Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

2. Good man

Good man Обычный человек

3. Я можу навскидку перелічити десятки посад "в тилу", які забезпечують результат передової.

Від логістики до складів РАО, від інструкторів навчальних центрів до служб технічного забезпечення, від банальної гарнізонної служби до медичного забезпечення тощо.

"Економія" на їхньому преміюванні 30 тисячами точно відобразиться на мотивації та якості роботи, не кажучи про сумнівні успіхі з мобілізації при таких розкладах.

Стара добра рядянська "уравніловка" наздогнала нас після року війни на виживання, бо комусь здалося, що військовослужбовці "сільно много получают".

Таке вже було в 2019 році, коли скоротили наприклад виплати на оздоровлення з 11 тисяч до 900 гривень, і народ масово перестав продовжувати контракти.

Як тоді казали про наслідки і ніхто не хотів слухати - так і буде зараз.

Головне що є мільярди на "єдний", там у нас основні події, а не в армії.
    ......
    Ну ок, всіх вітаємо з "100 мільярдами економії" на людях - і с чудовіщним інтересом чекаємо на ціни на яблука для армії, думаю там продовжать неслабо прібарахлятись.
    Валерій Прозапас

4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

5. І шо я бачу сьогодні? Флешмоб скакалка, ахякий в нас крутий міністр освіти, Демсокира та білопольтні пазітівні ЛОМи продовжують цькувати ПОП - усе як лікар прописав. Зняття зарплатні з ЗСУ наріт не колише, от зовсім, чого б це, як думаєте?
    А все просто. Президент Чехії Павел дуже слушну думку виказав. Ви чули яку? Ні? Стрибаєте з скакалкою і викладаєте світлини міністра освіти? Афігенна справа, дуже важлива зараз, ну-ну.
    Тобто вам вже не лячно? Ви вже перемогли? Звідки знаєте? На єдиному марафоні сказали? О! Маєте рацію...
    Але коли я дивлюсь на війскових, які втратили свої кінцівки шоби ви стрибали зараз на скаклці, коли дивлюсь на спинальників з ЗСУ, які вже ніколи не встануть з ліжка, котрі за вас теж воювали , пазитивні ЛОМи, коли стрічка ФБ кожного дня приносить мені фоти загиблих на фронті красенів, які вже ніколи не дізнаються чим зараз зайняті ваші мізки, і це добре, хай з миром почивають, коли я читаю "прозріння" Бутусова, який привів шоуменів до влади, я все більше думаю - а чим українці відрізняються від чунгачанг? Чунгачанги свято вірять, шо на них напало НАТО, а Українці свято вірять шо війну почав Порошенко! Картина маслом!
    А президент Чехії сказав те, про що я думаю - якщо ЗСУ не піде в контрнаступ цього року, наступного року Україна навряд отримає зброю та підтримку від США та Європи. ОП цю заяву чули, але дивно зреагували - зняли доплати з ЗСУ та почали завзято піарити Сирського.
    Я правильно розумію, що армія нам вже не потрібна? Ок, як скажете. Але ж запрацювала агенція Мустафи Найєма по розбудові України, але я нічого не чула за агенцію, яка буде опікуватись інвалідами ЗСУ та дбати про боротьбу з ПТРС...
    Стрибайте, мої любі, війна в ваших головах вже закінчилась, кращі з найкращіх українців вже поклали на фронті свою Душу і своє Тіло за Свободу України, залишились борці з ПОП, бо зараз це найголовніше!
    Що з цим робити - хз, вже нічого, на жаль...
    І.М

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Нічого подібного. Вважаю, не менше 80% українців назве винного у нападі путіна.
    Щодо віри рашистів у напад НАТО, у їх фюрера є принцип гопоти, якщо буде бійка, бити треба першим.

7. Good man

Good man Обычный человек

На это кацалапый ответит цитатой Высоцкого:

Ударил первым я тогда,
    Ударил первым я тогда —
    Так было надо.©

8. medwedo berlogsoni

На восемь бед - один ответ:
    "В Гааге есть свой лазарет".

Так що, після того, як Хуйлу по-справжньому наб"ють морду, і він опиниться в Гаазі, його лікуватимуть по-європейськи.

9. Good man

Good man Обычный человек

Вот и восемь бед подоспели.

Кацалапый ждёт на них один ответ. Понятно какой.

• Подобається Подобається x 1
  10. Slav

Slav Well-Known Member

11. Ну? Казав я вам що "Слуги народу" НЕ повернуть доплату військовим у 30 тисяч? Так вони далі пішли. Нардеп-служка Третякова, відома спітчем про "неякісних дітей", заявила про намір відмінити частину пільг для ветеранів. І замінити їх "стипендіями". Простіше - подачками.

Ця мадам очолює комітет Верховної ради з захисту прав ветеранів. Захист прав ветеранів для зелені виглядає так.

От просто оцініть. Служки зменшують зарплатню військових, що не перебувають на передовій, практично удвічи. Служки приймають закон про посилення кримінальної відповідальності військових. І от тепер вони відверто заявляють про намір замінити ветеранам пільги тимчасовими подачками. Все це - напередодні анонсованого владою масштабного наступу, коли багатьом солдатами реально доведеться ризикувати здоров'ям.

Ви ж в курсі, що Зеленський і його поплічники - то нереальні патріоти, яких визнає весь світ - типу? Ви можете уявити собі Чьорчіля який напередодні висадки у Нормандії військовим знижує ЗП і обіцяє відмінити пільги?

Я - ні.

https://t.me/dragonspech/6048

12. medwedo berlogsoni

Кабаева и Скабеева - близнецы-братья.
    Кто из них матушке-рассии более ценен?
    (Я и Маячковский)

Не спрашивай, по ком звонит колокольчик - друг Валдая.
    Он звонит по однофамильцу Хемингуэя - Хуйлу.
    (Я и Хемингуэй)

Останнє редагування: 24 бер 2023
  13. medwedo berlogsoni

Путін - головна болячка для Південно-Африканської Республіки.
    Влада ПАР зобов"язана буде арештувати Хуйла, якщо воно туди прибуде в серпні цього року на БРІКС.

The ICC warrant means that South Africa, a signatory to the ICC, will be obliged to arrest Putin and hand him over if he sets foot on South African soil. The war has caused economic suffering around the world, and has impacted on imports, exports and the supply of gas and wheat.

Ордер МКС означає, що Південна Африка, яка підписала МКС, буде зобов’язана заарештувати Путіна та видати його, якщо він ступить на південноафриканську землю. Війна спричинила економічні страждання в усьому світі та вплинула на імпорт, експорт і постачання газу та пшениці.
    Russian Leader Putin's Visit a Headache For South African Govt (msn.com)

14. Good man

Good man Обычный человек

Ты - головная боль львовского форума. Наводишь российские ракеты и при этом продолжаешь сидеть ЛФ, никто тебя не банит. Не удивлюсь, если в ЮАР Путина никто не арестует и он спокойно будет участвовать в саммите БРИКС.

"В прошлом я не раз указывала на двойные стандарты в мировых проблемах. Существует много других стран, вовлеченных в конфликты, однако, никем из них не интересовался МУС. Подобная ситуация служит поводом для беспокойства, поскольку накладывает тень на объективность МУС как справедливого арбитра", - заявила глава МИД ЮАР.
    ©

Власти Южно-Африканской Республики вряд ли арестуют какого-либо иностранного лидера, прибывшего на их территорию, пишет Bloomberg со ссылкой на двух чиновников из МИД ЮАР. По их информации, правительство рассматривает все возможные способы, чтобы избежать необходимости исполнения ордера на арест президента России Владимира Путина по ордеру Международного уголовного суда.

https://www.bloomberg.com/news/arti...s-south-africa-to-seek-legal-advice#xj4y7vzkg

15. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

16. Good man

Good man Обычный человек

Эмоциональная женщина. Я бы на ней не женился.

17. medwedo berlogsoni

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Депутат Полтавської міської ради, соратниця Киви та колишня «регіоналка» представляє Полтаву і воюючу Україну в Європі.
    10 лютого Володимир Зеленський затвердив Оксану Деркач як одну з 24 консультантів в Раді Європи місцевих органів влади.
    @ukrainiansfirst

Йдем в Європу!

19. Good man

Good man Обычный человек

Лучший президент Украины! Для России.

20. Інтерв'ю Віктора Муженка це просто енциклопедія подій війни 2014-2023 років - так подавати інформацію може тільки професіонал якогось нереального рівня кваліфікації.

Генерал обережний в висловах, але дає чітко зрозуміти, що підготовка до повномаштабного вторгнення ще часів його командування обернулась "проєбалі" в 2022 не просто так, і що це матиме довгострокові наслідки, в різних сенсах;
    і що перемога можлива тільки за умови об'єктивної оцінки потужності ворога, чому "марафонне" побєдобєсіє тільки заважає.
    .......
    Чому таких як він зміняли на таких як Хомчак - те ще питання, хоча можна уявити що б Муженко відповів Єрмаку наприклад на пропозицію "розведень" або розмінувань акваторії Маріуполя.

З цієї ж причини його голос загубиться в морі маячні "позітівних експертів" та серед різних "руханок", бо комусь вигідно, щоби добрі українці сприймали що завгодно, крім реалій, та постійно очікували як не "мір в головє" так "2-3 нєдєлі максімум".

В цій війні суспільству необхідно навчитись цінувати таких професіоналів, щоби нарешті припинити раз по раз дєлать вмєстє самих себе.

Valeriy Prozapas

https://fakty.ua/417204-kak-tolko-z...ndy-prosto-budut-razrusheny---viktor-muzhenko

а де твій аватар? :)