Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Slav

Slav Well-Known Member

Його нік має бути: " Гімно ман ".

Останнє редагування: 6 чер 2023
  2. Slav

Slav Well-Known Member

Мости на перешийку треба було підірвати за два дні до вторгнення. Часу було багато. Я за два дні до вторгнення знав, що буде вторгнення і писав про це цьому форумі.

3. Slav

Slav Well-Known Member

Гімно ман -- це є твій нік. Візьми його собі і постав собі в аватар ( юзерпік ) велику купу гімна. Наприклад:

4. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, завидуешь, что мои прозвища попадают прямо в точку?:))) Завидуй молча.
    Дело не в том, кто дал прозвища, а том, насколько оно точное. Отражающее суть вещей всегда приживается легко. Людей не обманешь.

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ну, треба, і що?Зелепень хотів шашликів та "зійтися посередині". Результат- розміновані перешийки. Обидва.

6. Good man

Good man Обычный человек

Хочешь сказать, Зеленский был не прав, не отдав приказ о подрыве мостов?

7. Good man

Good man Обычный человек

Слив, посмотри на мою аватарку. Ты уверен, что ты хочешь её смешать с говном?;)

Уверен, сейчас на Слив в очередной раз сольётся.:)))

8. Good man

Good man Обычный человек

Некоторые на форуме называют это гениальным шагом Зеленского.

9. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

З точки зору Мєдвєдо, це добре. Він так наполегливо захищав здачу зепліснявою Півдня та розмінування Чонгару, що повинен і цю екологічну та людську катастрофу назвати доброю новиною.

11. Slav

Slav Well-Known Member

Гівно ман, ну чому ти такий тупий? Я ж тобі не пропонував на український прапор, який є в твоїй аватарці, накласти картинку з гівна. Я ж тобі наказав, поміняти картинки, тобто забрати картинку з прапором зі свого аватару і вставити картинку з гівном, яку я тобі вище виклав.

12. Good man

Good man Обычный человек

Столько слов, а суть одна.

Защитан.

13. Slav

Slav Well-Known Member

Ти справді такий дурний чи так прикидуєшся таким дурним? Я про це завжди і не один раз писав на форумі.
    Це є питання в першу чергу до нього, пана президента Зеленського: чому Ви, пане президент Зеленський, як головний отаман всіх збройних сил України, заздалегідь не віддали наказ на зруйнування мостів на границі з Кримом, щоб значно ускладнити напад ублюдочної нацистської єблівушки-срассіюшки на Україну? Чи Ви, пане президент Зеленський, не обговорювали з військовим командуванням заходи захисту України перед агресією ублюдочної нацистської єблівушки-срассіюшки в Україну?

14. Good man

Good man Обычный человек

Т.е. ты считаешь полными придурками тех, кто называет эти действия хитрым планом Зеленского, великолепно разыгранной шахматной комбинацией Зеленского и т.п?

15. Slav

Slav Well-Known Member

Хто так називає?

Я не бачу в тому ідіотизмі, що нацистську убюдочну єблівушку-срассіюшку так легко та без будь-якого опору впустили в Україну через границю з Кримом, якийсь хитрий план чи хитрою шахматною комбінацією. Яка в цьому може бути вигода для України?

16. Світ має знати, окупація Херсонщини, в т.ч. Каховської ГЕС, відбулась завдяки розмінуванню Чонгару, нехтуванню ЗЕрежимом попереджень західних союзників про напад рф, колаборації великої кількості "слуг".
    Через ганебний провал підготовки до оборони, ЗЕрежим проіпав і ЗАЕС з ЧАЕС.

17. Good man

Good man Обычный человек

@medwedo berlogsoni, @Silver bullet
    Вынимайте свои языки из задницы, вас сейчас идиотами назвали. И сделал это не сторонник Порошенко, а тот, кто совершенно не поддерживает Порошенко.

18. Good man

Good man Обычный человек

Sliv, ты мне больше не нужен, свободен.

19. Slav

Slav Well-Known Member

Гівноман, ти є трепло і балабол!

20. Slav

Slav Well-Known Member

Президент Зеленський повинен дати пояснення своїм діям та своїй бездіяльності.

а де твій аватар? :)