Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Lanktocha, українці обирають достойнішого (не найдостойнішого, а достойнішого із тих двох, що виходять у другий тур).
    І, як показала практика, національність не грає ролі.
    А от на росії запитують, кого ви хочете бачити наступним президентом (є ролик у мережі, не пам"ятаю, хто виклав, здається Хардін), так одна тіточка відповіла, що - Прігожіна. І аргумент - во-пєрвих, он руській.
    Тобто, увесь отой звіздьож, що на росії усі рівні - до лампочки. Цар може бути лише кацапом. Усі якути, буряти та інша мордва ідуть лісом. Вони завжди залишатимуться людьми другого сорту в росії.

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

Когда Зеленского встречают помпезно и овациями, как самого настоящего царя или генсека, то тебе это нравится, ты подаешь это как доказательство уважения к Зеленскому. А когда речь заходит о видео, где Зеленский сам себя подаёт щупленьким пареньком, который волнуется и заискивает, то ты вдруг забываешь о своих собственных словах. Двуличный моральный урод.

• Тупо Тупо x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

Истеричка @Slav не может ничего возразить по сути, заходит, чтобы специально поставить мне "тупо".:)))

4. medwedo berlogsoni

Мих поставив "тупо". У його голові на минулих виборах Зеленського переміг Порошенко.

Ну, це так, між іншим.
    А цікаві події почали відбуватися в Росії. Запахло громадянською війною.
    Кремлівське Хуйло догралося. Сиділо би собі в бункері, не нападало б на Україну, нічого із цього, що відбувається зараз на Білгородщині, на його пам"яті не сталося б.
    А так - спостерігаємо.
    Як казав колись Швейк "хто іншому каже кругом-марш, той сам робить десять разів наплєчо" (в моїй інтерпретації по пам"яті)

View: https://youtu.be/Hoo26ykPw58

5. Slav

Slav Well-Known Member

Я тебе, тупорилого бидла, і твою ідіотську беліберду буду ігнорувати, наскільки мені це буде вдаватися. Про це я тобі вже писав.
    Я буду тільки тебе посилати нах.. :)))

Зі своєю ідіотською белібердою звернися до свого психіатра.

Ти мені також не раз ставив "тупо" під моїми дописами.

6. Good man

Good man Обычный человек

Ты, ты, ты.
    Шума слива понты.

:))):))):)))

7. medwedo berlogsoni

Цікаво те, що "зуби дракона" мало допомогли у захисті Білгородської області.
    І ще цікаво, що якщо по зубу вдарити прямою наводкою із танкової гармати з відстані, скажімо, метрів тридцять, то що від того бетонног зуба залишиться?
    Я думаю, що два-три таких постріли по зубах, що стоять поряд, і оборона зашепелявить. Танк вільно пройде. Чи може я помиляюся?
    У всякому випадку, російський кордон виявився з флюсом.

8. medwedo berlogsoni

• Смішно Смішно x 1
  9. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

• Інформативно Інформативно x 2
  10. Орда суне. Будьте об'єктивні.
    Дивитись не телевізор і блогєрів, а своїми очима, а думаємо СВОЇМИ мозгами
    https://deepstatemap.live/#10/49.0475/38.1451
    FB_IMG_1685077732389.jpg

11. medwedo berlogsoni

Коли стверджують, що Зеленський "не готувався до війни", то нехай подивляться, скільки фінансів жере ця війна зараз. І навіть якщо б увесь бюджет України пустили на оборону (що нереально), цих грошей не вистачило б аж ніяк.

3. Глава Пентагону Ллойд Остін зазначив, що члени клубу «Рамштайн» вже надали або взяли на себе зобов’язання щодо допомоги Україні приблизно на $65 млрд. Нагадаю, що я писав якийсь час тому. Найбільший «бюджет розвитку» Міноборони України було затверджено у 2021 р. на 2022-й. Він становив приблизно $1 млрд і ще близько $0,5-0,6 млрд можна було викрутити через держгарантії.

- Iнформацiйний спротив (sprotyv.info)

Рамштайн виділяє на допомогу України шість річних бюджетів України.
    Тому лише порошенківські придурки можуть звинувачувати Зеленського у тому, що Україна на перших етапах ведення військових дій відступала і зазнавала втрат. Рашистська федерація готувалася до війни десятиріччями (плюс радянська зброя), і зараз, коли вже очевидно, що рашистам не дадуть отримати перемогу, вона не припиняє військових дій.
    Хоча, якби в Кремлі сидів хтось з клепкою в голові, то почав би уже виводити війська з України. Але росії "привалило щастя" мати в Кремлі божевільного.

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Але далеко не все залежить тільки від України, скільки допомоги в тому числі, збройна і фінансова.

13. Good man

Good man Обычный человек

Сейчас старый фсбшник запишет тебя в кацапы.

14. medwedo berlogsoni

15. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, я сам с большим удовольствием жду контрнаступление. Твои прогнозы по срокам и направлению какие?

16. Good man

Good man Обычный человек

@medwedo berlogsoni, ты же называешь себя украинским патриотом. Ты должен быть за контрнаступление, а не бояться его. Почему ты избегаешь этой темы? Боишься его, как обыкновенный житель Пензы.

17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Деокупація територій, ще не кінець бойових дій, як деокупували частину Київської, Чернігівської і Сумської областей, Херсон... вони все рівно піддаються обстрілам, при такій росії і такій владі, такий самий стиль буде і на інших територіях.

18. ТРИ дні прйшло- а ніхто з вкраїнчикових позитивних блогерів не осудив розкрадання на 8,9 мільярда гривень.
    п.с: то в чиїх інтересах працюють позитивні ЗЕблогери?
    ЗЕмародери=3Еckoт=Pycня.
    20230528_135158.jpg 20230528_135201.png 20230528_135204.png

19. Good man

Good man Обычный человек

Ты можешь примерные сроки назвать?
    Контрнаступ.
    Границы декабря 91-го.
    Прекращение обстрелов.

а де твій аватар? :)