Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не думаю, прогнозують реваншизм, як ІІ чеченська війна після висновків І чеченської.

2. Резніков напередодні похвалився фронтовим бомбардувальником з ракетою Storm Shadow. На світлині було видно емблему 7 бригади тактичної авіації, база якої - Старокостянтинів Хмельницької області.
    В результаті ракетного удару ворога в ніч на 29 травня пошкоджено/знищено п'ять літаків і уражено військові сховища на аеродромі.
    Не здивуюсь, якщо повідомлення про удари нашими Storm Shadow деякий час будуть відсутні.
    Як вже остогидли оці всі випадкові люди при владі, для яких красіво попіаритися і спиздити бабло - понад усе(((
    ©️Konstantin Kozemyaka

3. Slav

Slav Well-Known Member

Звідки така інформація? Ви не думаєте, що публікація цієї інформації може бути корисною для ублюдочної нацистської єблівушки-срассіюшки?

Я пізніше пошукав Гуглом слова "Хмельницький п'ять літаків" і сам знайшов.

Всі критичні та важливі об'єкти треба вміти захищати, маскувати і їх розосереджувати в просторі. Це дуже важка праця. Але іншого виходу немає. Інакше такі великі витрати далі будуть траплятися.

Останнє редагування: 31 тра 2023
  4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

5. Slav

Slav Well-Known Member

6. Lanktocha

Зовсім не "по плану", бойові дії не у напрямку до польського кордону, а на Схід, у напрямку до москви.
    Прогнози, які від декого чув ще до війни, що Воронеж і Білгород ще будуть проситися у склад України вже не такі абсурдні і фантастичні.

• Подобається Подобається x 1
  7. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый и его друзья обвиняют меня в проживании в Пензе, ищут в моих словах скрытые смыслы. Наглядно демонстрирую уровень моей информированности, который никакой Пензе не снился.
    Недавно был прилёт в Киеве, ракета упала прямо на проезжую часть на Оболони во время движения автомобилей, а также другая ракета упала около моста. Банковая сразу обвинила кремль. Мой источник сообщил, что это были не российские ракеты, а ракеты ПВО пэтриот. Вот доказательства, которые мне предоставили:

Четко понятно, в обоих случаях была ракета PAC 3 MSE от ЗРК Patriot.

Также мой источник сообщил следующее: Комплекс пэтриот очень дорогой и к этим ракетам предъявляются очень высокие требования самоликвидации. Это важно, т.к. для гарантированного перехвата сложной цели ЗРК выпускает несколько ракет сразу. Как только одна из ракет поражает цель, остальные должны самоликвидироваться, чтобы не нанести сопутствующий ущерб.

Как видим на фотографиях, Украине просто списали какой-то старый пэтриот, а Зеленский выдаёт всё за свои заслуги, скрывая истинное положение дел.

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

9. Lanktocha

Якщо точніше, форма фашизму та тоталітаризму - рашизм.

10. Good man

Good man Обычный человек

Ты против контрнаступления? Или опять промолчишь, понимая, что контрнаступление против России и тебе приказали не говорить на эту тему?

11. Slav

Slav Well-Known Member

Тебе треба покласти на лавку, добре зв'язати і дати тобі по твоїй голій сраці тисячу ударів гумовою палкою аж поки твоя срака не перетвориться в м'ясний фарш так, щоб ти нею не міг сидіти до кінця свого життя, і щоб ти спав тільки на животі.

Ти працюєш на ублюдочну нацистську єблівушку-срассіюшку.

Останнє редагування: 5 чер 2023
  12. medwedo berlogsoni

Не будьте занадто жорстоким. Існує стандартна порція - сто ударів по сраці (голій, звичайно) шпіцрутенами.
    Ця процедура має назву "цугундер". А пішло від німецького "zu hundert Schlage" - до ста ударів. До речі, "най тя шляк трафить" - також німецького походження: Schlag - удар, treffen - зустрічати, натрапляти.

Але той гамнюк путінський нічого не зрозуміє. До нього навіть через сраку не дійде. Для того, щоб дійшло через сраку, воно повинно мати куди йти. Як правило - до голови. А з цим у расіянчегів проблеми. За них начальство думає.

13. medwedo berlogsoni

Жителька Білгородщини каже, що "біженцям із тимчасово російського Херсона" давали житлові сертифікати.
    А біженцям із Шебекіно дають дулі.
    Що зайвий раз свідчить про цинізм путінської влади. Херсонцям давали сертифікати виключно в пропагандистських цілях. Ну, а шебекінці перетопчуться.

View: https://youtu.be/kNUStQtVCbs

Так що, расіянчеги, ше бекайте "путінпамагі"

14. Lanktocha

Є немало версій, що окуповані Крим і сухопутне сполучення з Кримом зараз для кремлядів віжливіші та цікавіші, ніж Білгородська область.

15. Slav

Slav Well-Known Member

Я не князь Ярема Вишневецький, який говорив: " мордувати так, щоб чули, як вмирають ". І тоді він застосовував найулюбленішу страту для своїх ворогів через посадження на палю. Я би таке не робив навіть з путлєром, хоча путлєр заслуговує на набагато гірше. Недарма нашого князя Ярему Вишневецького звуть українським дракулою.

Я читав, що різними карами за допомогою шпіцрутенів по спині забивали людей в русской армії на смерть. Мені здається, що така кара шпіцрутенами є ще більше жорстоким покаранням ніж різні середньовічні покарання-катування, включаючи посадження на палю. Я це можу пояснити.

В мене виникло питання: чи можна такою чи подібною карою за допомогою шпіцрутенів чи гумових палок саме по сраці забити людину на смерть? Я думаю, оскільки там на сраці нема важливих органів, то людина тільки в тому випадку може померти від больового шоку або значної втрати крові. Я би до такого результату не хотів би нікого доводити, навіть путлєра. Я шукав в інтернеті, чи можна людину забити на смерть, якщо тільки бити по дупі, але ніякої інформації не знайшов. Тому для мене є очевидним, що коли би я побачив , що наш "хароший человек" починає вмирати від такої екзекуції, то я би наказав її припинити. Може пізніше її би продовжив. Важливо, щоб він не міг до кінця свого життя на ній сидіти. І щоб він спав тільки на животі.

Я не знаю, де ви умудрилися знайти в інтернеті цю екзекуцію у вигляді сто шпіцрутенів по сраці.
    Чи ви знайшли її десь в літературі?

Наш "хароший человек" поставив собі за мету регулярно паскудити на форумі, хоча він прикривається патріотичними гаслами.
    Цікаво, коли це чудо з'явилося на нашому форумі?

Останнє редагування: 5 чер 2023
  16. - НАТО погане, не дає сигналу.
    - Китай гарний, будемо в військовому плані співпрацювати, НАТО, самі винні.
    - Росіянам гумкоридори в Україну.

Цю країну обрали мудрі вкраїнчики.

17. medwedo berlogsoni

Били, здається, по спині. Але я вирішив проявити гуманізм і тому запропонував бити по сраці.

Це чудо з"явилося перед останніми президентськими виборами в Україні (можете глянути його профіль), щоб агітувати тут за Порошенка, як кандидатуру, якою легко було б керувати з Москви. Я впевнений, що у спецслужб Росії є чудовий компромат на Порошенка, і вони його цим компроматом шантажують. Жодна людина при здоровому розумі і чистій совісті не поставила б Медведчука, кума Путіна, на обмін полоненими.
    Чудо було дуже легко розкушене кількома запитаннями. Зокрема, легко вияснилося, що воно пише з Росії.
    Не маю бажання більше його ні читати, ні з ним дискутувати.
    Єдине, що мене цікавить, що воно робитиме, коли рашистів виженуть з України, а це обов"язково станеться, що воно казатиме?
    Чи просто злиняє?
    Чудо має тут на форумі якийсь імунітет, тому його звідси викурити неможливо. Від кого цей імунітет - можна лише гадати. Зокрема, я вважаю, що таку індульгенцію тут йому надано, тому що воно захищає (на словах) Порошенка і обсирає Зеленського та прихильників Зеленського.

Принагідно хочу зазначити, що на Зеленського, очевидно, в Кремлі немає жодного компромату. Інакше б його давно вже ввімкнули, як вмикали стосовно Макрона, Трампа та інших.
    Тому й обходяться порохоботи "шашликами" та "боневтік". Платівка стара - заїжджена до дірок.

18. От мені цікаво, на кого є компромот у москві: Порошенка чи ....

View: https://twitter.com/ukrainiansfirst/status/1665420422312083459?t=pCd7D9Kny2EngojLa-MJ9Q&s=19

а де твій аватар? :)