Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Slav

Slav Well-Known Member

Це якось випадково, помилково я щось натиснув пальцем в телефоні і не хотячи поставився "баян". Я його вже забрав. Вибачаюсь.

Добре, що цього троля сьогодні немає в гілці.
    Правда, він ще може проявитися.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

То якого біса Ви копирсаєтесь у лайні?Кнопка "ігнор" робить дива...

3. Good man

Good man Обычный человек

Слив, разберись со Сливом, кто из вас трепло и доложить мне результат слива.

• Тупо Тупо x 1
  4. Good man

Good man Обычный человек

Петух хвалит петуха за то, что сам петух.:)))

• Тупо Тупо x 1
  5. Good man

Good man Обычный человек

:))):))):)))Ты за мной бегал по десяти разным темам только для того, чтобы поставить "тупо", а сейчас тут строишь из себя. Двуличный моральный урод. Ставлю 10 к 1, сейчас ничего возразить не сможешь. Твой уровень - только тявкать. Серьезный разговор боишься как огня.

• Тупо Тупо x 1
  6. Good man

Good man Обычный человек

Наш Слив слился до такой степени, что от позора удалил свои предыдущие слова после моего 100%-го доказательства его брехни. Все видят, что он за мной бегает по всем темам. А сейчас он исполняет роль, будто ему надоело. Ёжики плакали, кололись, но продолжали есть кактус.©:)))

• Тупо Тупо x 1
  7. Slav

Slav Well-Known Member

Я напевно так і зроблю, бо ці дурнуваті витівки цього дурнуватого моцкальського троля, чесно кажучи, мене вже добряче дістали і надоїли. З іншого боку, якщо на цю функцію "ігнор" подивитися, то це виглядає так наче страус запхав свою голову в пісок.

8. Good man

Good man Обычный человек

За пять минут нашёл мои сообщения в четырех разных темах, поставил мне "тупо", а потом ещё подписался на меня. И это всё потому, что я "достал и надоел".:))):))):facepalm:

• Тупо Тупо x 1
  9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Невже краще пхатись у гівно, намагаючись вести з гівном "розмови"?

10. Slav

Slav Well-Known Member

Я бачу, що воно безмежно тупориле смердяЩе моцкальське бидло буде далі за мною ходити на форумі та смердіти і паскудити.

Останнє редагування: 25 лют 2023
  11. ashim

ashim Well-Known Member

Ні, це виглядає, як помити руки після туалету.

• Подобається Подобається x 1
  12. І от скажіть як можна через рік казати що "ніхто не очікував від сусіда", коли блть увесь світ кричав про неминуче вторгнення?
    Кожного дня кричали, казали, писали, попереджали, а ось воно виходить і знов каже що "ніхто не очікував".
    І це ж воно каже після того як рік пердів ротом про те що усі все знали ще до вторгненя, що мали всі дані, що підготувалися. А потім виходить і знов "не очікували".
    О це взяв і знову обісцяв всіх цих позЕтіфних шльондр, які весь цей рік відмазками заробляли собі на помої. Це ж вони думали що виправдали свого яйценосця, а він вийшов як з туману зі своїм не очікуванням. А їм тепер знову з нуля починати це лайно розгрібати.
    І головне цей ідийот завтра в іншому якомусь інтерв'ю знов напердить про як вони готувалися, а потім знов про те що не очікував, і ніхто навіть уваги не зверне.
    Казав би що в них мозок хакнули, але ж там немає чого хакати. Лайно-лайном.

13. ashim

ashim Well-Known Member

Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний пообіцяв дітям повернення до окупованого Маріуполя "цього року".

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не сподівайтесь. Воно не тоне. Буде пливати і пахнути тут на весь форум ще досить тривалий час.
    Я, до речі, про "пахнути". Чомусь коли бачу дописи г.Гудмана в усіх темах (він уже "помітив", як той песик усі теми), відразу чомусь думаю, що фраза "гроші не пахнуть" може стосуватися адміністрації форуму. Інакше чому вони терплять тут відверту брехню цього говнспадіна?
    Колись г.Гудман казав, що йому сорок років. Тепер просте запитання - чому людина працездатного віку не працює десь, а сидить по дві зміни тут на форумі? Нічим іншим зайнятися? Чи це - його основне заняття?

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

На мою скромну думку заборонити раз і назавжди гімну з"являтися на форумі - це обов"язок адміністрації і модераторів.
    Якщо вони цього не роблять, то виникає підозра, що вони з гімном конгеніальні.
    У мене така підозра стосовно Мартіні закралася ще тоді, коли він щось там написав про гру членом на роялі. Якщо людина не відрізняє актора від ролі, яку виконує актор, це говорить багато про що.

Уявіть собі, що президенти із Заходу не захотіли б зустрічатися чи давати трибуну Зеленському на найвищому рівні тому, що він зіграв на сцені Машеньку чи інші ролі?
    Добре, що цивілізований світ відрізняє актора від ролей, які той актор грає на сцені чи в кіно.

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Подібна тактика використалася у 2014, окупований Крим і скупчення рашиських військ під українським кордоном, стимул "вадінтур" обрати Порошенка.

17. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

18. А до чого тут Порошенко.
    Спробуй обгрунтувати.
    Гівно на вентилятор накидувати не потрібно.
    Приведи залізобетонні аргументи, що захват Криму був для того щоб Порошенка вибрали в один тур президентом.
    Інакше ти ярий зелебот, кацапофіл, брехун і піздабол.
    Хоча це аксіома, але може ти переведеш це в теорему

19. Здається мені, що цей штучний інтелект незабаром указом Зеленського заборонять бо він говорить багато того, що неначасі.
    FB_IMG_1677332002455.jpg

20. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

а де з ним можна побазікати? :)

а де твій аватар? :)