Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ви сподіваєтеся, що зможете захистити свій дім від табору циган, котрі захочуть поживитися вашими горіхами і закрутками?
    До речі, Ви горіхами з теробороною ділитеся?

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Кого з ймовірних мародерів перерахував, деякі можуть забирати і посуд для металобрухту на алюміній, навіть відпилювати батареї, так само для металобрухту, покриття даху - черепиця чи навіть шифер. Розстрілювати мародерів у військовий час - підтримую.
    Шкода і переселенців, аж чорні та вимучені, а хто починає "Мне должны", "Хочу кофе и шоколад", деяких пожертв військові заслуговують може і більше, на потреби збройних сил перераховував залишок із ковідної тисячі.

3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

4. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Lanktocha

Декого у селах Яворівського району злякав сьогоднішній обстріл полігону, появились нові біженці, хто керується думкою "Від смерті не втечеш" та "Що має бути, те буде", а хто явно осуджує жінок, що зі спокійних регіонів виїхали у Польщу, а їх чоловіки без підтримки вдома змушені воювати.

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Спасатели раскритиковали советника главы МВД Антона Геращенко, который своими сообщениями после момента обстрела врага может способствовать корректировке огня российских оккупантов, сказала спикер управления ГСЧС в городе Киеве Светлана Водолага.

Спикер ГСЧС включилась стримом со столичного Подола, где есть попадание в жилой дом. Она заверила, что спасатели на месте и работают, точное количество погибших и пострадавших будет известно позже. Обещают обнародовать на страницах ГСЧС. Она раскритиковала советника главы МВД за то, что опережая официальные источники, он называет точные адреса обстрелов противника, с указанием работы украинской ПВО.

"Уважаемые друзья, это Киев, снова обстрел, снова пятиэтажка, снова есть погибшие, но сейчас мое обращение к Антону Геращенко, позиционируемому как помощник или советник министра МВД.

Вы в третий раз сегодня сдаете русским оккупантам точки, которые они недообстреливали, в третий раз называете точный адрес, куда попадают вражеские снаряды. Хватит!", – сказала Светлана Водолага.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Gyppsy

Mykhailo Lysenko
    17 год ·

Сегодня первый раз в жизни увидел пленных с росии.
    Скажу так, это даже не совсем военнопленные, это какой-то бл@дь чистый спецотлов.
    Грязные, вонючие, оборванные, без носков и с гнилыми зубами.
    Сказали ели последний раз, до того как мы их накормили - три дня назад.
    Реальный треш.
    Где их наловили в росии я не знаю.
    Максимальный рост изловленных - 1 метр 65 сантиметров.
    Военные гномы б@я….
    Ужас ….

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дані не перевірені, але чимало джерел повідомляють:

ДБР ПРИПЕРЛОСЬ НА КБ ЛУЧ -
    НА НАСТУПНИЙ ДЕНЬ РОЗБОМБИЛИ ВИРОБНИЧІ ПОТУЖНОСТІ

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Такі, як в у другу світову, ніякої різниці.

10. Gyppsy

«Там же дєтєй послалі на войну». Бачу деякі наші кумушки не заспокояться і розмазують оце, що ой, русскіє мальчики не знали про війну. Їх просто відправили на фаршик. По-перше, ці мальчики все знали. П’яте. Подивилась світлини документів льотчиків із тих винищувачів, яких я боюсь найбільше уночі. У багатьох є діти по року, три і чотири. І останнє. Мені неважливо скільки років окупанту

По-перше, ці мальчики все знали. Їхні тіктоки і інстаграми рясніють відео про те, як скоро киев будет наш, едем брать киев/харьков/одессу. У телефонах тих самих смажених мальчиків знаходять смс любимим дєвушкам про те, як їдемо хохлів ганять. А любімиє простиє росіянки Свєти, Каті і Ксюші задоволено під‘юджували – «не жалей их, солнышко».

По-друге, СБУ уже виклало низку відео із командирами установок «Ураган» – тими самими, якими розстрілювали дитсадок у Охтирці. Саме ці мальчики двотисячних років народження убивають українських жінок і дітей прямо в їхніх ліжках у Харкові, Чернігові, Ізюмі. Вони знають, що роблять – і навіть подекуди на питання, «чи була «команда стріляйте у мирні квартали?». Відповідають – «так точно».

Третє. Ці «мальчики» за винагороду у 550 доларів прийшли руйнувати квітучі містечка навколо Києва – Бучу, Ірпінь, Бородянку і Гостомель. У них руки не дрогнули лишати сім’ї з маленькими дітками без дому, звичного способу життя і миру над головою. Ці мальчики – це те маленьке зомбі у колясках під танк Т-34 – яке кілька років тому російська мамаша возила на парад побєдобєсія. Воно виросло, взяло реальний танк, бук, «стрілу» і град – і пішло до нас. Бо для нього це культурний код.

і т.д.

І останнє. Мені неважливо скільки років окупанту, який прийшов брати Київ і на шляху до нього топче усе те, що є мені дорогим і рідним із самого дитинства на Сумщині. Я хочу, щоб він отримав урок. Щоб він знав, що хто до нас із мечем прийде, від меча і загине. Оркостан нарешті має зрозуміти, що Україна дасть по зубам. І лізти сюди табу. Тільки після цього можна говорити, що ми можемо вільно жити і дихати на своїй землі. Щоб «ніколи знову».

Я роками говорила про те, що нам не вистачає правильної агресії. І здається час її прийшов. Бо треба не просто вмирати за Україну, треба робити із ворога гарне добриво під наші соняшники.

І ще одне – поки мальчики всія Росії «освобождают» Україну від дитсадків, пологових, «Епіцентрів» і харчових магазинів – прості росіяни прямо зараз виносять ИКЕА. Бо завтра вони лишаться зі стінкою із сімейного бабушатника. А більше їх нічого не хвилює.

Марина Данилюк-Ярмолаева (Marina Daniluk-Yarmolaeva)

Останнє редагування: 15 бер 2022
  11. Gyppsy

Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine
    6 год ·

20 днів відкритої війни. 20 днів стійкості і героїзму. 20 днів боротьби.
    Збройні Сили України виконують поставлені завдання. Ми зупинили агресора, розгорнули частини резерву і на визначених напрямках переходимо в контрнаступ.
    На превеликий жаль, ми несемо втрати. Вони в декілька разів менші, ніж у противника. Але життя і здоров'я кожного нашого воїна безцінне.
    Співчуваю родинам загиблих.
    Обіцяю, ми помстимося за кожного побратима і посестру, за мирних українців, за наших дітей.

12. Gyppsy

13. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Русские идиоты, корабль тонет а они стоят на палубе и любуется небом. В рф перестали завозить подшибники. Все абсолютно. Своих подшибников в рф нет производится вообще . То есть все что крутится - станет . Месяц, максимум два. Поезда автобусы станки..... Все. Китай отказался поставлять санкционный товар. Хуайвей прекратил поставки в рф. То есть в жопе вся телефония, атс сотовая , системы видеонаблюдения . Все, приплыли. Уже.
    Авиация. Запчасти все . Все . На складах запчастей на 2 месяца а дальше самолеты начнут падать.

Умные уже поняли а до идиотов начнет доходить к лету

• Тупо Тупо x 1
  14. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Як в написанні слів обходити нецензурщину.
    Все просрали.JPG

16. Slav

Slav Well-Known Member

Останнє редагування: 16 бер 2022
  17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тут один забанений ніяк не міг визначитися з тим, хто, власне, Путін. А от один уже (ну, не один, а багато) його земляк зрозумів.

View: https://youtu.be/3ClKpwa2NwE?t=160

18. Lanktocha

Це давно було відомо, тут, або ми їх, або вони нас.
    Західнму світу вже давно треба не мамлити.

19. Slav

Slav Well-Known Member

Ці оголошені путлєром причини війни ( перспектива вступу України в НАТО, захист Донбасу, так звана "денацифікація", "демілітаризація" і т. д. і т. п. ) -- це тільки пропагандистська ширма для виправдання війни проти України. А справжня причина війни проти України -- це намір путлєра знищити Україну.

20. Lanktocha

І такі наміри появились не сьогодні чи вчора, скільки сіяли ненависть, хоча би на своїх шабашах Салавйофф-разбойнік чи писклява скалозуба Скабєюшка. Зараз говорять, а от НАТО бомбило Бєлград, ми не вмішувались, значить і нам можна бомбити Київ і ви на втручайтесь, якби раССєюшка захотіла у свій військовий блок втягнути Мексику - США би воюювало проти Мексики. Категорично не згідний з рашистами і зовсім інші випадки, ніж в Україні.

а де твій аватар? :)