Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

Ап-па, доказанное трепло осмелело и начало осторожно писать на форуме.:))):))) Но его даже кацалапый мгновенно опустил.

• Тупо Тупо x 1
  2. Slav

Slav Well-Known Member

@Good man, щоб між нами не було війни на цьому форумі, я пропоную тобі ігнорувати мої дописи.

Що стосується "трепла", то ним на форумі є саме ти. Ти боягузливо втік від моїх фактів і аргументів. Ти свою правоту не зміг нічим довести. Ти і в останньому своєму дописі є "треплом", бо ти нічим не підтверджуєш свої слова і не зможеш підтвердити свої слова.

Ти сам навіть не усвідомлюєш, яку ти несеш херню в своїх дописах на цьому форумі...

• Тупо Тупо x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

Трепло доказанное что-то там вякает. Уже всем на форуме понятно, что такое Слав. Да, точно, наш Слав это Слив.:))) Сообщение написал, форум в счётчике сообщений отметил - Слив засчитан.:good:

• Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви пропонуєте мені переглянути півтисячі, як не більше, постів у різних темах, щоб довести, що я дискутував на цю тему?
    Що це мені і Вам дасть? Мені достить того, що @VasMT тоді погодився із цією моєю гіпотезою.
    Я не стверджую категорично, що Херсон дійсно здали спеціально. Але завдяки тому, що чисельні війська рашистів зайшли в Херсон
    (до речі. там не було такої різні, як під Києвом у Бучі. Тисячні мітинги проти окупації міста проводилися з українськими прапорами, і ніхто їх не розганяв)
    українському командуванню вдалося виключити із "гри" (із активних бойових дій) тисячі відбірних військових і кращої техніки агресора. Так вони там і сиділи, аж поки не настав час їх звідти "попросити". І то це було зроблено дуже розумно: спочатку Зеленський заявив, що Херсон звільнятимуть силою, а коли тупе російське командування підтягнуло туди багато сил і техніки, вдарили під Харковом і відігнали агресора аж на кордон. Ну, а тоді вже звільнили і Херсон.
    Уявіть собі, що Вам довелося б битися із двома самому, а Ви по силі можете битися лише із одним таким, двоє разом Вам наваляють.
    Але якщо Вам вдасться тимчасово ізолювати одного з них (обманом, військовою хитрістю), а другого покалічити, тоді Ви зможете "розквитатися" і з другим.
    Україна, яка на початку була набагато слабкіша у військовому відношенні, мусила воювати не лоб в лоб, зуб-за-зуб, а хитрувати (когось заманити на тонке, когось деморалізувати (як у випадку із Байрактарами, яких рашисти почали боятися як чорт ладана).

Знову ж таки, із шахів. Ви коли-небудь грали з форою? Це коли набагато сильніший шахіст грає із слабкішим. Щоб гра була цікавою, сильний шахіст грає без одної тури, але виграє, тому що уміє комбінувати меншою кількістю фігур. Гросмейстер виграє у Вас чи в мене, навіть почавши гру без двох тур. Він уникатиме тупих розмінів фігур, тому що у такому випадку програє, а маневруватиме меншою кількістю, створюватиме виграшні комбінації, вирівнюватиме сили. Або ж поставить Вам мат меншою кількістю фігур.

Мені вже за подібні міркування ставили "тупо". Я не ображаюсь. Після війни, коли Україна переможе, думаю, розкажуть і про здачу Півдня, чи то була зрада чиясь, чи так задумано.
    Головне - перемога.

5. medwedo berlogsoni

Все він цілком і повністю усвідомлює. Це - кацапський троль, який сидітиме тут до останнього. Я на нього вже навіть перестав жалітися модератору. Бо це нічого не дає.
    Його задача - нести херню і розводити срач. Причому - в усіх темах без винятку. Запитайте його, чи вважає він Путіна - узурпатором влади.
    Він нічого не відповість на це просте запитання, а почне обсирати мене. Що він там писатиме, я навіть не читатиму. Бо я ще у перші кілька місяців його перебування на даному форумі зрозумів, що він - росіянин, що пише з росії із цілком певною метою: брехати, цькувати одних на інших, плести інтриги.

6. Good man

Good man Обычный человек

Ты сколько раз попадался на вранье, а я ни разу. И на всё были ссылки. И про твоё "ВМФ Украины" и про твоё незнание Лукаш и Бондаренко и про незнание первой столицы. А про то, что твоя активность на форуме находится в синхронизации с активностью России на фронте, я подметил сразу. И даже заранее предположил ракетные удары на основе твоего поведения. И попал на 100% в точку. День в день. И на всё были ссылки. Так что не надо в очередной раз врать людям.

• Тупо Тупо x 1
  7. Good man

Good man Обычный человек

т.Кацалапый, вот мы и посмотрим, чем закончится шахматная партия Зеленского. Только потом не кричи отмазки про своего кумира.

• Тупо Тупо x 1
  8. Slav

Slav Well-Known Member

Він є безмежно тупий, дурнуватий моцкальський ФСБешний троль, як за завданням ФСБ влаштовує тут на форумі провокації і паскудить іншим учасникам форуму.

Це є він, ФСБешний лєший:

'Жилось привольно Лешему,
    На славу я гулял,
    Ни конному, ни пешему
    Проходу не давал....."

View: https://m.youtube.com/watch?v=QGbLlIzIfg0

Останнє редагування: 23 лют 2023
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Good man

Good man Обычный человек

Спасибо за подтверждение своим поведением моих слов, что кацалапый начал меня обвинять после того, как я выставил его дураком в своём несогласии поддерживать Зеленского. Если до этого кацалапый общался уважительно и следовал аргументам, то после этого его никакие факты и аргументы не интересовали и он начал хамить.
    Сейчас всё абсолютно то же самое (исключая вопрос Зеленского). Выставленный дураком @Slav противоречит сам себе, лишь бы скрыть свой идиотизм. Очередная обиженка.

• Тупо Тупо x 1
  10. medwedo berlogsoni

Слухайте уважно! (Якубович тоже може послухати) Я кажу про ті рашистські війська, які зайшли на ПРАВИЙ БЕРЕГ ДНІПРА У ХЕРСОН.
    І звідти вони вже не могли степом-степом просуватися по ПРАВОМУ БЕРЕЗІ ДНІПРА далі.
    Тобто, те угрупування рашистських військ, досить чисельне, вдалося тимчасово виключити із гри. А утримувати їх НА ПРАВОМУ БЕРЕЗІ ДНІПРА можна було силами, у десять разів (приблизно) меншими. Тому що степом не дуже понаступаєш. Див. події під Вугледаром.

Під Херсоном вони могли просуватися лише дорогами, але їм швиденько відбили бажання наступати лише дорогами.

11. medwedo berlogsoni

От, послухайте. Це не наполєон із шостої палати, а цілий генерал-лейтенант, депутат Госдури, весь у цяцьках, як ялинка, гордість росії.
    От така вона - росія. Так і буде ходити цей людожер по вулиці, сидіти на засіданнях думи, ходити на телебачення...

View: https://youtu.be/pAmlggbhg5g?t=86

Останнє редагування: 23 лют 2023
  12. Slav

Slav Well-Known Member

Я всім раджу прочитати: Спецгрупи НКВД, перевдягнуті енкаведисти.

Ти такий самий замаскований ФСБешний троль-провокатор, як і вони.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. medwedo berlogsoni

Тільки у нього з-під шапки-вушанки стирчать кацапські вуха, а слідком тягнеться парашут.
    Я його розкусив, здається, ще тоді, коли він почав заперечувати проти фактів, а саме - ролі Коломойського у припиненні формування "Дніпропетровської Нарреспубліки". Тоді Коломоський (не з патріотичних міркувань, звичайно, а реально побоюючись втрати своїх капіталів) почав видавити винагороди за кожного пійманого росіянина (з російським паспортом, на кшталт усяких там нині покійних моторолів), який агітує за створення "республіки". За великі гроші йому приволокли кількох таких агітаторів, і гроші були акуратно виплачені, а агітатори попали за грати, але тільки за реальних агітаторів, тому що спритні хлопці приволокли тоді ще й кількох звичайних росіян, -які ні за кого не агітували, - сподіваючись заробити у "щедрого єврея-мільярдера" живу копійку. За цих Беня, коли розібрався, нікому не заплатив.
    Факт той, що агітаторів різко поменшало.
    Про це писалося, наводилися суми винагороди, кількість оприходованих та "уплочених", кількість відпущених, як некондиційних, тощо.
    Мене тоді г.Гудман обізвав слугою Коломойського і навіть самим Коломойським. Ким я, звичайно, хоч би і хотів, та не став би ніколи. Не той "центр тяжесті". Маю однокімнатну квартиру на масиві на останньому поверсі багатоповерхового будинку та глиняну хату на Черкащині.
    І г.Гудман усю ту стратегію Колмойського заперечував, заперечував очевидні факти, про які писалося в мережі.

14. medwedo berlogsoni

Євгеній Кисельов дуже цікаво розповів про те, як готувався та був успішно здійснений візит Байдена до Києва. З фактами, запобіжними заходами, порядком подій тощо.

View: https://youtu.be/kqcfIltv6lA

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Але не захистили не тільки Херсон, захопили майже без опору велике місто Мелітополь, крупний азовський порт Бердянськ, бої точились тільки за оточений Маріуполь.

16. medwedo berlogsoni

При такій чисельній перевазі рашистів ці названі міста все одно б не втримали.
    Уявіть собі, що на початку війни рашисти не рахували ні снарядів, ні бомб, ні крилатих ракет. Вони би знищили і ці міста (як знищили Маріуполь, Соледар чи Бахмут), і українських воїнів, що захищали б ці міста (чим, правда, вони могли б захищати? Якщо в України не було достатньо засобів ППО, боєприпаси після знищення складів за часів попередника Зеленського можна було на пальцях порахувати, кількість літаків і вертольотів та танків у рази менша, чим у Хула).
    Тому розумнішим було не битися до останнього українця, захищаючи Бердянськ, а не дати ворогу зайти в Харків, де повно військових заводів.

Давайте, не будемо зараз критикувати командування, якому вдалося перехитрити підступного ворога, бо, як бачимо, цей ворог не рахується зі своїми втратами навіть зараз.

Останнє редагування: 24 лют 2023
  17. 9 Рік війні
    Вона сама не прийшла. Її привели в Україну дияволи: Путін, Янукович і Зеленський. Божевілля Путіна і його бидла, поєдналось із ненавистю і жадібністю ворогів у владі: Януковича/Коломойського/Зеленського/Єрмака/Стефанчука і ін. Результатом став Геноцид Українскої нації.
    Така Правда

18. medwedo berlogsoni

@Slav, баяном можна вважати лише повідомлення, яке є самим по собі, ізольованим - взяв та й написав щось уже давно всім відоме. Я ж відповів Ланктоші, на його допис.
    Тому це не є баян. Це - дискусія між двома форумчанами. От якби я просто написав "власну думку", яка перед цим уже звучала багаторазово, тоді б це був баян.
    Ви особисто як вважаєте - утримали б ЗСУ міста Приазов"я? Достатньо у ЗСУ було там сил? Було як тримати оборону? Було чим збивати літаки, які роями летіли б з Криму та Таганрога? Була б змога рятуватися від крилатих ракет, які запускали з крейсера "Москва" та з акваторії Каспіського моря? Скидала б раша на голови тих воїнів, що захищали б Бердянськ, п"ятсоткілограмові бомби (такі як на драмтеатр в Маріуполі?
    Якщо подивитися на проміжний результат зараз - воїни ЗСУ вціли, рашистів викурили з Херсона (взагалі зі всього Правобережжя). І прийде час - викурять і з Мелітополя, і з Бердянська, і з Криму.

Що Ви вважаєте в моєму дописі "баяном"?

19. Чому не можна воювати з українцями!?

1. «…Аграрна країна. Кожен може закопати. Вороги сприймаються, як дармові добрива.

2. Хазяйновиті люди. Кожній родині потрібен БТР для оранки, з корпусу ракети роблять мангал, погнуте здають на метал.

3. Винахідливі. Воюють всім, що є: коктейлями, пиріжками, консервованими огірками, прокльонами і навіть голими руками.

4. Безстрашні. Після 90‑х, 2008‑го, 2014‑го і коронавірусу, бояться тільки власних жінок і шо люди скажуть.

5. Анархічні. Терпіти не можуть будь яку владу. Окупаційну владу через тиждень змусять говорити державною і провести чесні вибори, які одразу оголосять фальсифікованими.

6. Непередбачувані. У мирний час усі всіх звинувачують у роботі на ворога. Коли приходить ворог, то гуртом нищать його. У перервах гризуться за те, хто більший патріот))

7. Незламні. Коли погано — плачуть, коли дуже погано — співають, коли повна срака — сміються!

(с) із мережі

20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

При всіх мінусах Зеленського нічого спільного з янукоїдами і порівнювати недоречно.

а де твій аватар? :)