Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

В історії нема "якби".
    Ймовірна і не евакуація, а захід без опору кацапів у пусті міста.

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Планктоша, дурнику, породіллі, немовля та інваліди міста не захищають.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви впевнені, що Порошенко не підписав би Мінськ-3? Ще більш кабальний для України. Якщо він підписав Мінськ-1 і Мінськ-2 (дньом дєньгі, вєчером стулья?).
    Дивлячись на розвиток подій останнього року, Ви впевнені, що Путін не захотів би приєднати до Росії не лише Донецьку, Луганську, а й Херсонську, Запорізьку, Одеську та Миколаївську області? І Дніпропетровську, звичайно?

Ви хочете, щоб я відповідав на такі запитання?

4. medwedo berlogsoni

@MayorMayor, до речі, повернемося до розпродажу автосалонів.
    От глянемо тепер із іншого боку. Чи купили б Ви, скажімо, маючи гроші, автомобіль за 100 тис. доларів, навіть із 20-відсотковою скидкою, знаючи, що росія бомбитиме Україну, обстрілюватиме градами тощо? І на вашу "ластівочку" також може щось впасти. Чи, можливо, все таки притримали б живі гроші?

Якщо Вам питання про автосалони здалося легким, запитаю про інше. Про величезний торгівельний центр Нова Лінія в Бучі, де повно всякого добра, починаючи із шурупів і закінчуючи плазмовими телевізорами, холодильниками, бензопилами, а також цементом, вогнетривкою цеглою на піддонах, пиломатеріалами і таким іншим
    Власник Нової Лінії також розпродував би усе те зі скидками? А люди, маючи на руках гроші і також почувши, що через місяць Росія нападе, погналися б за дешевшими телевізорами і руберойдом? Чи вирішили би свої гривні перевести в валюту? І що би тоді творилося біля обмінних пунктів?

Ви стверджуєте, що в цілому для країни було би краще, якби попередили. А я от не впевнений. Тому що почалася б паніка. Власники виробничих підприємств під Києвом також почали б закриватися, звілняти робітників тощо. А Путін узяв би тай не напав. Почекав би місяць-другий, поки економіка України гавкнулася через паніку, а тоді напав би. Так само.

• Тупо Тупо x 1
  5. MayorMayor

Як багато зустрічних запитань і жодної відповіді на мої. Мєдвєдо, я задав Вам близько десятка запитань, але Ви виділили лише одне з них. Якщо Вам найбільше сподобалося про гівно- можете й на нього відповісти.

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Міг і не підписати... тоді б воювали:

Не кожному дано розуміти.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведо, якщо ти йдеш в темну пору доби додому з роботи і знаєш. що на тебе можуть напасти, ти або підеш іншою дорогою, або візьмеш з собою биту, або газовий балончик, але якщо ти йдеш додому і думаєш тільки про те, що дома на тебе чекає шашлик, а гопник зненацька вгамселив би тебе по голові, то це було б значно краще, тому, що по-перше, у тебе не було б паніки, бо не було б часу панікувати, а по-друге, після удару по голові ти б вже не думав що краще.
    Ну а якшо б гопник би не напав, а ти б був готовий до нападу, то гопник би чекав поки ти будеш без бити та балончика.

Ну як? дійшло? Чи далі на гальмах?

:))):))):)))

8. Good man

Good man Обычный человек

Даже Меркель на пенсии, когда её никто не может заставить что-то сказать, признала эффективность действий Порошенко. Кацалапый, выполняя задание центра, естественно, недоволен этим достижением Порошенко.

9. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый скажет - необходимо было поговорить с нападавшим. Может ему не только кошелёк нужен, а ещё куртка приглянулась или кроссовки. Зато сам цел. В одном нижнем белье вполне можно дойти до дома. Ускоряя шаг, чтобы не замёрзнуть. Физкультура полезна для здоровья. А обвинить в произошедшем можно того, кто построил здание, в тени которого произошло нападение.

10. Slav

Slav Well-Known Member

Я помилився. Це тільки писав наш гутман.

Ви просто мені заперечували, що моцкальня хоче знищити Україну та українців.

11. Slav

Slav Well-Known Member

В мене питання до всіх:
    Що мені робити, бо мене наш хароший человек знову завантажив своєю белібердою? :bad:

Уявімо собі ситуацію, що якийсь божевільний написав на будинку великими буквами: "ЦЕ Х*Й". Також він поставив рядом трибуну і всім прохожим з трибуни він хоче пояснити, що це х*й, а не будинок. Що всі люди подумають про якусь іншу людину, яка захоче з цим божевільним посперечатися і довести йому протилежне, що це є будинок, а не "х*й"? :crazy::)))

Останнє редагування: 17 тра 2023
  12. MayorMayor

А навіщо ви свої інтимні стосунки тягнете "до всіх"? Вам десь с півроку-рік тому відповідали, що треба робити при "спілкуванні" з гівном. Ви усе сказане пропустили повз вуха, радо обмазувалися гівном та пірнали у нього, а тепер знову верещите "людоньки, що мені робити?".

13. MayorMayor

Судячи з усього- не дійшло і не дійде. Бо Мєдвєдо виявився совком. "Краще для країни" в нього- це десятки тисяч загиблих мирних українців. Це вбиті діти. І це "не винний" у цьому пердизент.

14. medwedo berlogsoni

Не пересмикуйте.
    Я вираз "краще для країни" вжив у розумінні "залишиться чи не залишиться Україна незалежною". Якщо Україна залишиться незалежною, то це і буде краще для України. А якщо щей ерефія розпадеться, то це буде ще краще.

Якщо Ви вже говорите про десятки тисяч загиблих українців, то у мене просте запитання:
    Якби Президентом був Плорошенко, скинули б рашисти авіабомби на Маріупольський драмтеатр, хоча на площі перед театром було написано ДІТИ, чи не скинули б?
    Стріляв би Путін по житловому будинку в центрі України, Умані, чи не стріляв би?
    Залежали смерті дітей в Маріуполі і в Умані від того, хто був би Президентом України, чи ні?
    Ви дійсно вважаєте, що смерті дітей, які ховалися від бомб у підвалах Маріупольського драмтеатру, на совісті Зеленського?

Це при умові, що Україна здійснювала би такий же спротив при Порошенку, як при Зеленському.
    Зрозуміло, що якби Порошенко вирішив не організовувати спротив проти агресора, а підписав Мінськ-3, то Путін би не стріляв. Як не стріляє (поки що) по Білорусі. Тоді конкретні люди залишилися б живі. До пори до часу. Поки б в Україні не почав порядкувати Кадиров.

Звичайно, що конкретний дідок з-під Києва, якби його попередили, міг евакуюватися і залишитися живим десь у родичів в Умані, наприклад. Або в Тернополі чи Хмельницькому. А от гарантії, що по Умані, Тернополю, Хмельницькому Хуйло не стріляло б, я думаю, Ви не дасте.

Навіть якби Президентом був Порошенко, мирні жителі гинули б. Ви ж не вважаєте серйозно, що якби Зеленський попередив населення Маріуполя, то всі виїхали б з міста і залишилися б живими?

Припустимо, рашистам не вдалося б зайти до Маріуполя із Заходу, Ви вважаєте, що Маріуполь не стерли б з лиця землі авіанальотами? Не стріляли б по житлових будинках крилатими ракетами з акваторії Каспійського моря? Не скидали б авіабомби?
    При цьому не загинули б десятки тисяч маріупольців?
    Не стерли б з лиця землі Бахмут? Мар"їнку? Не загинули б мирні жителі в Бахмуті, Мар"їнці?

Я вважаю, що зараз загинули сотні тисяч українців, а якби Україну окупувала раша, загинуло б не менше. Путін поставив перед собою задачу знищити Україну. Він депортує тисячі дітей в Сибір з тимчасово окупованих територій, а так само депортував би їх з Київської, Чернігівської, Житомирської областей.
    А якби українці почали чинити спротив, рівняв би міста із землею, як той же Бахмут, Маріуполь тощо.

15. MayorMayor

Чим десятки тисяч загиблих мирних українців у прикордонних районах допомогли збереженню незалежності?
    Друге- може, Ви спроможетесь відповісти на мої питання, а вже потім будете задавати нові свої?
    Третє- сухі факти: при Порошенку не було відкритої навали русні. При Зелепні- є. При Порошенку не було ракет та бомб по українським містам (щоб уникнути перекручування- під "українськими" я визначаю міста за межами ОРДЛО). При Зелепні- є.При Порошенку не було десятків тисяч загиблих мирних. При Зелепні- є.Це факти. Усе інше- від лукавого.
    Четверте- від лінії розмежування до Маріуполя було майже 100 кілометрів. Від кордону з Єблівушкою до мого Харкова- 40. Щось потрібно "розжовувати"?
    П`яте- річ не про опір. Опір українці би чинили при любому президенті. Річ про те, що Зелепень своїми вчинками, висловами, діяльністю та бездіяльністю зробив усе для загибелі цих десятків тисяч мирних українців. Тому так- він винен у загибелі дітей у Маріупольському театру. Він винен у закатованих українціх у Херсоні та Бердянську. Він винен, що отой поц з Верховного суду бере хабарі по 3 мільйони доларів, у той час, коли українці по гривні збирають на дрони, рації, Лапуа Магнум, приціли, авто, та інше.Бо Зелепень нічого не робив для оборони країни, а віддихав по вісім разів на рік, зірвав оборонне замовлення, виступав з "какая разніца", привів до влади прямих зрадників, і далі, і далі, і далі.

16. Lanktocha

Така сама логіка у янукоїдів, що от не майдан, був би Кримнаш.

17. MayorMayor

Планктоша, то приведи приклад своєї логіки. Що змінилося докорінно, що Єблівушка відкрито напала на Україну?

18. Lanktocha

Я придумав? Ніхто ніколи не чув, що не треба було майдану, не треба було розвалювати совок... А залиш все як є, могло бути ще гірше.

19. medwedo berlogsoni

Чому не було? Путін боявся Порошенка? Чи відклав відкриту навалу на потім? Поки побудує Кримський міст, мілітаризує Крим
    До речі, при Януковичу також не було відкритої навали русні. Навіть взагалі ніяких військових дій не було на території України.
    Так що в тому, що до Зеленського не гинули діти, у Януковича навіть більша заслуга, ніж у Порошенка.

20. Рік, як сталевояйцевий Володимир "звільнив" азовців у полон. А потім "звільнив" командирів Азову у полон в Туреччині.
    -----------
    "Це командири, які, будучи в Україні, могли дуже багато зробити тих речей, які зараз Україна робить з помилками. У них великий і важливий досвід.
    – Вони обмежені з пересуванням, обмежені інформаційно, не можуть вільно телефонувати.
    Так, умови кращі, ніж в інших людей, але вони в полоні."(с)
    -----------

Сидять командири "обміняні" на Медведчука у полоні далі і не можуть прислужитися своїй державі. Бо героїчний Буданов, Єрмак і Зеленський погодилися на такі дивні умови.
    FB_IMG_1684342476092.jpg

а де твій аватар? :)