Є немало висловлювань, що у разі контр.наступу легше відвоювати та повернути Крим, ніж Донбас, бо там і війни не було, і доступ та сполучення з росією там інше.
Британська розвідка каже що: "зараз росія завершила будівництво трьох рівнів оборонних зон приблизно на 120 км в цьому секторі. Вони складаються з передньої лінії бойових позицій, а потім двох зон майже безперервної, більш складної оборони. Кожна зона знаходиться приблизно на 10-20 км позаду передньої." Тобто вони вже завершили будівництво, ви розумієте? За кілька місяців вже 3 рівня оборонних зон які буде дуже важко атакувати. Навіть свнсбки знають що треба робити коли є інформація про наступ, і роблять цей наступ важче. А ми що? Почекали закінчення, а тепер бовдур дасть команду штурмувати ворожи укріплення. Щоб якомога більше нашого війська загинули. Треба ж якось економити гроші. Ну ось вам. А тепер що? Вже починають казати що навряд чи контрнаступ відбудеться навіть літом. А за цей час псяча армія ще більше укріплень збудує. А потім всі погодяться що не треба наступати на позиції на якіх чекає готова до оборони псяча армія. І чім довше, тім краще вони укріплять позиції. Здавалося б до чого тут зеленьский. А до того що саме такі укріплення він мав будувати за півроку до вторгнення. Ось до чого. І зараз все було б по іншому. Скільки людей не загинули б. Скільки жінок не було б згвалтовано. Скільки диточок не залишилося без батьків. І це ще не рахуючи жертв які будуть під час визволення з окупації того що можна було не втрачати.
НАЩОТ ВИПЛАТ ВІЙСЬКОВИМ... чому йдеться тільки про 30.000, а не про 45.000... чи про 145.000.000 ? (кожному ) може чим більше надрукувати грошей, тим краще ?
шо за жидівська звичка відповідати питанням на питання свою думку я написав ще рік тому - хочу, щоб були живі і здорові хороші люди... у військових справах я не розбираюся (тому і не вкидаю усяку херню з анонімних джерел)
Та не треба тим військовим нічого. Ось на "телемарафон"- треба. Лисій жирній свині з Кварталу- треба. Навіть директору Укрпошти мільйон зарплати щомісяця треба. А військовим щирої подяки досить.
Чи все настільки засекречено? Навіть Залужний, буквально, на публіку заявив скільки одиниць бронетехніки потрібно для контр.наступу, скільки було заяв про літаки F-16.
Президент персонально попросил министра обороны остаться в должности. Нулевая толерантность к коррупции.©
Я не коментував той цирк, який влаштували у ВР щодо повернення коштів військовим та наступним блокуванням. Знані економісти пояснили це тим, що просто відсутні кошти. Але ж ніхто не захтів розповісти, як ухвалювалося рішення рік тому. А воно виглядає приблизно так. Коли стало зрозуміло, що вчергове проїбали, і не довіряючи власному народові, - невідомо, чи захоче він воювати, з переляку пообіцяли тим, хто стане до зброї ті самі злощасні надбавки. Далі годуючи суспільство спочатку тезами "два-три тижні", потім "два-три місяці" і самі повірили в це. Але згодом порахували і з подивом з'ясували, що війна це взагалі-то руйнація економіки, зменшення кількості платників податків і як наслідок зменшення надходжень до бюджету. Грошей катма, погарячкували. Так, захід допомагає, але коштів все одно не вистачає. Що в такій ситуації зробила би притомна влада? Правильно, вийшла би з цифрами і показала: ось дивіться, ми тут трохи той, карочє грошей нема. Так ми будемо шукати, але поки що нема. Що робить влада? Знову зхарапуджено (суспільний резонанс) проголосували поправки щодо повернення коштів, а потім, ой блядь, та що ж робити, гроші від нашого голосування не з'явилися. Знаходять "іздєліє №1" з фракції імені Славка, яке відсутнє в залі засідань під час голосування поправки і воно вносить блокуючу постанову. В результаті знову обкалялися. Але нарешті визнали, що грошей нема. Я тут не буду розводитися де їх взяти, для цього є цілий Гетьманцев з Железняком, беріть і шукайте. Телемарафон приберіть, канал Дом, фінансування куми Зеленського і її проекту, відомство Рєзнікова і самого Рєзнікова приведіть у чуство, насамкінець є конфісковані російські активи. Але продайте їх не так, як останнього разу продала АРМА конфісковані 45000 тон аміаку своїм прокладкам з колосальними знижками. Ви маєте зрозуміти: навіть для того, щоб було де красти в майбутньому, ви сьогодні маєте сісти на дієту і знайти ці кошти для військових. Це питання і вашого власного виживання. І нарешті: перед тим, щоб щось робити, спочатку подумайте, - чим воно вам аукнеться через півроку. І краще зразу сказати правду, ніж намагаючись пропетляти кожного разу сідати в калюжу. У мене все. https://www.facebook.com/1000012396...pwDWxzG2D8VRzMUjujHQsfpUnmZdNzV6jSnwE7gxEFLl/
Питання Юрія Бутусова до Зеленського: https://www.facebook.com/1000001442...Q3bDYGxqmc7bepXaX9TAHAFakJTl/?mibextid=Nif5oz Зокрема, питання: чому Зеленський призначав зрадників на керівні посади? У всіх тих звинуваченнях в сторону Зеленського треба розбиратися на предмет того, чи вони є обгрунтованими, справедливими і конструктивними.
Для того, щоб розбиратися, Зеленського треба на допит викликати. Що неможливо, доки він президент. А ось після своєї каденції, він таки повинен відсидіти.
Тепер повинен бути нормальний діалог з Зеленським, щоб вже тепер журналісти та всі зацікавлені могли висловити йому претензії та критику його роботи на посаді президента, щоб він пізніше не говорив, що він щось не знав.