Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Враховуючи рашиські втрати, скільки жертв серед зеків-вагнерівців, концерт буде давати не тільки йося кобзон, а й Михаїл Круг.
    Не хочу, це не той випадок і таке порівняння недоречне.

2. Lanktocha

Скільки було "прогнозистів", що активні бойові дії можуть тривати до 10 днів, потім, що будь більше 20000 жертв, неминучий бунт... рашиських втрат більше, але бунтами і не пахне.

3. Арестович

4. Lanktocha

І не тільки він..

5. Ну ще подоляк з Даниловим

6. Я не знаю і знати не хочу, скільки людей мене ненавидить та плює вслід. Скажу по простому - мені байдуже.
    Коли ти повертаєшся додому і не взмозі, не те щоб спати, тобі тяжко жити з тим болем і ненавистю, не до ворога, а до гірших ніж ворог.
    Один день, один маршрут, одне авто, один екіпаж з червоними, недоспаними очима. Кіпа паперів в кабіні, телефон на постійній підключці, двері фургона зафіксовані вітер безсилий, з тишою та обережністю кладуть...
    Ти випадково чуєш питання із слухавки: А мішки добре закриті? Пропонуєш допомогу, в відповідь тільки похитали головами, в середині все згорає,, тяжко дихати, сльози сука вже не взмозі втриматись. Це тільки в одне місто України і за один день, з одного напрямку.
    20 - 200.
    Страшні числа.
    Двадцять мрій, надій, планів, кохань, успіхів і все в мішку.
    Двадцять родин посипаних попелом сивини, двадцять розірваних материнських сердець, двадцять струмочків гірких сліз діточок, друзів та небайдужих людей.
    І от зараз не мовчу, все рветься назовні, до кого ненависть, до тварюки " оскароносної", паскуди зеленої з його " гумористичним наступом" і кагалом мразоти на сцені і в кріслах залу. Бажання одне, щоб ракета не влітала в будинки та життя простих людей, а влетіла в цей зал гнидоти і пішли ви всі нах... Так я цього бажаю.
    Обпоєні брехнею, з сцяками в очах молитесь іуді.
    Прокиньтесь!
    FB_IMG_1679006629647.jpg

https://m.facebook.com/story.php?st...DLCzUMcLSl&id=100019312556221&mibextid=Nif5oz

7. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Всю жізнь занімался єдіноборствамі....
    За що боровся, на те і напоровся. Гм. Гудман - Хапай Хула за загривок - в Гаазі за нього гроші дадуть.
    Цікаво, що на момент, коли я побачив посилання на це відео, було 0 переглядів.
    Зафіксував.
    Безымянный.jpg

View: https://youtu.be/HoyvX-aSDK0

10. medwedo berlogsoni

Не фейк.
    TOPLINE

The International Criminal Court issued an arrest warrant Friday for Russian President Vladimir Putin and another Russian official for the alleged deportation of Ukrainian children from Ukraine, amid an investigation by the organization and claims by global leaders—including the U.S.—that Russia has committed war crimes and crimes against humanity during its invasion of Ukraine.

Putin Arrest Warrant Issued By International Criminal Court Over Alleged War Crimes (forbes.com)

Хотілося б почути думку г.Гудмана - начальника транспортного цеху із города Мухосранська.

11. Slav

Slav Well-Known Member

Ще треба умудритися заарештовати путлєра.

12. Lanktocha

Для початку ні на які міжнародні зустрічі його не впустять, щоб таке міг проводити наступний президент, тільки при умові, коли видасть путлера і військових злочинців. Не уникнути гуси-гуси Гаага.
    Будуть верески на шабашах салавйова-разбойніка і скабєюшки.

13. medwedo berlogsoni

14. Slav

Slav Well-Known Member

Ви згадали салавйова і скабеюшку. Ви часом не знаєте, діма кісілев перестав зомбувати моцкальське бидло? Я питаюся вас, бо може ви знаєте. Щось останнім часом про цього придурка нічого не чути.

15. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Цей посил зовсім не Хуйлу. Цей посил його поплічникам. Або ви проводите тендер з закупівлі шарфика та табакерки, або вам пиздець.

16. Slav

Slav Well-Known Member

Я щось не дуже зрозумів ваш допис.

17. Lanktocha

Є слухи, що кисельофф помалу перезувається і хоче змінити хазяїна.

18. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Треба трохи знати історію московії. Імператор Павло Перший помер від "апоплексичного удару табакеркою". А потім його "контрольно додавили" шарфом.

19. Good man

Good man Обычный человек

Тоже считаю предстоящий саммит большой двадцатки в Индии важнейшим событием, которое покажет реальный расклад. С нетерпением его жду.

а де твій аватар? :)