Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нашого Васілія нагадує. :))):))):)))

Щоб не робив Порох, міньор Васілій казав: Бо шо? Бо Путін нападе?

Тепер, напевно відчув, що Путін напав, а може ще й ні... :)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чому з ефіру виключили канали які казали що треба готуватися до війни,
    а залишили ті канали які готували нарід до шашликів????

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ще можна було бути противсіхом.
    Неактуально це зараз згадувати.

4. Рік тому антивоєнна істерика Володимира Зеленського і свиноферми, що за вкрадені гроші його виправдовує, досягла апогею.

На наступну дату Байден передбачав наступ. Всі українські провладні ресурси ротами спікерів слуги народу і ротом самого Зеленського, з усіх щілин запевняли, що Байден двбойоб, який хоче зруйнувати іканоміку і тому завтра (16.02.2022) буде проведений День Єдності, щоб показати Байдену що він пздобол.

Цілий день рік тому, замість підготовки до війни, йшла підготовка до вигаданого "свята", на яке чиновники примусово зганяли вчителів і бюджетників. Ці ж самі чиновники сьогодні зганяють тих самих вчителів і бюджетників на інші свята, з російськими прапорами і дідами на палках.

До вторгення залишалось 9 днів...
    Російські війська не мали б зупиняти на підступах до Одещини, Кривого Рогу і Запоріжжя, свідомо умисно оголивши кримський перешийок.
    Херсон ніколи б не мав бути окупований і в ньому не мали б розстріляні як в тирі хлопці з коктейлями молотова в руках.
    І Маріуполь..
    Сотні військових не мали б загинути в малоуспішних штурмах Правдино.
    Не мала б бути зруйнована Мрія.
    Скіфське золото не мало б бути вкрадене
    Десятки українських дітей не мали б бути вивезені в росію для того щоб їх там зробили яничарами.
    Сотні тисяч людей могли б далі жити.
    І ще десятки тисяч загинуть поки українське військо дійде до того самого кинутого на призволяще кримського перешийку.

... але рік тому вирішили праздновать, бо Байден пздобол, руйнує іканоміку і заважає єднатися з росіянами, бо "росіяни теж люди" ©.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Порошенко закликає Захід не боятися Хула і надати Україні F16. Правда, Порошенко називає Хула Путіним, але ми розуміємо, про кого йде мова.
    NATO allies discuss Ukraine aid; fmr. Ukrainian president says country needs 'game changer' | Watch (msn.com)

Я виставив ролик наприкінці, але його можна на сайті за посиланням подивитися з самого початку. Досить непогані субтитри, хоча невірно інколи пишуться назви населених пунктів. Праворуч внизу вмикається звук.

Останнє редагування: 16 лют 2023
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

У вас синдром відсутності причинно-наслідкового розуміння.

8. Lanktocha

Я попереджав вже тоді, порохоботська тріпанина нічого не дасть.

9. medwedo berlogsoni

Ексміністр росії зі знанням справи стверджує, що російська економіка не витримає тривалого протистояння колективному Заходу.

View: https://youtu.be/F2R11RK5_ds

10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Пересічним доконче було необхідне наїстися гівна.

11. Саме цього дня чи днем раніше такий собі Дж. Р. Байден навіть не натякнув, а прямим текстом сказав, що Україні геть не потрібний ТойЩоНеВтік. Пригадуєте: "ми надаватимемо допомогу українцям, навіть якщо це буде просто партизанський рух"?
    Нахріна нам та "єбність", яку так пропагували на початку вторгнення? Нахріна нам та "неначася", яку і досі мусолять? Якого хріна цього ТЩНВ тримали за обісрані труси? Хай би тікав, ну чесно. І всю свою шоблу прихопив із собою.

12. Lanktocha

Краще втеча, про яку марить кремль? Тоді Порошенко хоч гауляйтер?

13. ashim

ashim Well-Known Member

Так, Правобережжя. Напевно, х.йло тимчасово його залишив би.

14. medwedo berlogsoni

Я так і не зрозумів - хто-небудь дивився виступ Шиномонтажника? Я вранці дав посилання.
    Скріншот
    shine.JPG

Де лайки під моїм ранковим посиланням?

15. ashim

ashim Well-Known Member

Навіщо його дивитися? На жаль, хвороба прогресує...:sad:

16. Це не Кремль марить. Це ви боїтеся разом з кремлем, бо прийдеться відповісти за зданий південь і велике крадівництво

17. Slav

Slav Well-Known Member

Я нормативним людям все нормально пояснив, і вони мене зрозуміли. І кожен може сам ще раз перечитати мої попередні пояснення, якщо він ( чи вона ) щось не зрозумів. А безмежно тупим дебілам, які з себе корчать великих українських патріотів, але не здатні до сьогоднішнього дня вивчити української мови, і які до сьогоднішнього дня використовують бандитську та нацистську моцкальську фєню на форумі, я нічого повторно пояснювати не буду.

Останнє редагування: 17 лют 2023
а де твій аватар? :)