Миху, Ви собі навіть не уявляєте, який Ви тупий! Що і не дивно. Отже, Порошенко не мав нічого проти Керченського мосту, по якому рашисти ешелонами везли зброю в український окупований Крим. Головне, на Вашу думку, щоб наші баржі могли вільно ходити під тим мостом. А що зверху по мосту гуркотять ешелони із рашистськими танками і боєприпасами, які потім підуть на Чонгар - то діло десяте. І навіть насправді не це головне. Головне, що Порошенко точно знав, що баржу не пропустять, а обстріляють, а це дасть привід Порошенку ввести військовий стан і залишитися при владі.
Хомчине, коли нема що сказати, Ви по сто разів перепощуєте дурну карикатурку. Так от, скажу я Вам таке: Зеленський ввійде в історію як Верховний Головнокомандувач армії, яка перемогла підступного агресора - Росію, а Порошенко залишиться прохідною фігурою, кон"юнктурщиком, який скористувався політичною кон"юнктурою, щоб дірватися до президентського крісла і вирішувати свої шкурні інтереси. До речі, колись більше року тому, Ви казали про якісь там кагебістські архіви під Москвою, здається, в Подольську (можливо я помиляюся, бо я тоді, після Вашого згадування тих архівів, подумав про Подольські швейні машинки). Так от - Ви можете з впевненістю стверджувати, що в тих архівах немає компромату на Порошенка, яким його смикають туди, куди треба? Можете втретє перепостити карикатурку. То і буде Ваша відповідь.
Немає. Це архіви кацапського міністерства оборони. Тільки документи про виплати Порошенку грошового забезпечення поки він був солдатом. Буду ь зберігатися 75 років з дня виплати. Але так, ти довбойоб.
Звідки Ви так точно знаєте, де і які архіви є в Кацапстані? Образу я пропускаю мимо вух. Тобто, Ви вважаєте, що на Порошенка - студента факульту міжнародних відносин (У 1989 році, після семи років навчання, з відзнакою закінчив факультет міжнародних відносин та міжнародного права КНУ ім. Шевченка за спеціальністю міжнародні економічні відносини, продовжив навчання в аспірантурі.) в архівах КДБ немає ніякого папірця? Можете дати голову на відсіч? В радянські часи на такі факультети допускали кого завгодно? Як у сільськогосподарські академії на факультет ветеринарії? І для спецслужб було байдуже, куди поїде випускник - в Західну Німеччину чи колгосп "Червона цицька"? Ну-ну.
Навіщо так відверто ще раз підтверджувати свій довбойобізм. В Подольску знаходиться архів армій сересер а тепер кацапстану. Там зберігаються 75 років всі фінансові документи. На планктошу не має. Той шланг гофрований вже в ті часи шлангом прикидався.
Не треба сюди вмазувати Залужного. Розмінування Чонгару це було суто політичне рішення. Як і "розведення" (точніше- відведення наших військ) на Луганському напрямку. Тоді щє Зелепень відремонтував міст через річку біля Станиці Луганській. Якраз по цьому відремонтованому мосту і пішли кацапські танки 24 лютого. І з 24 по 25 лютого тривали вуличні бої у Станиці та Щасті, 26 лютого наші війська залишили ці населені пункти. Так що "об"єктивні причини"- це розмінування Чонгару, а гранатою міст не підірвеш.
Ну ти вже так не бреши, Порошенко якби хотів, то би так і зробив, а те, що в твоїй голові сидить шпак, то це зрозуміло. Ця баржа йшла вже вдруге і її не обстріляли перший раз. І якщо боятися пересуватися по своїй території, бо москаль може обстріляти, то треба бути просто сцикуном. А от Зеленський, схоже хоче продовжувати своє злодійсько-бездарне правління і надалі закупляти барабани та пательні по 0,7 лімона за штуку.
26 грудня 2022: "У Росії вистачить ракет ще на 2-3 масованих обстріли", – Буданов "Їхня промисловість не здатна покрити ту кількість, яку вони витрачають. Попри всі їхні намагання – це нереально" «Два-три рази, і вони закінчаться взагалі» 23 червня 2023: "Виробництво "Калібрів" та Х-101 зросло у 3-4 рази, зараз воно навіть більше за довоєнні показники". - ГУР Коли квартал прикидається владою.
Хитрый кацалапый решил размыть ответственность между Зеленским и Залужным. Ошибочка у тебя, интриган, это задача министерства обороны, но не ВСУ. Гугли сам разницу между ними, помогать я не буду. Так что Залужный никак не связан с этим предательством. Отвечают только ZVO-Президент и министр обороны.
З однієї стоорони тішить, війна поступово переноситься на територію ворога, ймовірне і прекидання військ з окупованих територій, але пригожина кращим від путіна і другом України не назвеш.
Час покаже. Звичайно, пригожін, як і хуйло - міжнародні військові злочинці. Тому навіть якщо пригожін і стане президентом, що малоймовірно, хоча двадцять чотири роки тому розумні люди відразу бачили, що і путін - крошка цахес, але ж умом расію нє понять - вони так само можуть вибрати і прігожіна - хоча і урку, але не серуна, як кремлівське пуйло. Щоправда прігожін - не руський, а єврей, але ж більшість расіянчєгов цього не знають. Народився та виріс у сім'ї Віолетти Пригожиної.[16][17] Його батько рано помер, тому мати підтримувала його та його хвору бабусю, працюючи в місцевій лікарні.[18] Його батько і вітчим були єврейського походження.[19][20] 1977 року закінчив спортивну школу-інтернат № 62. Займався лижними перегонами, до яких його привчив вітчим — інструктор з лижного спорту Самуїл Жарко. Так що дуже скоро ми ще побачимо, хто кому в росії рабінович. Одне ясно - якщо навіть прігожин стане президентом, він усюди буде персона-нон-грата. (персона, яка має сидіти за гратами).
Дурнику, а Повара хтось вважає кращим за Хуйла? Нехай молотять одне одного.Вдачі обом учасникам цього жабогадюкінгу.
Я от зауважив, стільки руснявих жертв, прийдеться давати концерт не тільки кобзону, враховуючи жертв зеків-вагнерівців, ще і Михаїлу Кругу.
@Good man, як би там не було, не це зараз головне, точніше - цікавіше. А цікаве те, що скоро Москва бомбитиме Воронеж (як у тому пророцтві, сказаному десяток років чи більше тому). У вас в педерації починається (точніше, вже почалася громадянська війна). Ми не беремо до уваги отих усіх "демократично налаштованих" гудкових, мілонових, гарікаспарових, ходорковських, хто там ще? Ми будемо пильно слідкувати за боротьбою жаби і гадюки. Не знаю, як ти, а для мене жаба - це прігожін, а гадюка - путін. Я думаю, якщо ти також будеш судити по вигляду очей цих двох персонажів, то погодишся. У прігожіна - банькаті очі, як у жаби (лягушкі), а у путіна - як у гадюки. Дехто вважає, що у нього рибій глаз, але враховуючи слизьку натуру колишнього кагебіста, можна від вугра легко перейти до вужа. От Зеленський, наприклад, коли над Києвом нависла смертельна загроза, не втік. У мене така порада: ти колись казав, що ізраїльський прем"єр попрохав путіна не вбивати Зеленського. Так от - нехай путін попросить того прем"єра, щоб той попрохав прігожіна не вбивати путіна. Інакше путіну дуже скоро прийдеться десь туди - за Урал. А я тобі, між іншим, уже майже два роки доводжу до відома, що путін - ніякий не сільний прєзідент, як ти вважаєш, а звичайне елітне сцикло. Він навіть боїться своїх супротивників (Навального - колись, Прігожіна - зараз) називати по іментах. Путін - забобонне, забите чмо. Розповідай краще не про Зеленського, а як там настрої в расєє-матушкє. ЗІ. У наших краях існує варіант приказки "Колись і на нашій вулиці буде свято". У нас часто кажуть: "Колись і на наших воротах собака всериця". (так промовляють, як я написав). Так от, здається, настав час, коли і ми зможемо скоро поглянути, якого кольору кальсони у Путіна.
@Good man, хотілося б з тобою дещо подискутувати. Зокрема, згадати про те, як ти зубоскалив наді мною з приводу "допомоги" Казахстану з боку Росії 6 января по запросу президента Казахстана была объявлена операция ОДКБ в Казахстане, включавшая вооружённые силы России и ещё 5 стран и заявленная как миротворческая миссия по охране важных объектов и помощи в поддержании правопорядка Протесты в Казахстане (2022) — Википедия (wikipedia.org) Ти не можеш не пам"ятати. Адже диференціацію між Лукаш і Бондаренко ти мені нагадуєш регулярно, а отже пам"ять у тебе непогана. Так от, Путін (долг платежом красен) попрохав Токаєва допомогти Росії в придушенні заколоту з боку вагнерівців. На що Токаєв відповів "гуляй лєсом, Вова - оте усе у вас є внутрішніми справами, до яких нам фіолетово" View: https://youtu.be/m1eyZrbsyWs?t=658 Так що тепер у мене виникла чудова нагода посміятися над тобою Гудманом-придурком. І це ще не все. Далі буде.
Господи, какие же тупыми бывают люди. Ладно, кацалапый, этот урод работает на Москву. Но харьковский придурок должен хоть немного думать головой. Кто поверил в серьёзность ситуации в России - идиот на крючке у офиса президента. Александр Лукашенко провел переговоры с Евгением Пригожиным, и тот пообещал остановить движение своих войск в обмен на гарантии для вагнеровцев. Об этом сообщает пресс-служба главы Беларуси. «Президент Беларуси… по согласованию с президентом России провел переговоры с руководителем ЧВК Вагнер Евгением Пригожиным. Переговоры длились в течение всего дня. В результате чего пришли к договоренностям о недопустимости развязывания кровавой бойни на территории России. Евгений Пригожин принял предложение президента Беларуси Александра Лукашенко об остановке движения вооруженных лиц компании Вагнер на территории России и дальнейших шагах по деэскалации напряжения. На данный момент на столе – абсолютно выгодный и приемлемый вариант развязки ситуации, с гарантиями безопасности для бойцов ЧВК Вагнер. Как уже сообщалось ранее, также в течение сегодняшнего дня президент Беларуси провел два совещания с силовым блоком страны по данной ситуации», – говорится в сообщении. Расход. Зеленский снова раскрутил лохов, чтобы меньше задавали вопросы про контрнаступ.