Для початку не так сміявся, дописувачів, що порохоботство спростовували і висміювали було куди більше. Війна розпочалася не сьогодні чи вчора. Це зовсім інше. Так чому нема такої зацикленості і згадок інших екс-президентів? Скажу від себе, ніякі чорноволохи про них нічого не пишуть, нема кого копіпастити. Не будем так далеко у часи Винниченка повертатися, на збройних силах не зациклювались, звичайно Янукович, Кучма розпродав ще совкове наслідство, що думали про НАТО - нам ніщо не загрожує, наші хлопці тільки будуть воювати десь в Лівії, Іраку за чужі інтереси, такий вступ тільки зіпсує стосунки з раССєюшкою.
Про візит Байдена з іншого ракурсу: З точки зору путіна, сидячого в кремлі рік тому, це дійсно мала бути не війна, а спецоперація. І суть цієї спецоперації - підготовка до війни. Україна мала стати трампліном з якого почнеться експансія і війна. А от сама Україна мала бути поглинута в рамках напівполіцейської спецоперації. Відтак, географічні, природні, економічні, логістичні і найголовніше ЛЮДСЬКІ ресурси України мали стати основою для тої справжньої війни. Інакше кажучи, українцям суджено було загинути. Одних по списках волонтера портнова мали закатувати, інші, разом з бурятами і тувинцями мали б померти при штурмах Варшави чи Бухареста, а може й Берліна. Отак мала виглядати війна. А те що путін починав рік тому для нього дійсно була спецоперація, подібна тій яку реалізував гітлер, здійснивши аншлюс Австрії. І бажання путіна були озвучені до неї, на довгих раундах переговорів з США, вимогами скасувати вступ в НАТО країн східної Європи ітд. А ще, в цій війні, подібно як і у гітлера, у путіна були союзники. Ні, не Китай і не Іран. Китай вирішив спостерігати, не втручаючись. А орбан і додік. І отримати Орбан мав не тільки Закарпаття, а й багато чого іншого. Реакція Словаччини, яка з перших днів допомагає нам всім чим тільки може тому доказ. І після цієї війни з політичної карти світу мала зникнути не тільки Україна (вона мала зникнути раніше, під час спецоперації), а й ймовірно та ж Словаччина, Косово, і ймовірно Польща і Хорватія, яка мала бути розділена між Угорщиною і Сербією. Саме з цієї причини головні зусилля орбана на даний час зосереджені на "досягненні миру". Це єдиний шлях (можливість для росії перегрупуватися) хоч малоймовірної і урізаної, але реалізації їхнього спільного плану. Ну і служба, яка бігала за Порошенком в аеропортах і за його картинами в галереях, угорського союзника путіна і його дії на Закарпатті взагалі про*рала. Хоча про що тут ще говорити... А тепер повернімося на рік назад і подивимось на це все очима Байдена і керівників європейських держав: План починає реалізовуватись. Біля нашого довбойоба й далі сидить портнов та інші таваріщі (деякі сидять досі). Сам дятел катається на лижах, влаштовує шоу з переслідування Порошенка і бухає в Буковелі. А потім влаштовує хейт-шоу на каналі коломойського+медведчука в бік Байдена і День Єдності щоб показати, що Байден піздобол. З позиції здорової людини, яка може мислити аналітично, який відсоток шансів ви дасте Україні в цій ситуації? Саме тому, перед вторгенням Байден зібрав Дуду, Макрона та інших, а нашого навіть і не запросив. Саме тому, після вторгення кулебі в Німеччині намагались пояснити що зброї для України вже не буде бо сенсу нема, починається нова реальність для Європи і світу. І тут не треба ображатися на Німеччину, а дивитися на першопричини, чому нам не давали зброю на початку. Для тих хто в дуплі поясню: тому що електоральні настрої (мир за всяку ціну, просто перестать стрелять) і поведінка дуріків при владі не те що не давала сподівань на те що Україна встоїть, а говорила про протилежне. І ця вся зброя могла бути використана після спецоперації вже у війні з Європою. Що з цим усім стало за рік ви бачите і самі. І в цьому контексті особливо смішно читати патріотів запоребрика, які просять конкретизувати целі спецоперациі) А що він може пояснити і уточнити, якщо він планував аншлюс України і сьогодні, через рік після цього, українці мали б помирати при штурмі Варшави чи Загреба, а помирають російські мобілізовані беручи Кліщіївку, Парасковіївку чи дачі біля Вугледара? Війна для України не закінчилась і ще багато тисяч українців змушені будуть віддати життя, змиваючи кров'ю "помилки" 30 років, власні і керівників держави. Але вже сьогодні можна стверджувати, що Байден сьогодні приїхав в Київ як переможець. М.L.
Де тут місцеві підараси, які з піною у рота захищають віслюка і зелену сволоту: View: https://twitter.com/BBC_ua/status/1628276543771361281?t=fdbQcOg8PJF76CZinivwQA&s=19
Я 22.02.2022, за два дні до початку війни, знав, що буде війна. Перечитайте мій самий перший, початковий пост цієї теми. А там на верху при владі ще краще знали, що дуже скоро буде війна, бо вони ще мали додаткову розвідувальну інформацію. Навіть в ЗМІ поступила інфа, що моцкальські нацисти готують запаси крові, і цю інформацію військові спеціалісти тлумачили як підготовку до війни. Цього часу було предостатньо, щоб попідривати всі мости на дорогах з крему. Не попідривати їх -- допустили злочинну халатність. І вони повинні за цю злочинну халатність колись понести відповідальність.
Які мости? Конкретно. І що було би, якби Хуло, побачивши, що мости підірвані, перенаправило тих двадцять тисяч війська, що на півроку засіли в Херсоні, скажімо, під Харків? Чи вдалося б тоді рашистам повністю оточити Харків, а потім і окупувати? І звідки було Вам, що робилося тоді і в голові Хула? Чи він дійсно напав би, чи йому досить було би, щоб українці самі почали підривати мости через Дніпро?
Смішні ви... Ще раз перечитайте мій попередній пост. Можна було попідривати мости на дорогах з крему і на дорогах в Херсонській області за два дні до початку війни. Якби путлєр почав перекидувати війська на кордонах з Харківською областю, то про це би знала розвідка. Тоді наші також з південних областей могли перекинути частину військ в Харківську область.
У кого на початку війни було більше особового складу, танків, гармат, боєприпасів, літаків, вертольотів, десантників та пального - у Росії, чи в України? Я на цю тему уже дискутував півроку тому. Тому не маю бажання знову вступати в дискусію. Хомчин навіть колись цитував маруську звіробій, яка стверджувала, що то Залужний дав наказ розмінувати Чонгар. Якщо припустити, що це дійсно було так - хто є більшим військовим стратегом Залужний чи маруська? Ви збираєтеся судити переможців? Чому рашисти не пішли степом-степом далі з Херсону далі в наступ, а сиділи там півроку як сливка в сраці? Чи не був це такий задум - ізолювати відбірних рашистських вояк у Херсоні, який ім дістався легко, щоб "розбиратися" з іншими? В шахи граєте? Траплялася коли-небудь вам позиція, коли у противника зайва фігура, а ходити він нею не може, бо Ви її заперли?. А щоб вивести ту фігуру на простір, потрібно втратити три-чотири темпи? Я більше не відповідатиму на жодні Ваші зауваження. У мене нема зараз ні часу, ні здоров"я, ні бажання.
Цей ваш великий текст треба зрозуміти так, що ви вважаєте, що це є дуже добре, що українці дозволили моцкальським нацистам безперешкодно та майже без будь-якого опору вільно вдертися в Україну з крему і за декілька днів захопити майже весь Південь України?! Я перший раз таку думку зустрічаю серед прихильників України. Поясніть мені ці ваші думки, бо я може щось не дуже розумію ці ваші дописи. Якщо був якийсь задум, щоб сили моцкальських нацистів були десь зав'язані та сковані на півдні України, то це тільки вдалося зробити у Маріуполі. Покажіть мені, де ви на цю тему дискутували майже пів року тому.
Кацалапий, та не захищай з піною у рота Зеєрмака. Сидіти йому в тюрмі разом з хуйлом за те, що натворили. Публікація ВВС це тільки початок.
Якби тільки Херсон, був такий собі марш-кидок із Криму до Маріуполя, таких боїв, як за Маріуполь, не було за Бердянськ чи Генічеськ.
Цікава думка стрелкова-гіркіна проти застосування нацистською єблівушкою ядерної зброї проти України стрєлков-гіркін неодноразово у своєму блозі писав і заявляв на відео, що коли нацистська єблівушка-срассіюшка застосує ядерну зброю проти України, то через декілька тижнів Україна від західних партнерів отримає ядерні заряди, які вона вже застосує проти нацистської єблівушки-срассіюшки. Може на Заході ніхто не знає про таку цікаву ідею стрєлкова-гіркіна? Чи не варто підказати таку цікаву ідею стрєлкова-гіркіна Заходу, щоб вони натякнули про це моцкальським нацистам, щоб вони трохи охолонути на рахунок погроз застосування ядерної зброї проти України?
Мало ймовірно, але має ядерну зброю не тільки рашиська педерація, той же Джонсон не попередив, що мовчати вони не будуть, як тільки розвідка виявить, що десь у Челябінській області привели у готовність ядерну боєголовку, пуйла ніякий бункер не врятує.
Про вирішальний фактор для хуйла розпочати окупацію України.Він наяву: ТОТАЛЬНЕ ЗАСИЛЛЯ АГЕНТУРИ ФСБ У ВСІХ ГІЛКАХ ВЛАДИ, І ПЕРСОНАЛЬНА ЗРАДА ЗЕРМАКІВ. Оман, плюс розчищення доріг всередину України на всіх напрямках введення військ, привели до масштабної війни. Це історичний факт!
Скільки ще буде тріпанини? У нападі винна українська влада - на рашиських шабашах за таку репліку опладувала би студія.
Про які сексуальні проблеми йде мова? Я її називаю нацистською єблівушкою-срассіюшкою для максимальної зневаги. Ви думаєте Порох є у всьому святий чи просто святий? Порох не знав, що нацистська єблівушка-срассіюшка може напасти на Україну? Як він тоді готував Україну до такого нападу? Хто підтримував кацапську брехню протягом восьми років? Кого ви мали на увазі? Я вас вже раніше питався, звідки ви взяли такі великі цифри втрат України. Ви нічого не відповіли.