Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

Речь шла о том, кого поддержал бы советский гражданин Высоцкий. И ответ тут очевиден.
    А что касается недооценки противника, то я ещё до войны говорил об этом. К этому призывает генсек НАТО. Вот спроси тебя, когда война закончится, хотя бы примерно, ты сразу язык в задницу засунешь.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ось Алла Пугачова, яка є також символом колишнього Радянського Союзу, яку знають усі в усіх п"ятнадцяти державах (колишніх республіках) явно підтримує Україну і виступає проти кремлівського ідіота путіна.
    На щастя, вона жива (дай їй Бог ще многая лєта), і може сказати особисто за кого вона і проти кого вона.
    І ніяке гімно в образі Гудмана не може звиздіти про неї, як про покійного Висоцького, що мовляв, панятно за каво била би Пугачьова, єслі била би жіва. Та ще й це путінське гімно гудман тицяло би людям фотографією, на якій Пугачова (дай їй Бог здоров"я) і кремлівське Хуйло (щоб воно здохло) стоять поруч.
    Гамнюк Гудман - підла скотина (усі путінські посіпаки такі),- прикривається тими, хто не може зараз сказати за себе сам.

View: https://youtu.be/LK497nuJbSU

зі. На чиєму боці був би Висоцький, можна здогадатися, якщо згадати, що рашистські скотиняки обстрілювали його улюблене місто Одесу, де він часто бував, здіймався на Одеській студії, де в нього було і залишилося багато друзів.
    "А мне в Одессу нужно позарез" (В.Висоцький).

• Подобається Подобається x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Був випадок у 80-их, на Євробаченні перемогла бельгійська співачка Сандра Кім, радянські журналісти запитали, як їй творчість Алли Пугачової, на що вона відповіла, що не знає хто це така, ось і відомі та улюблені в усьому світі радянські фільми та естрада.

4. medwedo berlogsoni

Сорок років минуло.
    Це - по-перше.
    По-друге, я не кажу про увесь світ. Я казав, прочитайте уважно, про 15 держав, які утворилися після розпаду Союзу.
    По-третє, на Євробаченні виступає специфічна публіка. Здебільшого - перед невибагливими глядачами з дещо дивними смаками.
    По-четверте, я також не знаю, хто така Сандра Кім, але сумніваюся, що сила її голосу і діапазон може порівнятися з силою голосу і діапазоном Алли Пугачової. А також із різноманітністю репертуару. Починаючи від жартівливих (ей ви там наверху) і до серйозних (седой паромщик).
    Крім того, у неї вірне розуміння того, на чиєму боці правда, а хто - хуло кремлівське.

Знайшов в ютьюбі ту Сандру Кім. Звичайна співачка, яких тисячі.
    Далеко не Мірей Матьє.

Не зрозумів до чого тут вона. Забери у цієї Сандри мікрофон, який вона пхає трохи не в гланди, і її б не чув уже "добрьій зритель в четвертом ряду"

5. medwedo berlogsoni

Повертаючись до Алли Пугачової і Сандри Кім, хто відоміший?
    Про Аллу Пугачову зараз в Вікіпедії є сторінки на майже сотні різних мов.
    Навіть на ось такій
    സോവിയറ്റ്, റഷ്യൻ സംഗീത അവതാരകയാണ്‌ അല്ലാ ബോറിസോവ്ന പുഗചേവ (Russian: Алла Борисовна Пугачёва;or Pugachova, റഷ്യൻ ഉച്ചാരണം: [pʊɡɐˈtɕɵvə]; born 15 April 1949).
    അല്ലാ പുഗച്ചേവ - വിക്കിപീഡിയ (wikipedia.org)

Стосовно ж Сандри Кім, то - лише на 37 мовах.

Тому видно, хто в світі популярніший, про кого більше знають. А якщо Сандра ніколи не чула про Пугачову, то це характеризує не Пугачову, а Сандру.

6. Good man

Good man Обычный человек

:))):))):))) Ты количество московских артистов, которые за Украину и за Россию сравни.
    Дерьмо кацалапое, я твой план прекрасно знаю. Кацалапое дерьмо хочет, чтобы я разнёс его позицию в пух и прах, но для этого я должен буду привести ссылки на мнения артистов. Тогда кацалапый сразу забудет суть спора и мгновенно закричит о рекламе российских нарративов на львовском форуме. Я твои фсбшные приёмы насквозь вижу.

7. Good man

Good man Обычный человек

Если кацалапое дерьмо не отличает Лукаш от Бондаренко, то это характеризует не их, а место проживания кацалапого пензюка.:)))

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для армії яблука по 51 гривні
    14.03.2023Leave A CommentOn Для Армії Яблука По 51 Гривні
    Актив компані” продала армії яблука по 51 гривні, – журналіст Ніколаєнко
    Якщо в січні журналіст Юрій Ніколов показав, як компанія завищила ціни на низці продуктів, де найгірше виглядали ціни на яйця, які коштували 17 гривень, то тепер настала черга яблук.
    Попри скандал “Актив компані” не втратила позиції постачальника і 8 березня відправила свою продукцію до однієї з військових частин.
    Військовий, що приймав товар, ознайомившись зі змістом видаткової накладної, де була вказана ціна на яблука в 51 гривню, відмовився приймати товар і написав рапорт.
    Історія настільки вразила військових, що вони не полінувались сходити в магазин і сфотографувати там ціни на яблука. Яблука там можна купити по ціні від 17 гривень. Можна вибрати польські, особливо красиві, за 28. Але за 51 гривню немає.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Lanktocha

Здавалися дружніми таки Разенбаум, Арбеніна... але кого зламали, хто ввідкрив своє справжнє лице.

10. medwedo berlogsoni

Розенбаум (Трояндове дерево). Ніколи не подобалося мені слухати Розенбаума - з претензією на "від душі співає"
    Всі пісні - серйозні, ніяких там жартів. Деякі недалекі його чомусь із Висоцьким порівнювали.
    У Висоцького маса веселих дотепних пісень, які доводили до сміху самого Юрія Нікуліна.
    "Пили мы - мне спирт в аорту проникал,
    Я весь путь к аэропорту проикал" (В.Висоцький)
    Геніально!
    До речі, в цій пісні - все його ставлення до кагебістів, колишніх колег Хула. Бачив він їх, паскуд, на три метри під чоботами.
    Інструктор - кагебіст, наказує "чтоб не вздумал жить там сдуру, как у нас".

View: https://youtu.be/aZr35Q96jd8

11. Good man

Good man Обычный человек

Розенбаум, бард, такой же, как Высоцкий. Бутман, Чичерина, Агата Кристи.
    Высоцкий мог тысячу раз сбежать из СССР, у него была такая возможность, но этого не сделал. А кацалапый урод утверждает, будто сейчас Высоцкий бы уехал. Смешно.

12. В 2020 агентура зуміла зірвати операцію ГУР по вагнерівцям, обезголовити розвідку і розколоти спецслужби: на жополизів-зрадників, які за посаду стали шістками агентів кремля, і на достойних офіцерів, які не змирилися і стали зливати в ЗМІ всі ті веселі історії про зеленаду, що ви весь час бачите в ЗМІ. Але дієвої розвідки в 2022 в нас вже не було.

А у 2022 році агентура взагалі підвела нашу країну під знищення і щоб не повторилося оте вище, вирішила затикати генералів і офіцерів заздалегідь. Бо ж серед них повно свідків подій.

Наприклад, саме від генерала Марченка ми дізналися, що по прибуттю в Миколаїв він не зустрів там жодного організованого спротиву, всі були готові розбігтися і здати місцевих патріотів по прикладу Херсона. А зараз придворне Суспільне зняло кіно "Битва за Миколаїв"... Без генерала Марченка.
    Від командира 4-ї гостомельської бригади НГУ Артема Іллюхіна ми дізналися, як через 2 тижні після отримання Зеленським попереджень про Бучу і Гостомель і за 3 тижні до десанту туди рускіх ...бригаду відводять з-під Гостомеля. У відповідь ми отримуємо стрілочника-Бичкова, який "завадив обороняти аеродром і Мрію". А те, що Зеленський приховав від командування 4-ї бригади отримані від Бернса дані про підготовку кидка рускіх на Гостомель, нууууу, на це послухайте розповідь про Арестовича за занавєской, мівіну і міфічні бої на Банковій прямо як в кіно "Падіння Олімпа" з Джерардом Батлером.
    Від генерала Кривоноса ми дізналися, що не тільки Гостомель і Миколаїв не готувався, а й Жуляни, і що він по прибуттю туди змушений був залити смугу мастилом, щоб рускіє не сіли і там. У відповідь Кривонос отримує від зелених кримінальну справу за пошкодження злітної смуги, а ми отримуємо кіно 1+1, де Рєзніков розповідає, як він ...залив смугу у Жулянах мастилом.

У відповідь на правду хуцпа затикає роти офіцерам. Але хуцпа також переписує історію, де вона в спецназівському кувирку ухилялася від куль і кидала гранати в рускіх, а зеля деокуповував Київ з кулеметом наперевіс.

Так що результатів розслідування по Чонгару будемо чекати до відрубаних рук Рєзнікова.
    Джон Сміт

13. Порох посмів залишитись, всі ті кримінальні справи від регіоналів та г+г давали надію Блазню, що Порох втече з країни. Бо вони всі тікали - бєня, портнов, татаров. Тікають зараз - Рябошапка Гончарук, труба Хомчак, Таран Венедіктова Шевченко, баканов.., а Порох посмів залишитись. Оце їх і вас бісить..

• Баян Баян x 1
  14. Порох посмів залишитись, всі ті кримінальні справи від регіоналів та г+г давали надію Блазню, що Порох втече з країни. Бо вони всі тікали - бєня, портнов, татаров. Тікають зараз - Рябошапка Гончарук, труба Хомчак, Таран Венедіктова Шевченко, баканов.., а Порох посмів залишитись. Оце їх і вас бісить..

15. Lanktocha

Деякі пісні його авторства переспівував і Шуфутинський, колись під "блатняк" крутив рулетку і роздавав карти, зараз це не актуальне.
    "Таганку" і "Владимирский централ" тепер замінює

Самому на приїлось одну і ту самі копіпасту по 10 раз ліпити? Альтернативи немає, інакше бідняга Хомчин пиріжок не заробить.

16. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Lanktocha, Вам самому на приїлось одну і ту самі копіпасту по 10 раз ліпити?

17. Good man

Good man Обычный человек

В отличие от большинства нынешних московских артистов Высоцкий мог уехать из СССР очень легко, но даже тогда он сам по своей воле возвращался. А кацалапый урод пытается намекнуть, будто сейчас Высоцкий уехал бы.
    А вот что говорит сын Высоцкого после начала войны:
    И хотя я считаю себя патриотом и останусь вместе со своей страной, — говорит он.
    Однако, коль вы спрашиваете меня про мою позицию, то я гражданин России. И никакие лозунги о поражении правительства для меня не актуальны. Я на этой стороне и ни на какой другой стороне не буду! Как бы это ни усложняло мои отношения с коллегами или людьми, которые думают иначе. По-другому невозможно».

Кацалапый, понятное дело, тоже желает победы правительству России, поэтому на львовском форуме "щупальца русского мира".
    https://korrespondent.net/ukraine/3...vysotskoho-y-tsoia-schupaltsamy-russkoho-myra

18. Lanktocha

Є фраза "Природа на дітях відпочиває".

19. Good man

Good man Обычный человек

Хочешь сказать, родители кацалапого - святые люди?

а де твій аватар? :)