Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. 20230622_210603.jpg

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Миху, Ви собі навіть не уявляєте, який Ви тупий! Що і не дивно.
    Отже, Порошенко не мав нічого проти Керченського мосту, по якому рашисти ешелонами везли зброю в український окупований Крим.
    Головне, на Вашу думку, щоб наші баржі могли вільно ходити під тим мостом.
    А що зверху по мосту гуркотять ешелони із рашистськими танками і боєприпасами, які потім підуть на Чонгар - то діло десяте.
    І навіть насправді не це головне. Головне, що Порошенко точно знав, що баржу не пропустять, а обстріляють, а це дасть привід Порошенку ввести військовий стан і залишитися при владі.

3. 20230622_210603.jpg

• Баян Баян x 1
  4. medwedo berlogsoni

Хомчине, коли нема що сказати, Ви по сто разів перепощуєте дурну карикатурку.
    Так от, скажу я Вам таке: Зеленський ввійде в історію як Верховний Головнокомандувач армії, яка перемогла підступного агресора - Росію, а Порошенко залишиться прохідною фігурою, кон"юнктурщиком, який скористувався політичною кон"юнктурою, щоб дірватися до президентського крісла і вирішувати свої шкурні інтереси.

До речі, колись більше року тому, Ви казали про якісь там кагебістські архіви під Москвою, здається, в Подольську (можливо я помиляюся, бо я тоді, після Вашого згадування тих архівів, подумав про Подольські швейні машинки).
    Так от - Ви можете з впевненістю стверджувати, що в тих архівах немає компромату на Порошенка, яким його смикають туди, куди треба?

Можете втретє перепостити карикатурку. То і буде Ваша відповідь.

5. Немає. Це архіви кацапського міністерства оборони. Тільки документи про виплати Порошенку грошового забезпечення поки він був солдатом. Буду ь зберігатися 75 років з дня виплати.

Але так, ти довбойоб.
    20230622_202723.jpg

6. medwedo berlogsoni

Звідки Ви так точно знаєте, де і які архіви є в Кацапстані?
    Образу я пропускаю мимо вух.
    Тобто, Ви вважаєте, що на Порошенка - студента факульту міжнародних відносин
    (У 1989 році, після семи років навчання, з відзнакою закінчив факультет міжнародних відносин та міжнародного права КНУ ім. Шевченка за спеціальністю міжнародні економічні відносини, продовжив навчання в аспірантурі.)
    в архівах КДБ немає ніякого папірця?
    Можете дати голову на відсіч?
    В радянські часи на такі факультети допускали кого завгодно? Як у сільськогосподарські академії на факультет ветеринарії?
    І для спецслужб було байдуже, куди поїде випускник - в Західну Німеччину чи колгосп "Червона цицька"?
    Ну-ну.

7. Навіщо так відверто ще раз підтверджувати свій довбойобізм.
    В Подольску знаходиться архів армій сересер а тепер кацапстану.
    Там зберігаються 75 років всі фінансові документи.
    На планктошу не має. Той шланг гофрований вже в ті часи шлангом прикидався.

8. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Не треба сюди вмазувати Залужного. Розмінування Чонгару це було суто політичне рішення. Як і "розведення" (точніше- відведення наших військ) на Луганському напрямку. Тоді щє Зелепень відремонтував міст через річку біля Станиці Луганській. Якраз по цьому відремонтованому мосту і пішли кацапські танки 24 лютого. І з 24 по 25 лютого тривали вуличні бої у Станиці та Щасті, 26 лютого наші війська залишили ці населені пункти. Так що "об"єктивні причини"- це розмінування Чонгару, а гранатою міст не підірвеш.

• Подобається Подобається x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну ти вже так не бреши, Порошенко якби хотів, то би так і зробив, а те, що в твоїй голові сидить шпак, то це зрозуміло.
    Ця баржа йшла вже вдруге і її не обстріляли перший раз. І якщо боятися пересуватися по своїй території, бо москаль може обстріляти, то треба бути просто сцикуном.

А от Зеленський, схоже хоче продовжувати своє злодійсько-бездарне правління і надалі закупляти барабани та пательні по 0,7 лімона за штуку.

Останнє редагування: 23 чер 2023
    • Подобається Подобається x 1
  10. 26 грудня 2022: "У Росії вистачить ракет ще на 2-3 масованих обстріли", – Буданов

"Їхня промисловість не здатна покрити ту кількість, яку вони витрачають. Попри всі їхні намагання – це нереально"
    «Два-три рази, і вони закінчаться взагалі»

23 червня 2023: "Виробництво "Калібрів" та Х-101 зросло у 3-4 рази, зараз воно навіть більше за довоєнні показники". - ГУР

Коли квартал прикидається владою.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

upload_2023-6-23_21-56-30.png

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. Good man

Good man Обычный человек

Хитрый кацалапый решил размыть ответственность между Зеленским и Залужным. Ошибочка у тебя, интриган, это задача министерства обороны, но не ВСУ. Гугли сам разницу между ними, помогать я не буду. Так что Залужный никак не связан с этим предательством. Отвечают только ZVO-Президент и министр обороны.

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

З однієї стоорони тішить, війна поступово переноситься на територію ворога, ймовірне і прекидання військ з окупованих територій, але пригожина кращим від путіна і другом України не назвеш.

15. medwedo berlogsoni

Час покаже. Звичайно, пригожін, як і хуйло - міжнародні військові злочинці. Тому навіть якщо пригожін і стане президентом, що малоймовірно, хоча двадцять чотири роки тому розумні люди відразу бачили, що і путін - крошка цахес, але ж умом расію нє понять - вони так само можуть вибрати і прігожіна - хоча і урку, але не серуна, як кремлівське пуйло.
    Щоправда прігожін - не руський, а єврей, але ж більшість расіянчєгов цього не знають.

Народився та виріс у сім'ї Віолетти Пригожиної.[16][17] Його батько рано помер, тому мати підтримувала його та його хвору бабусю, працюючи в місцевій лікарні.[18] Його батько і вітчим були єврейського походження.[19][20]

1977 року закінчив спортивну школу-інтернат № 62. Займався лижними перегонами, до яких його привчив вітчим — інструктор з лижного спорту Самуїл Жарко.

Так що дуже скоро ми ще побачимо, хто кому в росії рабінович. Одне ясно - якщо навіть прігожин стане президентом, він усюди буде персона-нон-грата. (персона, яка має сидіти за гратами).

16. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Дурнику, а Повара хтось вважає кращим за Хуйла? Нехай молотять одне одного.Вдачі обом учасникам цього жабогадюкінгу.

17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я от зауважив, стільки руснявих жертв, прийдеться давати концерт не тільки кобзону, враховуючи жертв зеків-вагнерівців, ще і Михаїлу Кругу.

18. medwedo berlogsoni

@Good man, як би там не було, не це зараз головне, точніше - цікавіше.
    А цікаве те, що скоро Москва бомбитиме Воронеж (як у тому пророцтві, сказаному десяток років чи більше тому).
    У вас в педерації починається (точніше, вже почалася громадянська війна). Ми не беремо до уваги отих усіх "демократично налаштованих" гудкових, мілонових, гарікаспарових, ходорковських, хто там ще?
    Ми будемо пильно слідкувати за боротьбою жаби і гадюки. Не знаю, як ти, а для мене жаба - це прігожін, а гадюка - путін.
    Я думаю, якщо ти також будеш судити по вигляду очей цих двох персонажів, то погодишся. У прігожіна - банькаті очі, як у жаби (лягушкі), а у путіна - як у гадюки. Дехто вважає, що у нього рибій глаз, але враховуючи слизьку натуру колишнього кагебіста, можна від вугра легко перейти до вужа.

От Зеленський, наприклад, коли над Києвом нависла смертельна загроза, не втік.
    У мене така порада: ти колись казав, що ізраїльський прем"єр попрохав путіна не вбивати Зеленського. Так от - нехай путін попросить того прем"єра, щоб той попрохав прігожіна не вбивати путіна.
    Інакше путіну дуже скоро прийдеться десь туди - за Урал.
    А я тобі, між іншим, уже майже два роки доводжу до відома, що путін - ніякий не сільний прєзідент, як ти вважаєш, а звичайне елітне сцикло.
    Він навіть боїться своїх супротивників (Навального - колись, Прігожіна - зараз) називати по іментах. Путін - забобонне, забите чмо.

Розповідай краще не про Зеленського, а як там настрої в расєє-матушкє.

ЗІ. У наших краях існує варіант приказки "Колись і на нашій вулиці буде свято".
    У нас часто кажуть: "Колись і на наших воротах собака всериця". (так промовляють, як я написав).
    Так от, здається, настав час, коли і ми зможемо скоро поглянути, якого кольору кальсони у Путіна.

19. medwedo berlogsoni

@Good man, хотілося б з тобою дещо подискутувати. Зокрема, згадати про те, як ти зубоскалив наді мною з приводу "допомоги" Казахстану з боку Росії
    6 января по запросу президента Казахстана была объявлена операция ОДКБ в Казахстане, включавшая вооружённые силы России и ещё 5 стран и заявленная как миротворческая миссия по охране важных объектов и помощи в поддержании правопорядка
    Протесты в Казахстане (2022) — Википедия (wikipedia.org)
    Ти не можеш не пам"ятати. Адже диференціацію між Лукаш і Бондаренко ти мені нагадуєш регулярно, а отже пам"ять у тебе непогана.

Так от, Путін (долг платежом красен) попрохав Токаєва допомогти Росії в придушенні заколоту з боку вагнерівців.
    На що Токаєв відповів "гуляй лєсом, Вова - оте усе у вас є внутрішніми справами, до яких нам фіолетово"

View: https://youtu.be/m1eyZrbsyWs?t=658

Так що тепер у мене виникла чудова нагода посміятися над тобою Гудманом-придурком.
    І це ще не все. Далі буде.

20. Good man

Good man Обычный человек

Господи, какие же тупыми бывают люди. Ладно, кацалапый, этот урод работает на Москву. Но харьковский придурок должен хоть немного думать головой. Кто поверил в серьёзность ситуации в России - идиот на крючке у офиса президента.

Александр Лукашенко провел переговоры с Евгением Пригожиным, и тот пообещал остановить движение своих войск в обмен на гарантии для вагнеровцев.

Об этом сообщает пресс-служба главы Беларуси.
    «Президент Беларуси… по согласованию с президентом России провел переговоры с руководителем ЧВК Вагнер Евгением Пригожиным.
    Переговоры длились в течение всего дня. В результате чего пришли к договоренностям о недопустимости развязывания кровавой бойни на территории России. Евгений Пригожин принял предложение президента Беларуси Александра Лукашенко об остановке движения вооруженных лиц компании Вагнер на территории России и дальнейших шагах по деэскалации напряжения.
    На данный момент на столе – абсолютно выгодный и приемлемый вариант развязки ситуации, с гарантиями безопасности для бойцов ЧВК Вагнер.
    Как уже сообщалось ранее, также в течение сегодняшнего дня президент Беларуси провел два совещания с силовым блоком страны по данной ситуации», – говорится в сообщении.

Расход. Зеленский снова раскрутил лохов, чтобы меньше задавали вопросы про контрнаступ.

а де твій аватар? :)