Уряд виділив 2,4 мільярда гривень на відновлення водопостачання на Херсонщині, - віцепрем’єр Ірина Верещук. "Доступ до питної води - це дуже важливо. Це перша задача, яка стоїть перед урядом. І побудова магістральних водопроводів, їх потрібно терміново побудувати. На це підуть місяці, але точно не роки", - зазначила Верещук. Ото вже нагріють руки.
По мнению кацалапого @medwedo berlogsoni это кремлевские нарративы. Настоящие патриоты Украины должны поддерживать отсутствие минных полей и укреплений и строительство на эти деньги дорог.
Речник Повітряних сил ЗС України Юрій Ігнат знову підтвердив: якби в нас була достатня кількість оперативно-тактичних ракетних комплексів Грім-2/Сапсан, Росія на вторгнення не наважилась би. Тобто ті ракети, які Зеленський з Даніловим і кротами навколо них "актуалізували" до 2031 року, якби не цей саботаж, могли б жити тисячі людей. Речник це фактично голос Повітряних сил. Юрій Ігнат, доки його слова офіційно не спростовані, висловлює консолідовану думку офіцерів, командування Повітряних сил, професіоналів, які зараз ведуть бойові дії проти потужного ворога. Навряд Юрій Ігнат тут діє з політичної точки зору і вповні усвідомлює, що за наполегливість в цьому питанні він ризикує позбавитися кар'єри, бути відстороненим від бойових дій, як ОП це зробив вже всім, хто вказував на злочинний передвоєнний саботаж зелених. А декого за це вже і в СІЗО закрили, як Романа Червінського. Але, очевидно, офіцеру правда цінніша. Бо за 2019-2022 накопичилось багато і здоровенних знаків питань без відповідей: 1) Хто відповість за саботаж ракетної програми? 2) Хто у владі дозволив Богуслаєву постачати двигуни Росії? Хто дав добро видати йому "посвідчення про реєстрацію як суб`єкта здійснення міжнародних передач товарів від 13.07.2020 №3067/72/2023", яке і відкрило до цього шлях? 3) Хто у Офісі погодив передачу записів дипломатичних переговорів попереднього президента з віце-президентом США російському ГРУ, дозволив ГРУ з нашої території втручатися в американські вибори, відкривав за заявами їх агента кримінальні справи проти Байдена і цими діями РУЙНУВАВ НАШ СОЮЗ ІЗ ЗАХОДОМ перед вторгненням? 4) Чому 24 лютого виявились оголеними напрямки з Півночі і з Криму? 5) Як російські спецслужби змусили Зеленського призначити кулінічей на всі посади? І чи діє цей важіль досі? І так далі.
А не забули твердження кількарічної давності? Були "ихтамнети", трактували - конфлікт між Києвм і молодими республіками, які підтримує росія, а буде прямий конфлікт з раССєюшкою, Україна довго не протягне, тепер же "ихтамнети" не актуальні і закиди, що за декілька днів будем на польському кордоні також.
В цьому інтернаті працює моя сестра Дітей тепер розпихали по інших інтернатах області. Частини привезли до нас в місто, в один з інтернатів. Я якраз вчора вранці був там по роботі
Мєдвєдо казав, що це З точки зору Мєдвєдо та інших зелупоголових, це повинно бути добре. Бо якщо (з їхньої точки зору) добре, що Зелепень розмінував Чонгар та здав Південь (наслідком чого став підрив Каховської дамби, загибель десятків тисяч українців, втрати нашого війська, яке зараз намагається деокупувати здані Зелепнем території), то що поганого в обстрілах на Півночі?
А хіба обстрілюють лише північ? Де-факто обстрілюють всю Україну. В Умані давно було? Різниця лише в тому, що прикордоння,як правило, шмаляють з арти і мінометів. Рідко коли авіація. Хоча в тому самому Білопіллі були і авіаудари свого часу пару раз. Але це скоріш виключення, ніж постійність. А от міномети і арта - щодня
Пане, я з Харкова. Так що мені про обстріли не треба багато розповідати. Більш того- я з Салтівки. Близько до Північної Салтівки. (Це там, де усілякі "діячі" полюбляють робити відосики на фоні зруйнованих багатоповерхівок.Чомусь цим "діячам" дуже "заходить" зруйнована 16-поверхівка).
мені теж. Від Білопілля до кордону всього 10 км. А моя мати родом з того району і я там виріс. Від нашого села до кордону взагалі менше 1 км.
Так я Вам і не розповідаю про обстріли. А ось про "це вірно і це добре" від зелеплісняви- так. Особисто я не вважаю (на відміну від зелупоголових), що розмінування Чонгару, здача територій у перші дні вторгнення ракоцапів, відсутність евакуації мирних з прикордонних районів перед війною, висаджування мільярда дерев замість будівництва оборонних споруд на кордоні з лєпрозорієм, пилянні грошей на Великому Крадівництві замість виконання ракетних програм, це добре.
100% підтримую. Зло зробив путін, а допустив трагедію і горе - Зеленський, який постійно шукав мир в його очах. Ну а підтримали неадекватного і недалекого і безграмотного вождя - 73%. Сьогоднішнє визволення - це виправляння помилок Зеленського і виправляння великою кров`ю та жертвами. А як було просто у 2019 році - поставити хрестик у правильну клітинку... не вистарчило розуму. Дуже муляли Мінські угоди, всім подобалися Оманські угоди. Тепер маємо. Поки народ не почне думати за причинно-наслідковим принципом, ніколи нічого не навчиться. Зебобіки аргументують - аво США хвалить нашого лідера, не розуміючи, що для США завдання - не те саме, що для України, хоч і подібне, що це просто деяке співпадіння інтересів.
Зараз наші союзники не будуть лаяти зелідора. Але після війни на нього чекає дуже багато "сюрпризів".
Прекрасно помню как сторонники Зеленского откровенно высмеивали дипломатический результат Порошенко. Считали сколько погибло, сколько в плену, называли предателем. Давайте посчитаем, сколько сейчас погибших и пленных. Нравится сторонникам Зеленского такой дипломатический результат своего президента?