Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Наберіть в Google ChatGPT, загрузіть собі і удачі

• Інформативно Інформативно x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Про того Путіна, що виступав позавчора в Лужніках. Всім обов"язково слухати - маса задоволення.

View: https://youtu.be/GBYpVQD93LE?t=708

3. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

Плану оборони не було
    Миколаїв міг повторити долю Херсона. Але сталося диво, і, як багато місцевих жителів потім розповідали, ім'я цього дива - генерал Марченко.
    ......
    "25 лютого о 04:00 ранку заїжджаю до Миколаєва, і я, м'яко кажучи, був засмучений. Жодного блокпосту, жодного патруля, жодного військового, жодного поліцейського. Порожнє місто, повністю порожнє. О 04:00 ранку - заходь і бери", - розповідає Марченко.

"Поїхав військовими частинами. Заїхав до 79-ї бригади, до своєї рідної. Заїхав до 36-ї. Запитую: "Яке у вас завдання?" Вони кажуть: "Кругова оборона військової частини". Я кажу: "Ви що не розумієте, що якщо танки зайдуть у місто, то ваша кругова оборона [паде]?"

"На момент 26 лютого плану оборони міста немає, який мав бути ще 23 числа. Його просто не було фізично. Коли запитали де він, мені сказали: "Ми ще карту не склеїли". Я кажу: "Ви нормальні люди? Херсон захопили, а ви ще карту не склеїли?" :facepalm:

https://www.bbc.com/ukrainian/features-64692874

4. Good man

Good man Обычный человек

Ты ничего не понимаешь, это была шахматная партия, умело разыгранная Зеленским.
    Наш т.кацалапый такие идеи ретранслирует на форуме и через него в украинское общество.

5. Good man

Good man Обычный человек

На мой взгляд, ты - первый, кого администрации форума следует забанить.

6. medwedo berlogsoni

7. А кацалапий все просуває на ЛФ кацапське

8. medwedo berlogsoni

Там, у статті, є ще один цікавий момент.

Цитую.
    А тепер замість слова "Гостомель" підставимо слово "Херсон".

Вийде:
    "У той момент було дуже важливо тримати інформаційний простір закритим. Якби ми показали, що ми розуміємо, що буде атака на Херсон, що розуміємо як усе відбуватиметься, тоді вони включили б план "Б", а ми не знали їхній план "Б".

Як Ви вважаєте, міг у рашистів бути план "Б" на випадок, якщо будуть підірвані всі підходи до Херсона?

У Вас є десь ще оцінка дій генерала Марченка із уст інших людей, а не лише із його власних?
    Щоб десь хтось інший сказав, що не було б Марченка, Миколаїв би взяли. І щоб це сказала людина, дійсно гідна довіри. (не Хомчин).

Адже на інших напрямках (Житомир, Суми, Чернігів, Рівне, Харків) Марченка не було, але якось утримали ті обласні центри.

Я не заперечую важливої ролі генерала Марченка, але з його слів виходить, що всі навкруги дурні, один він розумний.
    "Не хвали сам себе, нехай тебе люди похвалять".

9. Це що, про вчорашню прес-конференцію боневтіка:
    20230225_181708.jpg FB_IMG_1677342072788.jpg 20230225_174222.jpg

• Тупо Тупо x 1
  10. mypucm

Данілов розповів про план "Б" Путіна в Україні
    https://www.bbc.com/ukrainian/news-64635206

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хаме, а по такій логіці росія напала, щоб Зеленського зробити президентом?

12. То що ти довбойоб, ти всім відомо.
    Коли віслюка бидло вибрало припездентом, а коли напав хуйло?
    Хоча б на такі елементарні питання зможеш відповісти.

13. mypucm

стаття вище - це дослідження ВВС, а не розповідь Марченка про себе...

з його слів не виходить, що інші дурні... це ви придумали...

він просто якісно зробив свою (організаторську) роботу - у вкрай важкій нестандартній ситуації... коли було багато розгублених...
    може він особисто не підбивав танки, але додавав ентузіазму... віри, що окупантів можна бити...

гарячі події відбувалися не у кабінетах... а на вулицях, і в степах... люди кілька тижнів завзято палили ті колони росіян...

центральна вулиця Миколаєва... вітання перехожих...

View: https://youtu.be/9-50ibgSkgM?t=1448

14. Good man

Good man Обычный человек

Ты фсбшнику, который наводит российские ракеты, объясняешь, что действия Зеленского, которые привели к провалу на Юге, были неправильные? Да ты парень с юмором.

15. Lanktocha

Скільки захлинатись від злості своєю жовчю?
    До війни готувались не день чи 2.
    Така ненза не має більше проблем, тільки єдина проблема Порошенкоо не президент.

• Креативно Креативно x 1
  16. Як був довбойобом так і помреш.
    Головне незабути згадати слово Порошенко присмерті

• Тупо Тупо x 1
  17. Lanktocha

Щоби не придумували, буде досягнення, Україна не буде драяти путінський сортір і бути колонією росії, стає більше поширення української мови, в України є всі шанси стати регіональним лідером та таким собі європейським аналогом Ізраїлю.

18. medwedo berlogsoni

Санкції проти росії з приводу річниці вторгнення. Мені подобається фото

СанкціїРічниця.jpg
    ЄС узгоджує новий пакет санкцій проти Росії з приводу річниці (вторгнення)

19. mypucm

я коли чую по радіо "ми стаємо свідками історичних подій" - думаю, де б заховатися... :smokedup:

а де твій аватар? :)