Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

нецікаво. Єдине, на що звернув увагу: Буданов сказав, що біля Путіна є люди української розвідки.

Якщо це правда, то Буданов - тупий, бо про таке не говорять. Але то стиль 95 кварталу.

2. Good man

Good man Обычный человек

Как тебе фотографии из Бахмута? Тоже будешь рассказывать про шахматную многоходовую комбинацию, которую простые люди не понимают?

3. Good man

Good man Обычный человек

Михаил, что за поход времён Порошенко. Вас послушать, так и министр обороны после факта закупок по ценам в три раза выше должен уйти в отставку. Сейчас военное время, купил в три раза дороже - критиковать нельзя. Подставил своих людей в руководстве противника - критиковать нельзя. А купил никому не нужный спутник за 600 000 000 гривен - так похвалить надо, не за 800 000 000 купил же, а всего за 600.

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну так, ви праві. Це ж можна хоч поржати.:good:

5. ashim

ashim Well-Known Member

Комаров у своєму фільмі
    View: https://www.youtube.com/watch?v=F7-dJrCMEO8
    розповідає, що після звільнення першим з цивільних заїхав в Бучу. Але ж всі знають, що це був Петро! Як так? Хтось бреше.

• Креативно Креативно x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Там і до Комарова міг бути Іван, або якась заблудша Марися. Ну і що? Це так принципово?

Прийшов Петро і Комарова там не бачив.
    Прийшов Комаров і Петра там не бачив.

Хто збрехав?

Не провокуйте і не шукайте зради там, де її нема.

Останнє редагування: 26 лют 2023
  7. Good man

Good man Обычный человек

Я посмотрел, почитал этого Комарова. Он до 24.02 работал на русскую публику, у него большинство комментариев того времени из России. Т.е. человека ничего не смущало после 2014-го года в сотрудничестве с русскими, а тут вдруг перекрасился в патриота. Я в такие превращения не верю. Когда он через несколько дней/недель после 24.02-го выпустил ролик призыв к русским, ему просто накидали из России в комментариях и мальчик понял, на прошлом больше не заработать, вот и ударился в патриотизм. Финансовый патриот - где деньги, на того и работает.

8. Це написала моя подруга, у якої в Бахмуті зникла безвісті рідна людина.
    Читайте!

@eneyida21
    Побачили прогресуючу манію величі у недоабортованого дуче на святковій, на честь першої річниці всесвітнього бенефісу Кварталу-95, прес-конференції?
    Тепер спробуйте уявити ціну його втручання у справи на фронті. Не обманюйте себе – воно керує, і щодалі входить у смак. Це чітко видно по все частішим засіданням Ставки і по переліку питань, які там розглядаються.
    Бахмут – це його найулюбленіша іграшка, та сама дитяча м’ясорубка, в яку він щодня кидає тисячі ненависних йому українців.
    Я давно не радію цифрам втрат ворога. Бо знаю, що наші втрати співставні.
    Я давно не сміюся з чмобіків. Бо у нас роль гарматного м’яса грають ТРОшники. Втім, всі чисто стрілецькі підрозділи теж годяться на фарш.
    Я давно не дивлюся відео, де в прямому ефірі вмирають окупанти. Бо просто зараз ворожий дрон записує останні хвилини життя нашого, найріднішого. Якого ніхто з позиції не забере – евакуації немає, тому що медик в кращому випадку у госпіталі. І побратими винести не можуть, їх шанси повернутися і так мізерні.
    Я давно не вірю у пригожинське ІПСО про відсутність у них БК та артпідтримки. Бо знаю, що нашу артилерію відвели ще у січні. Більше того, зі стрілецьких підрозділів забирають мінометчиків та гранатометчиків разом з гранатометами та мінометами.
    Я давно не дивуюся історіям, коли непідготовлених бійців кидають на нулі на вірну смерть. Бо ті завдання, які нарізає Сирський у штабі, можуть виконати з вірогідністю один на мільйон хіба батальйони Рембо. Не має значення, вчили тебе день чи рік. З автоматом серед асфальту та битої цегли проти артилерії та танків надія лише на диво.
    Я давно переключаю канали з поЗетивними експертами, які співають про колосальну різницю у тактиках наших та залісцянських генералів, про стандарти НАТО і прочу поїбень. Бо вчитель там один – жуков.
    Нас знову примушують не дивитися вгору. Хочете хоч приблизно осягнути масштаб трагедії? Загляніть у групи з пошуку зниклих безвісти – Бахмут, Бахмут, Бахмут. Згорьованим родинам, які сподіваються на єдину звістку – «живий, в полоні», вже ліку нема.
    В суботу улюбленець Кращебвтіка Сирський знов був біля Бахмуту, знов ставив нейздійсненні задачі. Це означає, що винищення української армії на поталу хворого его одного закомплексованого нікчемного курдупля не припиниться ще довго. А оптимісти можуть посивіти одномоментно, коли виявиться, що нас просто нема кому захищати.

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Петро перший місяць мовчав. Варто глянути на відсутність активності на ЛФ Хомчина і Миха, починаючи з 24/02/2022. Обидва почали писати десь через місяць після повномасштабного вторгнення. Для мене ці обидва - індикатори Петра.
    Якщо хтось із згаданих поставить мені "тупо", я не полінуюся і знайду останній пост кожного до вторгнення і перший уже після вторгнення.

Стосовно Миха забираю свої слова назад. Він у цій темі відписався в перший день масового вторгнення.
    https://forum.lvivport.com/threads/vijna-rosiji-proti-ukrajini.119550/page-3#post-3275657
    А Хомчина пошукаємо.

10. medwedo berlogsoni

11. medwedo berlogsoni

Отже, доповню. Стосовно Петра та Хомчина - пророка його на ЛФ.
    Дану тему ініціював @Slav 22 лютого 2022 року, за два дні до вторгнення. Хомчина відразу як заціпило. Я вважаю, що то була установка від Петра, який вирішив вичікувати, як воно обернеться, може в "президент Медведчук" дасть якийсь портохвель.
    А з"явився Хомчин уже на початку травня (більше ніж через два місяці після повномасштабного вторгнення). Смартфон поламався, ремонтували довго, а то ж іще яка мала бути причина? І ось його перший пост в даній темі.
    До цього дня для Хомчина війни не було, тепер пішла команда лити крокодилячі сльози за Азовом.
    https://forum.lvivport.com/threads/vijna-rosiji-proti-ukrajini.119550/page-60#post-3282289

Аж на шістдесятій сторінці уже об"явився представник Петра. Як зазвичай - з перепостами.
    Цікаво глянути на хронологію подій. Що ж таке відбулося на початку травня, що Петро уже повернув ніс за вітром?

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Фігня то всьо, тота ваша писанина

в Твіттері Пів-години і збір на десяток мавіків закрито .
    Балаболи в інших темах за цей час написали по кілька дописів.

В темі Волонтери Стерненко ділом займається.

13. Я сам знайшовся.
    Цікаво було почитати твої висери перед 24.02.2022

https://forum.lvivport.com/members/mykhaylo-khomchyn.67697/

14. А ви помітили різиницю між оперативною обстановкою на Лугандонському напрямку, і там, де було велике крадівництво? Бо на Сході будували укріплення, а під Києвом дороги, по яким так легко пересуватися ворогу
    25 лют 2022Поскаржитися+ ЦитатаВідповісти

15. Good man

Good man Обычный человек

Следопыт, :))) как ты объяснишь синхронизацию своей активности и ракетных ударов? Два раза я подтвердил это твоими постами уже после прилётов, а в третий раз я заранее сказал. Вот ссылки.

Последнее сообщение от 22 ноября.
    А 23 ноября произошёл массированный ракетный обстрел. Настолько сильный, что об этом есть даже статья в Википедии.
    https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Масований_ракетний_обстріл_України_23_листопада_2022

Ты, урод фсбшный, что-то тут вякаешь о сопоставлении поведения других людей и действиях России. Тебя самого поймали заранее день в день с ракетным ударом, а ты до сих пор ни одного слова объяснения по этому поводу не дал.

16. medwedo berlogsoni

На жаль, у Вашому профілі обмеження - не можна поглянути, скільки Ви написали дописів. Там про баскетбол щось...
    Небалабол.jpg

На даний момент у Вас 19547 (дев"ятнадцять тисяч п"ятсот сорок сім дописів). За 1322 дні (Ексель руліт).

В середньому більше 14 (чотирнадцяти) дописів щодня.
    У мене ж - 5 (п"ять) дописів в середньому щодня.
    Хотілося б щось почути про соломинку в чужому оці і про колоду - у власному.

17. Good man

Good man Обычный человек

Даже если кацалапому соломинка в глаз не попадет, бревном его ударить грехом не будет.

18. Good man

Good man Обычный человек

Не ной, отметился в твоей теме.:hi:

19. Gyppsy

Gyppsy :hi:

На злодію і шапка горить :)))

а де твій аватар? :)