Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Slav

Slav Well-Known Member

Я ж його вже давно не чіпаю, а він далі буде за мною ходити на форумі і мені докучати.

Останнє редагування: 8 бер 2023
  2. Slav

Slav Well-Known Member

Порошенко аж ніяк не може бути божком. Але він все-таки щось добре зробив для України.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Коли Хомчину відправлять нові методички, старе вже нецікаве і неактуальне.
    Ніхто не заперечує, були якісь вагомі справи, але таке не дає зелене світло на довічність і вседодзволеність.

4. Lanktocha

Сьогодні жертви серед мирного населення, влучання рашиських ракет у мирний об'єкт на Львівщині чи не останні такі жертви були майже рік тому при обстрілі військових складів по вулиці Шевченка.

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Зеленський вручає нагороди і подарунки особисто рядовим бійцям в госпіталі, а Хуло - лише генералам мордатим.

View: https://youtu.be/KQeHUSHikXA

6. Lanktocha

Зауважив, по інтернету гуляє хохма заслуженої путінської пропагандистки скабєюшки, ніби у Британії їдять білок, але все одно відправляють Україні артилерію і далекобійні ракети, у бідняги дійсно "білоочка".

7. Slav

Slav Well-Known Member

Питання до всіх: чи насправді Україні потрібно відвойовувати дамбасс ( англійське слово: dumbass. Подивіться переклад цього слова ) та крем, враховуючи той факт, що ці території, дуже м'яко кажучи, населені помішаним на своїй вшивій та смердяЩій рускості нацистським моцкальським супербидлом, яке вічно буде шкодити та робити пакості Україні? За ради чого будуть гинути наші українські хлопці, відвойовуючи ці території від нацистської єблівушки-срассіюшки?

Останнє редагування: 9 бер 2023
  8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Slav, Ви хочете, щоб території від нацистської єблівушки-срассіюшки були на Вашому подвір'ї?

9. Good man

Good man Обычный человек

Поезжай в Бахмут и скажи это военным в лицо.

10. Good man

Good man Обычный человек

Он хочет, чтобы за него воевали другие, а он будет свысока оценивать их усилия.

11. Slav

Slav Well-Known Member

Я вас не розумію. Ви вважаєте, якщо не відвойовувати крем і дамбасс в нацистської єблівушки-срассіюшки, то якісь території нацистської єблівушки-срассіюшки будуть на моєму подвір'ї? Що ви конкретно маєте на увазі?

12. Slav

Slav Well-Known Member

Я хочу, щоб закінчилася війна і не гинули українці.

13. Здавайся і для тебе вона закінчиться.
    В Магадані або на Колимі

14. Slav

Slav Well-Known Member

А я не пропоную здаватися, бо якщо здатися, то ця війна скоріше закінчився для багатьох навіть не в Магадані або на Колимі, а на цвинтарі, в кращому випадку, або навіть в якомусь іншому гіршому місці.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Lanktocha

Як говорили деякі учасники боїв за Бахмут, відступити там, будуть бої за Краматорськ, потім за Синельникове, потім за Олександрію, потім за Ладижин, потім за Терибовлю і закінчуться боями за Чоп. Вважали проблемним Крим, він став плацдармом вторгненням на Херсонщину, може ще "проблемні", яких треба позбутися Бессарабія і Закарпаття? Що кацапи робили у лояльному російськомовному Маріуполі? В Тернополі би пів міста розстріляли, половину депортували у Сибір.

16. Good man

Good man Обычный человек

Кто здесь был бы рад сдаче, так это кацалапый. Как говорится:
    Кац(алапый) предлагает сдаться.

17. Good man

Good man Обычный человек

Ты сам в Сибири был?

18. Lanktocha

До чого тут це?
    Не був.

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не Донбас і Крим слід відвойовувати, а в боях за Донбас та Крим нищити рашистську наволоч.
    Подивіться на карту України. Припустимо, ЗСУ відійшли на кордон Донецької та Луганської областей.
    Просте запитання: чи припиниться війна і перестануть гинути українці? (підказка: Буча і Ірпінь - це далеко не дамбас, але що з ними зробили рашистські гради та буратіни).
    Проведіть вздовж кордону Донецької обалсті смужку завширшки 50 км і уявіть собі, у що перетворять через деякий час населені пункти в межах тієї смужки кацапські варвари.
    Як Ви вважаєте, якщо рашистам віддати Олександрівку і Черкаське Донецької області (а я Вам нагадаю, якщо забули, що метою Хула є вихід на адміністративні кордони Донецької та Луганської (і не тільки) областей), то чи стрілятимуть вони по, наприклад, Барвінковому?.
    Чи буде, як у пісні В.Висоцького:
    «Мир-дружба! Прекратить огонь! — Попёр он как на кассу. — Козе — баян, попу — гармонь, Икону — папуасу!»

Потрібно відвоювати всю територію України, яка зараз окупована, а далі вже розбиратися з колабораціоністами, путінпрідістами та іншими педарастами.

Донбас можна було відділяти, коли б не агресивна сутність Росії. Ну, наприклад, як розділились Чехія і Словаччина. Кожна республіка стала самостійною країною, ніхто ні з ким не воює, ніхто не претендує на села, які відійшли "незаконно". Живуть у мирі і злагоді, працюють, їздять в гості до кумів і кумась на вихідні
    Але тут, Ви розумієте, далеко не так. Росія буде сунутися до Нідерландів. Хуло ж сказало, що у расії граніц нєт. Отой кордон між Дніпропетровською та Донецькою областями Хуло не вважатиме за кордон. Виправлятиме "помилку" Лєніна, бо Хуло дьобнуте на всю голову. Лавров же казав, що у Хула лише три радники: І.Грозний, П.Перший та Катерина Друга. І після Хула прийде знов таке саме, або ще гірше. (порівняйте події стосовно закону про іноагентів в росії і в Грузії).
    Метою війни має бути розпад РФ на багато малих держав. Хай там між собою воюють, на здоров"я.

На той випадок, якщо Ви не знаєте всю творчість В.Висоцького майже напам"ять, даю посилання. звідки ці слова.

View: https://youtu.be/YFKFcg13mvA

а де твій аватар? :)