Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

Если у тебя есть информация по поводу нацизма и убийства украинцев, то скинь эту информацию в ООН.
    Постарайся без хамства и оскорблений ответить на это.
    Это тебе такой урок логики, чтобы ты посмотрел на себя со стороны.

2. Slav

Slav Well-Known Member

Я тобі задав питання, а ти мені замість того, щоб відповісти на мої питання, задаєш свої питання на мої питання. Гарна в тебе методика ведення дискусії...

Що стосується вбивств мирних і військових українців нацистами-моцкалями, то відкрий очі і почитай стрічки новин головних новинних інтернет-порталів України, зокрема, УП. Тобі, наприклад, невідомо про масові вбивства у Бучі? Тобі невідомо про виступ президента Зеленського в ООН щодо вбивств у Бучі
    View: https://www.youtube.com/watch?v=GurIa-jyNIs
    ? Чи ти навмисно вдаєш з себе вигляд такого невігласа чи необізнаного в цих питаннях масових вбивств в Україні, які чинять моцкальські нацисти? Я тобі можу знайти та викласти оцінку ООН щодо кількості загиблих українців в Україні від рук моцкальських нацистів.

Що стосується нацизму, то я пояснював, чому моцкалі є нацистами. Що, ще раз повторити?
    Москалі перевизначили поняття "нацизм" і тим зробили собі гірше. Бо виходячи з ознак нацизму саме вони справжніми нацистами. Хоча би тому, що вони так ставлять питання, що Україна та українці не повинні існувати. Вони розв'язали війну, вбивають, гвалтують, калічать та руйнують.

Якщо ти не можеш відповісти на мої питання, то ці твої образи ( балабол, трєпло, брехло і пропагандист ) в мою сторону стосується саме тебе. Твоє хамство на форумі свідчить, що ти не маєш аргументів.

Останнє редагування: 13 тра 2023
    • Подобається Подобається x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

У тебя с логикой совсем туго. Ты даже не понимаешь корявость своей "логики", когда тебе показывают тебя же со стороны. Я тебе привел факты по поводу наводчика ракет, ты мне в ответ про СБУ. Я тебе наглядно продемонстрировал, что на твои слова про нацизм и убийства украинцев ты можешь также обратиться в ООН. Ты же хитрожопо при этом не говоришь - раз ООН не подтвердил, значит не было. При этом считаешь, будто твой ответ про СБУ исчерпывающий. Тебе надо вернуться за парту в институт и подучить логику.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведо, якби ти вночі йшов додому, а в під'їзді були бандити, я, якщо б про це все знав. то б не попередив тебе, бо ти би міг втекти, або чимось озброїтися, а так... ти не знаєш, у тебе нема паніки, йдеш собі спокійно в під'їзд, тебе ломакою гепнуть по голові і якщо не вб'ють, ти можеш навіть порозумнішати. А якби б тебе попередили про небезпеку, то ти б досі ходив дурним.

6. Good man

Good man Обычный человек

Ты кому объясняешь? Кацалапый только рад, что Украину застали врасплох. Именно поэтому для него Зеленский молодец. И ещё у него Зеленский молодец из-за трат сотен миллиардов на дороги вместо закупки вооружения.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але якби дали по голові зненацька, було б корисно, нє?

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Вчора над Брянщиною знищили вертоліт Мі-8 зі станцією протидії засобам радіолокації " Рьічаг - АВ "
    "А тьі не рьічи!" (с)

View: https://youtu.be/d_DEbpjxtdU?t=74

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Невдалий приклад, у відповідний час і незнайомуму місці, таке теоретично можливе. Хто мав про таке попереджати, просто ймовірна небезпека, через сусідство з росією у нас таке було завжди.

10. Good man

Good man Обычный человек

Вопрос в том, что врасплох было для простых людей. Сам он смело отсиживался в бункере, который заранее подготовил для себя.

11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мєдвєдо, і навіщо ото Ви облизуєте Зелю від гівна?
    Добре, трохи відійдемо від України та її влади, яка (зі слів самої влади) знала про війну майже за півроку. Подивимось на Тайвань. Де влада не робить дуркуватих "свят" перед самим вторгненням, де влада не марить "шашликами" та "зустрінемось посередині". А де влада готується до можливої війни. Так ось, влада Тайваню раздає методичні вказівки, як повинні діяти цивільні, у разі нападу Китаю. Влада обладнує та будує бомбосховища. Влада відкрито проробляє плани евакуації Тайбею та Нового Тайбею (а це 39 відсотків населення країни). Влада робить додаткові шляхи евакуації (при тому, що Тайвань це острів, якщо зелебобіки забули).Продовжимо і порівняємо з "діяльністю" зеплісняви?

12. medwedo berlogsoni

Ви не відповіли на просте питання: Щоб Ви робили, будучи власником автосалону під Києвом? І що робили б звичайні громадяни після того, як почули, що Росія нападе з території Білорусі і бачили, що Ви забираєте всі свої авто з автосалону і переганяєте їх, скажімо, в Черкаси?
    А тоді будемо говорити про Тайвань.
    До речі, Тайвань поки що не атакували, наскільки я знаю. І якщо порівнювати Тайвань з Україною, то тоді у Вас виходить, що Китай - китайці, Тайвань - китайці, а отже, по-Вашому: Росія - росіяни, Україна - росіяни. Так виходить?

І, до речі, китайці не такі дурні на всю голову як переважна більшість росіян. Китайці - трудолюбивий народ, завжди був трудолюбивим, а росіяни у більшості своїй - заздрісні ледаща.

"Эх, давай, давай плясать!
    Дома нечего кусать!
    Крошечки да корочки,
    На ногах опорочки!"

"Богачу дураку
    И с казной не спится
    Бедняк гол, как сокол -
    Поет, веселится".

Китайці десь там, під Уралом, я читав, вирощують овочі у теплицях, по кілька врожаїв за рік знімають.
    Ви щось чули таке про росіян у тих же краях?

Тому не станемо порівнювати Тайвань з Україною.

13. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Колись давно, ще в совкодрочерські часи, мій дядько був у відрядженні в кацапстані (здається, десь в районі Удмуртії)
    Розповідає: їду і бачу, що навколо одні бур'яни - ніхто нічого не садить. Він десь там зупинився в якомусь селі і питає у місцевих: а чого ви городи не садите? Картоплю там, моркву, цибулю і т.п.
    - так нє растєть
    - как ето нє растєть?
    - нє растєть, патамушта нє содім

14. Good man

Good man Обычный человек

Как аккуратно кацалапый продвигает идею хорошего Китая. Всем известно, что Китай сейчас очень активно помогает России, он это даже не скрывает, а открыто демонстрирует. Наш старый фсбшник напрямую не говорит о своей поддержке России, чтобы не спалиться. Заходит издалека, начиная про похвалу Китаю.

15. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

о_О

таких слів я не казав

16. MayorMayor

Мєдвєдо, Ви настирливо намагаєтеся покуштувати гівна?Навіщо Вам це треба?
    Тепер по пунктах. Якщо би я за три-чотири місяця від влади почув, що можливе вторгнення Єблівушкі, та побачив би підготовку до оборони, то я перестав би замовляти нові машини у автосалон, та розпродав би зі скидкою ті авто, що маю. Гнати машини хоч кудись до початку війни не мало сенсу, бо ніхто не знав, звідки підуть вояки Єблівушкі та куди вони дійдуть.
    Тепер повернемося до Тайваню з Китаєм. Я повторюю: влада Тайваню раздає методичні вказівки, як повинні діяти цивільні, у разі нападу Китаю. Влада обладнує та будує бомбосховища. Влада відкрито проробляє плани евакуації Тайбею та Нового Тайбею (а це 39 відсотків населення країни). Влада робить додаткові шляхи евакуації (при тому, що Тайвань це острів, якщо зелебобіки забули).Продовжимо і порівняємо з "діяльністю" зеплісняви?
    І щодо "Китай ще не напав"- так, усі ці заходи розумна влада робить ДО нападу ворога. А дурна- пи@дякає про шашлики, про "Захід бреше і хоче нас розсварити", і усе таке інше. І річ у мене не про огірки або помідори. Річ про те, що розумні тайванці і розумна тайванська влада готуються до вторгнення. А "мудрий нарід" привів до влади таку саму "мудру" владу, яка жерла "шашлики" та видумала перед самим вторгненням якесь "свято". Результат- дєсятки тисяч загиблих і зданий Південь.

17. MayorMayor

І ще: у Маріуполі загинули від 30 до 100 тисяч мирних українців. Загинули тому, що Південь був зданий. І місто відразу опинилося у оточенні. Нікуди людям було евакуюватися. Хто винен, що війська Єблівушкі не "у лоба" довбилися о лінії оборони з півночі та сходу, а просто підійшли до голого західного кінця?
    І щодо "дідусів" та бомбардувань - у Гостомелі москалі розстрілювали саме тих, хто намагався евакуюватись. Як у тирі. То може, якщо би усі ці люди віїхали за місяць або тиждень до вторгнення, то вони би живими залишилися?Як вважаєте, Мєдвєдо, зміг би Хуйло вбити оті десятки тисяч, якби їх не було у прикордонних районах?

18. Good man

Good man Обычный человек

Теперь понятна твоя истерика в мой адрес. Мои соболезнования твоему бизнесу.

19. medwedo berlogsoni

Кого би Ви хотіли бачити Президентом замість Зеленського?
    При якому, на Вашу думку, Президентові не сталося б того, що сталося при Зеленському? Кого б Путін злякався і не напав?

20. MayorMayor

Мєдвєдо, як я розумію, Ви не збираєтесь відповідати на мої запитання. Хоч вимагаєте від мене відповіді на свої (і отримуєте їх). Щодо Зеленського- на час виборів я краще бачив би Порошенко. Зараз- того ж Залужного, якщо він піде у політику.

а де твій аватар? :)