бо півтора року тому не такого розвитку подій він очікував.
    А ще той Ніхтферштейн, якого торік забанили (у мене була така підозра, і не у мене одного, що Ніхтферштейн і Гудман - один і той самий троль під двома ніками).
    Як вони обидва розпиралися про "успіхи второй армії міра"!
    Думали, якщо казати "халва", то в роті буде солодко. А зараз у обох (чи у одного) - яскраво виражений присмак того матеріалу, з якого отой знаменитий якут півників на морозі ліпить.

Ще мені подобається дивитися ось цього хлопця. Також дохідливо розповідає.

View: https://youtu.be/iRXUE2miXK0

Відбуваються, без перебільшення, історичні події.
    Хуйло при такому народові-бидлі, як у Росії, могло жити і царювати до ста років.
    Але захотіло стати царем гори і скотилося до того, що почалася громадянська війна.

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мєдвєдо, судячи з усього, не в курсі, що "громадянська війна" нарасєє завершилася. Причому, не на користь України. Пригожин з Вагнером нібито виходять на українсько-білоруський кордон. В результаті- Україна отримає 50000 навчених та опитних вояків у себе на кордоні, та повинна буде тримати там 30-40 тисяч своїх солдатів.

6. medwedo berlogsoni

Цікавий прямий ефір від Євгенія Кисельова.
    Всі здали назад. І як тепер будуть викручуватися.
    Прігожін назвав війну такою, яка з самого початку була несправедливою, і яку неможливо виграти.
    Частина прігожінців втрачає мотивацію воювати. Навіщо воювати в війні, яку неможливо виграти? Частину прігожінців більше зацікавить добратися до горла Шойгу і Герасимова.
    Що тепер робитимуть із кримінальною справою проти Вагнера?
    Що Путін робитиме з Шойгу?
    Як пояснити народу, навіщо прігожінські танки перекидали людські вантажівки в кювети? Хто компенсуватиме власникам автомобілів збитки?
    Хто загортатиме (і навіщо перекопували) трасу?
    І так далі, і тому подібне.
    Якщо Вагнер знову почне воювати проти України, то він в очах Соловйова уже знову стане "хорошим"?

Стосовно того, що на білоруському кордоні Україні доведеться тримати 30 тисяч армії, так оті вагнерівці яких ці 30 тисяч стримували на Донбасі, тепер будуть стримувати на білоруському кордоні.
    Хоча ще не факт, що вагнерівці перемістяться з Донбасу (з курортних місць на Азовському морі) в Пінські болота з комарами та мошкарою.

Шкода, звичайно, що в Росії мало постріляли один одного, але це краще, аніж вагнерівці перейшли б під командування Шойгу і Герасимова.
    От тоді б дійсно вагнерівців у війні проти України використали б по повній. Мається на увазі - і зброї, і снарядів, і пального для них би не шкодували.

View: https://youtu.be/80GP99Cj2Fg

7. Good man

Good man Обычный человек

Харьковский придурок прозрел и переобулся в прыжке.
    Кацалапый, что тебе сказать? Что я в очередной раз оказался прав, а ты и прочие Планктоши облажались? Если тебе это приятно слышать, то слушай.
    Когда я писал прогнозы, которые попадали в цель, то ты с борщеварочкой постил хотелки. В 15-ть лет это нормально, но ты старый фсбшник, а кроме способности к языкам ничем не выделяешься.
    Я знакомлюсь с информацией из разных источников, поэтому могу складывать целостную картину. Поэтому смеялся над ликующими, говорящими вчера, что сейчас будет заварушка или российская власть падёт. Холодный анализ с самого начала показывал отсутствие таких предпосылок. Вчерашний вечер и сегодняшнее утро подтвердили мои мысли.
    Вам, тупым сторонникам Зеленского, уже генсек НАТО сказал, что нельзя недооценивать противника. Уже Залужный прямым текстом сказал, что вы должны уважать противника. Я это говорю вам четвертый год, привожу реальные примеры из спорта, чем подобная недооценка заканчивается. Но вы ведёте себя точно также, как ваш кумир - шоу ставите выше результата. Стамбульские соглашения, подписанные после Бучи, отлично показали сущность Зеленского. Настоящий ZVO-Президент.

8. MayorMayor

Мєдвєдо замість кави п`є тормозну рідину? Карна справа закрита ще вчора, канаву на трасі вже закопали, байки про "снарядний голод"- засмерділися ще пару місяців тому.

9. Good man

Good man Обычный человек

По сообщению ниже каждый может наглядно убедиться в качестве аналитики от кацалапого.

https://forum.lvivport.com/threads/zapitannja-vidpovidi-pidkazki-2.97787/page-80#post-3288010

10. Good man

Good man Обычный человек

Даже харьковский придурок начинает понимать. Вот что сила Порошенко делает с людьми. Пусть с запозданием, но посмотрел фактам в лицо.

11. Good man

Good man Обычный человек

Не мешай, пусть этот пензюк сам себе выроет могилу поглубже.

12. medwedo berlogsoni

Майори, Ви абсолютно впевнені, що ті 50 тис. вагнерівців переїдуть у Білорусь?
    Ви серйозно вважаєте, що Лукашенко запросив до себе отих 50 тисяч геммороїв на свою задницю, а не лише одного Прігожіна, щоб якось розрулити ситуацію?

Пам"ятаєте, скільки було мороки із тими вагнерівцями, які перед війною поселилися під Мінськом в готелі, і яких Бацька викнув з Білорусі в Росію, бо вони являли собою загрозу для нього самого?
    А тут 50 тисяч.

QUOTE="Good man, post: 3311156, member: 71907"]Даже харьковский придурок начинает понимать. Вот что сила Порошенко делает с людьми. Пусть с запозданием, но посмотрел фактам в лицо.[/QUOTE

У мене до тебе, Гудман, просте запитання. Переможе Україна Росію в цій війні чи ні?
    Під перемогою я розумію те, що російську саранчу виженуть з території України за кордони, визначені 1991 року.

Що підказує твоя аналітика? Тільки без загальних фраз.

13. medwedo berlogsoni

Гудман, можеш дати посилання на вчорашні твої пости, де є твій холодний аналіз?
    Мені здається, вчорашній твій аналіз був теплим, який зазвичай несуть в лабораторію поліклініки, щоб перевірити, чи немає там глистів.
    А заднім розумом ви всі сильні.

Можеш дати посилання, що Порошенко вчора сказав з приводу виступу Прігожіна на Москву?

14. Good man

Good man Обычный человек

Придурок, посмотри на мои сообщения вчера. Я здесь был и писал, но ситуацию никак не комментировал. Единственный. Именно в этом проявилась моя уверенность в идиотизме твоих прогнозов и прогнозов других.

15. Good man

Good man Обычный человек

У меня есть несколько вариантов, несколько - т.к. ситуация сложная. Но я не буду тебе их говорить, ты неспособен к нормальной дискуссии. Постоянно обвиняешь своих оппонентов в провокации, в работе на Москву. За всё время, что я здесь, ты успел обвинить всех - меня, обоих Михаилов, майора и других сторонников Порошенко. Я пришёл на форум общаться, аргументированно высказывать свою точку зрения и видеть аналогичное у других участников дискуссии.

16. medwedo berlogsoni

@Good man, ану, що твоя холодна аналітика підказує: поїде Прігожин в Мінськ чи ні?
    От так на хвилинку - якщо Прігожін поїде сам, то там Лукашенко віддасть наказ його арештувати і віддати Путіну.
    Хто такий для Лукашенка Прігожін, щоб він не виконав прохання свого колеги Путіна арештувати заколотника, який становить загрозу для існування Росії?

А якщо Прігожін приїде у супроводі кількох тисяч вагнерівців, які його захищатимуть від арешту, то чи сподобалось би таке Бацькє?

Так що вважати, що вчора увечері і сьогодні вранці усе рассосалось, у мене немає жодних причин.

Ще раз кажу, Гудман, я тебе розігнорив, щоб почитати твої прогнози і конструктивні заперечення.
    Твою болтовню, що я є начебто ефесбешніком, я серйозно не сприймаю, і не вважаю конструктивною. Давай обговорювате не мене, старого діда (хоча і не дуже старого - я доглядаю матір, якій скоро буде 92 роки), а події на війні між Росією і Україною.
    Ти погоджуєшся, що цю безглузду війну розв"язала Росія?
    Ти і сам прекрасно знаєш, що ніякий я не ефесбешнік.
    Якби я був ефесбешніком і проживав у росії, у пензі, як ти балаболиш, то за те, що я називаю (і заслужено) путіна хуйлом, мене б давно уже пов"язали.
    А якби я був ефесбешником, що працює на росію в Україні, до мене прийшла б СБУ. Вирахувати діда, який займається турецькою і проживає в селі на Черкащині, викладав фото паркану, за яким його хата стоїть, город і автомобіль - пара дрібниць.
    Ще раз кажу, Путін - Хуйло, яке розв"язало нікому не потрібну війну, яке призведе до поразки Росії. Усьок?

17. medwedo berlogsoni

Твоя поведінка свідчила лише про те, що ти не знав, як воно обернеться.
    От якби ти вчора дав свій прогноз, і він справдився, тоді був би молодець.
    А заднім розумом усі сильні.
    Знаєш, є така приказка: Якби я був таким розумним учора, як моя жінка сьогодні!
    Так от сьогодні ти розумний. А вчора мовчав, як срака в гостях.
    До речі, на те і форум, щоб висловлювати свої прогнози.
    Скажи простіше, чи поїде Прігожін сам в Білорусь, чи йому буде безпечніше під Бердянськом, а у випадку чого - він злиняє в Африку?

18. medwedo berlogsoni

Я звинувачую в роботі на Москву лише тебе.
    Всі інші працюють на Порошенка. Я жодного разу не назвав тебе порохоботом. Так що не прикривайся Міхаїлами. Вони, до речі, тебе також періодично напуй посилають.

Ситуація складна, але прогнозована. Росія цю війну програла. Україна за допомогою західних партнерів цю війну виграє.
    Зараз це вже можна сказати із впевненістю.
    Кожен, хто петляє у цьому простому питанні - працює на Росію.

Last edited: Jun 25, 2023
  19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Там багато невідомого.
    Для початк, чи було це особисте рішення путінської маріонетки Лукашенка?
    Це порівнювали із переговорами Чорномордіна і Басаєва.

Last edited: Jun 25, 2023
  20. MayorMayor

Щоб бути абсолютно впевненим, треба служити у кацапському Генштабі. Так що я не абсолютно впевнений. Але можливість не виключаю. Це перше.
    Друге- невелике прохання. Коли Ви відповідаєте мені, то не цитуйте гівногудмана. Це гівно у мене давно в ігнорі, я не бачу його висери окрім випадків, коли хтось їх копіює та цитує у пості, адресованому мені. Дякую.

а де твій аватар? :)