Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Це не "вiджали". Це у тилу ворога (бо таке залiзяччя на передовiй не часто знайдеш) знищили охорону, знищили екiпаж залiзяччя, а саме залiзяччя знищать пiсля фотозйомки.

• Тупо Тупо x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

Привет. Жив? Здоров? Семья цела? Ты сейчас в Харькове или сумел перебраться ближе ко Львову?

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Насторожило, ракетний удар по Луцьку, і у Львові зарано ще розслаблятись.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Західна розвідка відводить життю Путіна три доби.
    Або військові ліквідують Путіна, або Путін ліквідовує російську армію в Україні.
    Уже шість генералів пішли на концерт Кобзона. Кожен з них міг (оскільки все рівно здох в Україні), міг знищити Путіна при першій нагоді і тоді він би не здох, а помер. А так - здох.

View: https://www.youtube.com/watch?v=3ojeAo2EZyM

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Good man

Good man Обычный человек

Нашего Василия не видно. Распылялся здесь, что он может одно, второе, пятое, десятое. Сейчас, поди, Перемышль осаждает.

6. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Сьогодні о 10 годині зайшов в магазин і побачив наказ для військовозобов'язаних. Хто не має призначення, або повістки, тому явитися у ВК до 11 березня.
    Вчора ще не було...(
    Ну що ж, поїду, у понеділок, бо є ще справи селянські.
    От в понеділок о 10-й годині і сплине 72 години. Може все й закінчиться для РФ( і для всіх)
    Слава Богу!

Останнє редагування: 11 бер 2022
  7. Good man

Good man Обычный человек

Пиши новости о себе, будем ждать.

8. Lanktocha

Які останні події, деякі країни діють двояко і не тільки у непрофесійності Зеленського справа, так таки Ізраїль, ніби підтримує санкції, але на співпрацю і торгівлю з росією у дечому йде, турецький Ердоган, ніби підтримує санкції, але російські авіакомпанії до Туреччини впускає, допускаю переговори по війні і деякі компроміси.

9. medwedo berlogsoni

Сьогодні слухав Вєллєра, він дав пояснення у випадку із Ізраєлем. В двох словах ситуація така. Іран навіз у Сирію масу ракет, якими Ізраїль можна знищити на раз. Росія закриває очі на те, що Ізраїль поступово знищує те озброєння, яке нависає над Ізраєлем.
    А якщо хочете точніше, послухайте відповідь на подібне запитання більш детальну.
    (я вже давав посилання на цей ролик, для Вас виставляю в тому місці, де мова про позицію Ізраїля відносно війни, розв"язаної Росією проти України)

View: https://youtu.be/bxyNUxXWpAo?t=980

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Good man

Good man Обычный человек

Куда администрация форума смотрит? Этот медведо уже откровенно начинает в каждой теме вставлять видео с россиянами. Про Харьков он не знает, Бондаренко от Лукаш не отличает, про ВМС Украины не в курсе, Рабиновича с его "ополчением" поддерживает. Кацапа медведо надо к чёрту с форума. Пусть на своем пензенском форуме сидит

• Подобається Подобається x 1
  11. medwedo berlogsoni

В доповнення. Я, замість того, щоб сперечатися з невиправними (я - політкоректно) порохоботами, вважав за краще наскоками прослухати ролик з відповідями Веллера (посилання - в попередньому моєму дописі). Манера його говорити - дещо незвична, але якщо абстрагуватися від його тону, можна почути багато цікавого. Наприклад, він відповідає расіянчегам, чому має страждати від санкцій простий расіянчег та чому кокнули генерала Герасимова.
    Місце в ролику: Сховав, щоб не плодити баяни.

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

13. Gyppsy

Ігор Спокій
    Не знаю хто написав - не я. Але круто, дуже круто! [​IMG][​IMG][​IMG]дякую [​IMG]

Привіт, світе!

Я знаю, ти зараз дивишся на нас. Дивишся наляканими очима Польщі. Нерішучими жестами Франції. Прорахованими кроками Німеччини. Знервованими вигуками Латвії. Скептичним посмикуванням Угорщини. Розслабленим мугиканням Італії. Німою мовчанкою Ізраїля. Далекими вигуками США і Канади. І очима сотні інших країн.

Дивишся ніяково. Часто опускаєш погляд. Особливо, коли ми закриваємо собою наших дітей під час чергових ракетних атак. А коли таки наважуєшся очі підняти, дивишся вражено. Озираючись один на одного: чуєш, що то за така Україна? Її поливають градами, а вона стоїть. Її криють крилатими ракетами, а вона стоїть. Їй звідусіль брязкають довбаними танками, а вона стоїть. Їй прямо кажуть «айм вері сорі енд діплі консьорд, бат…», а вона - «тю, ну як знаєш, я пішов збивати літак». Їй пхають межи очі ядерну кнопку, а вона сміється і мовчки колотить бандерівське смузі.

Світ не дихає, світ панічно скуповує йод, а вона стоїть. З якої такої ця Україна сталі? Що такого було в молоці її матері? Чим таким годують цих воїнів тисячі волонтерських рук?

Знаєш, світе, а ти справді не знаєш. І ми теж, напевно, не знали по-справжньому донині. Не знали, що в нас є така сила. Така міць. І така любов. Завжди була. Просто роками лежала під руїнами совка, руського міра, пір’ям голубів миру і гіллям дерев любові. Лежала й чекала, щоб вибухнути. Вибухнути не страхом. Страх - це те, що нині відчуваєш ти, світе. А ми відчуваємо дещо інше.

Ми відчуваємо лють. За кожну вбиту дитину. За кожну понівечену долю. За кожне спалене місто. За кожну зруйновану мрію. І ця лють дає нам сили.

Ми відчуваємо свободу. Вперше. По-справжньому. Так гостро і сильно. Голу, вразливу і водночас таку потужну свободу. І ця свобода дає нам сили.

Ми відчуваємо любов. Ох, як же ми відчуваємо любов. Коли нема своїх і чужих. Коли всі максимально рідні. Коли мільйони рук методично викладають шлях до перемоги кожен на своєму місці. І ця любов дає нам сили.

Тому, світе, не бійся. Ми на сторожі. І якщо ти раптом соромився запитати, ми скажем самі: так, весна прийде, і вона буде жовто-блакитна. Незалежно від того страшно тобі чи ні[​IMG][​IMG]

14. Gyppsy

Zalisko Wagner
    23 червня 2020 р. ·

Ніколи не воюйте з Україною!!!
    Інакше це буде остання країна, яку ви окупували.
    Ніколи не воюйте з Україною!
    Ми країна з бездоганною військовою стратегією, гнучкою тактикою і непереможною Армією.
    Ми просто дуже скромні і толерантні. Ну, дуже. Аж занадто.
    Нам не потрібно пишатися майбутніми перемогами, нам не потрібен фарс побєдобєсія. Ми самі про себе все знаємо.
    Ми дивимося на сусідів, які брязкають зброєю і весь час когось перемагають, як на недорозвинених.
    Ми універсальні, полілінгвистичні, роз'єднані, розкидані по світу, індивідуальні, ми кожен по собі- вже бойовий загін,- і в цьому наша Сила.
    Тільки у нас можуть бандерівці охороняти синагоги, євреї створювати сотні самооборони, росіяне можуть бути українськими націоналістами, а кримські татари скандувати :"Крим,-це Україна".
    Ми м'яка сила, рідка, як вода, легка, як повітря, невидима,як Дух.
    Наші вороги завжди помиляються.
    Друзі нас відчувають і розуміють.
    Ніколи не воюйте з Україною.
    Як тільки ви подумали, як нас завоювати, ми вже думаємо де вас закопувати і де у вас будуть краще рости огірки.
    Нічого особистого, ми просто такі є.

Слава Україні.

PS: не мої слова, але мої думки. Це з моїх архивів.
    Єднаймося браття

• Подобається Подобається x 1
  15. Lanktocha

Сьогодні, чи не вперше, повітряна тривога тривала десь 2.5 год., у дечому вже ігнорував, недоспав, але застеляв ліжко та виліз із підвалу.

16. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, та вже дайте си на спокій.
    Гудмана місяць не буде)

17. medwedo berlogsoni

Їй-бо прись-їйбо не знав. Щойно зайшов на форум і ще не знав. Повидаляв пости, "присвячені" Гудману.

• Смішно Смішно x 2
  18. Lanktocha

Зауважив, деяких переселенців поселили у спортзалі школи, де я вчився, у цьому спортзалі грав спортивні ігри, бігав, підтягувався... Навіть у найближчих аптеках переселенці скуповують великими партіями заспокійливе, тривожить чи буде щось гірше, ніж зараз тут, у такому випадку, і вони, і напевно, я будемо втікати звідси. Ніби не так близько кордон із Білоруссю, але загроза є.

19. Gyppsy

@Lanktocha, а чому Ви зібралися втікати?

20. Lanktocha

Не хочу, планую доглядати свій сад і город, найближчим часом, потрібні деякі ремонти та оновлення в домі, покинувши дім, можуть навідатися мародери - бомжі, алкаші, цигани і повернутися у розікрадений з голими стінами дім, але все залежить від обставин, один мій родич, вимушено виїхав із Київської області, де його дім знищено рашиськими обстрілами.

а де твій аватар? :)