Аналитика уровня борщеварочки. Как какая-то Каховка связана с ядерным ударом. Никакого анализа ни по Каховке, ни по ядерному оружию.
Цікаве фото - ірігаційна система двох каналів на Херсонщині та в Криму. Особливо цікаво Херсонщина. Можна співставити з мапою доріг і побачити скільки геморою було б русні, якби підривалися мости.
Союзники України проголосували за те, щоб примусити росію платити Україні. Ukraine's Western allies on Wednesday promised to make Russia pay for its invasion, as governments and private investors met to fund the country's reconstruction from the ravages of war. The World Bank has put an estimate of $14 billion on Ukraine's immediate needs to repair the damage caused by the bitter fighting. But a recent study by the World Bank, the UN, the European Union and the Ukrainian government said the wider recovery of the economy would cost $411 billion. Delegates, from Ukraine's Prime Minister Denys Shmygal to UK Prime Minister Rishi Sunak and US Secretary of State Antony Blinken, said the Kremlin would ultimately foot the bill. Західні союзники України в середу пообіцяли змусити Росію заплатити за її вторгнення, оскільки уряди та приватні інвестори зустрілися, щоб профінансувати відновлення країни після руйнівної війни. Світовий банк оцінив 14 мільярдів доларів на негайні потреби України для відновлення збитків, завданих запеклими бойовими діями. Але нещодавнє дослідження Світового банку, ООН, Європейського Союзу та українського уряду стверджує, що ширше відновлення економіки коштуватиме 411 мільярдів доларів. Делегати, від прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля до прем’єр-міністра Великої Британії Ріші Сунака та держсекретаря США Ентоні Блінкена, заявили, що зрештою рахунок заплатить Кремль. Ukraine's allies vow to make Russia pay (msn.com)
Так підриваються зараз. А раніше не підривалися, бо, можливо, були якісь об"єктивні причини. Хоча на мою думку, у русні було би набагато більше геморою, якби Порошенко не дав побудувати Кримський міст. Ото як колись він сів в єроплан, то так йому і треба було летіти і бомбити міст.
Хто здавав Україну Кацалапий, щоб два рази не вставати: анексія Криму розпочалася 20.02, медалька в кацапів така є, янукович в цей час ще був в країні.
Тобто по Марченку ось яка історія. Кіборг, учасник боїв за ДАП, іде в МО і здійснює революцію в забезпечені українського солдата. Речове і харчове забезпечення тепер стає вище за світовий рівень, в чому ми нарешті змогли упевнитися, коли зелений міністр купляє по світу форму із пластика (хоча подекуди солдати не отримують і таку). Генерал на своїй високій посаді їздить на роботу на велосипеді, сам носить черевики, які розробляє для солдатів. Потім генерала дєлають вмєстє і під улюлюканьє портнова і нацжон кидають на зону як якогось сєпара. Могли б - і в смітник кинули. В мафіозних ЗМІ кричать про закуплені ним "браковані бронежилети", а через 3 роки ці "браковані бронежилети" роздають у війська, прямо як конфісковані клістрони. Бо були вони не бракованими. Але через "справу бронежилетів" в МО зупиняються всі закупки для військ. Чинушки зеленського це ж не кіборги, а бомжі і аферисти. В МО тепер кредо "каби нічо нє вишло", а окрім цього - "грошики краще направити в свій диван і тіхонєчко в лєс". І з початком вторгнення у Армії нічого нема - ні бронежилетів, ні форми, ні снарядів. І тепер вже зелений міністр бігає з жопою в милі, платить по світу втридорога за сміття і в результаті ще й розбазарює нових 9 мільярдів грн на фірми-прокладки. Така от операція "сдєлаєм їх вмєстє з портновим". Далі генерал Марченко кігтями вицарапує Миколаїв, якому вже уготована доля Херсону. Але і за цей подвиг його надійно викреслють із історії. У марафоні герої - Кім, Арестович і Поворознюк. А справа проти генерала тихенько без шуму в ЗМІ розвалюється. В кінці заставу зібрану українцями і Порошенком повертають Порошенку і той купляє на неї волонтерку. Бо і в 2023-му українці змушені скидатися на все, бо влада аферистів розікрала країну. --------- Не даючи хуцпі забити собі баки, ви для них стаєте порохоскотом. Саме за це вони вас і закликають знищити. Джон Сміт
Одне влучання по мосту на Чонгарі довело злочинність режиму Зеленського, який надав російським окупантам комфортний прохід на південь України для захоплення наших земель. Сотні тисяч життів українців лежать на руках зеленського, єрмака, верещук та інших зелених потвор.
Тобто, проблем та геморою у русні від розмінування Чонгару та здачі Зелепнем Півдня не було. Так і запишемо.
Ну да... ми ж готувалися до шашликів, а не до мостів, правда ж? А ти забув як ти обсирав Порошенка через те, що наші моряки не те, що хотіли перешкодити будувати міст, а просто хотіли проплисти по українських територіальних водах не далеко моста? До чого цей бздьож?
Мене в коментарях під статтями на УП ( Української Правди) собачать, коли я там викладаю цей текст: Вони говорять, що в України був снарядний голод на початок війни, тому не можна було москальню обстрілювати з артилерії на перешийку з Криму. І, мовляв, це добре, що їх запустили з Криму в Україну, бо інакше вся ця московська орда у дуже великій кількості би перла на Київ і, в такому випадку, ми би не втримали Київ. Чи є деяка правда у їхніх словах? ___________________________________________________ Я там https://www.pravda.com.ua/news/2023/06/22/7407952/ https://www.pravda.com.ua/news/2023/06/22/7408060/ запостив цей свій допис під ніком Микола Філь. І мене там висобачили інші дописувачі. Мені ще там в коментарях пишуть, що я є бот і мені за мої коментарі хтось платить.
Якщо Зелепень у прямому ефірі трахне кенгуру, зебобіки й у цьому знайдуть глибокий смисл та виправдають.
Я вважаю, що з тим ( і не тільки з тим ), як легко пустили москальню з Криму в Україну, треба обов'язково об'єктивно розбиратися. Повинно бути проведено об'єктивне розслідування. Я ще свій попередній пост дописав.
Після війни розберуться об"єктивно. Не сумнівайтеся. Одне можна сказати зараз напевне: Командування, яке тоді не зруйнувало міст в Чонгарі і яке зруйнувало міст в Чонгарі зараз - одне і те ж. Зараз з"явилися можливості зруйнувати - зруйнували. Тобто, я не став би звинувачувати командування України у зраді. Інакше, якщо тоді була б зрада, то не зруйнували б і зараз. Це - елементарно, Ватсон. (Я звертаюся не до Вас особисто, а до тієї вати, яка спить і бачить побєду над Україною і цілим світом)
Дуже "актуальна" інформація. Про медальку ми чули ще дев"ять років тому. Навіть бачили зображення. Ви свій баян скоро порвете на клаптя, баянячи одне і те ж по всіх темах по багато разів. Але, думаю, буде більш цікаво подивитися свіжу інформацію, тим більше, що там можна побачити відео прильоту на Чонгарський місток (навіть на два). Ви свої висери краще залиште собі, хай підсихають. View: https://youtu.be/9vUQMYRDKWI
Ціна... Кацапи дійшли до Харкова за 5 годин, ми звільняли Харківщину 5 місяців. Вони захопили Каховську ГЕС за 12 годин, уявіть скільки часу ми будемо звільняти Херсонську і Запорізьку області. А знаєте чому? Бо вони проти нас будують укріплення, а ми для них будували дороги.
А Ви на хвильку не припускаєте, що були об"єктивні причини, що не підірвали - саме об"єктинвні, а не суб"єктивні.? Якщо Ви розрізняєте ці два слова. Ви весь час переводите стрілки на суб"єкт української влади - на Зеленського і Залужного. А про об"єктивні причини, чому не підірвали перед вторгненням, узнаємо після війни. І коли вже Ви так полюбили слово "якби", то розкажіть нам, що могло би трапитися, якби Порошенко не підписував мінськи, а відразу почав організовувати спротив Раші-агресору, мотатится по Європі в пошуках західної зброї? Можливо, уже тоді б, в перший рік його президентства, в України були б далекобійні ракети, які б довбали по будівництву Кримського мосту? А так - вирішувалась доля Порошенківського заводика в Севастополі. Мах на мах.