Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

Какой хитрый кацалапый. Всё намешал в кучу, чтобы запутать и выставить ситуацию в выгодном для себя свете. А правда такова:
    Я общался с тобой уважительно и на вы, ты же в ответ начал хамить и оскорбять. Когда я вежливо спросил причину, ты начал говорить про Россию и т.п. При этом никаких доказательств ты не привел, на мой вопросы "как житель России может говорить такое - далее шли мои цитаты" - ты всегда молчал. Т.е. доказать ты ничего не смог и хамил просто по своей прихоти. Так что мои слова в твой адрес - это приструнение хама. Модератор публично подтвердила мой украинский IP, о чём ты так долго просил модератора. Но ты продолжал хамить. Поэтому вполне заслуженно и естественно, что на твои жалобы администрация перестала обращать внимания. Здесь нет никакой конспирации, о которой ты намекаешь. Простая логика. А мои именования в твой адрес ты специально накидал в кучу, спутав шутливые и серьёзные. Но я всё помню, на шутливые ты сам смеялся и твои оппоненты смеялись, а серьёзные все воспринимают всерьёз. Ты меня также называл 10-ю разными словами и точно также, как я, разделяешь свои шутливые слова в мой адрес и серьёзные.

Как видим, всё моё повествование выстроено в единую логическую цепочку, везде присутствуют причинно-следственные связи, каждое утверждение обосновано. А не как у тебя - всё в кучу и без логики. Ты специально так делаешь, чтобы запутать читающих.
    Ты так до сих ничего не ответил по поводу совпадения своей активности на форуме и ракетных ударов. Когда я заметил это после первых двух ударов, то ты и борщеварочка смеялись, дескать, так можно обвинить любого и т.п. Хотя это не так, не все были активны в те периоды. Но в третий раз я публично и заранее (причём дважды подтвердив своё утверждение) сказал о ракетном ударе, учитывая твою активность. И угадал на 100%. После этого вы с борщеварочкой сделали вид, будто ничего не было, хотя за неделю до этого активно пытались высмеивать мои слова о синхронизация твоих действий с ракетными ударами.

• Тупо Тупо x 1
  2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

знищені села за 50 км по дорозі на Миколаїв... були раніше в нашому районі...
    також були на лінії фронту, але їм пощастило менше :sad:

View: https://www.youtube.com/watch?v=UR_LqNkeIhc

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

https://t.me/ssternenko/13288

Вже кілька підрозділів мобілізованих окупантів записали відео, у яких скаржаться на знущання та побої з боку так званих «солдатів ДНР»
    Це вже гражданская война чи ще ні?

View: https://youtu.be/bKaocJEX01Q

YouTube (
    View: https://youtu.be/bKaocJEX01Q
    )
    «ДНР» не росія! — зрадники знущаються з росіян та кидають їх, як гарматне м‘ясо

Допомога армії:
    моно 4441114454997899
    приват 5168745030910761
    PayPal - sternenkopaypal@gmail.com

Підтримати канал:
    Patreon https://patreon.com/sternenko
    або https://www.youtube.com/channel/UC5HBd4l_kpba5b0O1pK-Bfg/join
    Ще продаю одяг тут - h

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Подивився ролик, як у якомусь населеному пункті під Челябінськом якийсь Владімір (підозрюю, що по-батькові його також Владіміровіч, що вирішили не озвучувати, щоб не виникали нездорові асоціації) порубав на дрова туалет - прикрасу і гордість жителів цього населеного пункту. Оскільки там, як сказано, ще є і поліклініка, то населений пункт - досить великий. Бо у невеликих селах лише медпункти, де один фельдшер чи медсестра.
    Коли згадаєш, що в селі, знесеному рашистами в Миколаївській області на двадцять хат у кожній хаті був туалет (див ролик від Туриста), розумієш, з якими дикунами зараз має справу Україна.

View: https://youtu.be/Moj6PB_DhKg

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Росіянська буденність: гівно вкрало сортир у гівна.

6. medwedo berlogsoni

А потім демобілізований житель цього містечка повернеться додому, а тут - таке горе. "Враги сожгли родную каку, куда теперь сходить солдату?"

7. Good man

Good man Обычный человек

Помните как @Slav в этой теме корчил из себя ответственного человека, которому нужны ссылки? После моего разгрома его фантазий, выданных им за реальные слова, в пух и прах, он везде бегает за мной и на каждого сообщение ставит "тупо".:crazy:

• Тупо Тупо x 1
  8. medwedo berlogsoni

Послухав Латиніну. Точніше, вирішив послухати, тому що у неї на зв"язку був Роман Світан - дуже розумний аналітик і всезнаюча (стосовно того, що зараз відбувається на війні) людина.
    Раджу всім послухати. До речі, надреп Тетяна Чорновол зараз працює оператором Стугни. Запікає в танках рашистів. От така от борщеварочка.

View: https://youtu.be/lLzfFRgtvWY

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Обережно з російськими опозиціонерами! Був на майдані і здавався дружнім до України славнозвісний антоша красовський, були ліберальними опозиційними журналістами доренко і салавйофф-разбойнік.

10. medwedo berlogsoni

Ви лише перші два слова прочитали, чи трохи далі?
    Я там далі написав.
    Вам особисто цікаво, про що говорив Роман Світан? Ви той ролик переглянули, чи "нє чітал, но осуждаю"?

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Знаю такого, деколи слухаю його виступи.

12. medwedo berlogsoni

Я недарма дав посилання. В цьому ролику дуже чудово розповідається про різні види зброї - коли вони,- ці види,- були більш ефективними, коли - менш,або й зовсім неефективні. Які в цьому причини... Про які види зброї багато говорили на певному етапі інформаційної війни, про які види зараз воліють помовчувати і чому.
    Одним словом, я дав посилання саме тому, що в цьому ролику своєрідний дайджест стосовно використання зброї як українських, так і зарубіжних зразків.

13. Good man

Good man Обычный человек

Что с Бахмутом, любитель разборов?

• Тупо Тупо x 1
  14. ШАНУВАЛЬНИКІВ ЗЕ - В ЗСУ!

Вся стрічка в скандалах через мобілізацію до ЗСУ. Суть скандалів скрізь зводиться до двох ситуацій, або громадянин не хоче захищати країну, або в армію його брати просто не можна. А тягнуть. В армії, скажу я вам, і так побачити можна кого завгодно. Ви наприклад, солдата розвідроти без великих пальців рук бачили? Я бачив.

І от ніяк я не можу доклепати, як так стається? Україна ж має дивовижний людський резерв для ЗСУ! Зрозуміли про кого я? Якщо ні, пояснюю. Президент Зеленський має записати відосик і закликати піти воювати геть чисто всіх своїх прибічників. А військкомати мають почати діяти.

Поле перед військкоматами - неоране. Почнемо з депутатів місцевих рад. От не треба очей ховати, депутати Валерій Прозапас і Олександр Погребиський служать і воюють. А це неприпустимо, що Україну захищають депутати "маленької галасливої партії", як ЗЕботва лагідно величає ЄвроСолідарність. Місцеві депутати-служки мусять переламати цю ганебну тенденцію своїм прикладом.

Далі, в армію мають піти працівники місцевих штабів "Слуги народу" і всі хто працював у виборчих штабах "Слуги народу" на всіх виборах від 2019 р. починаючи. Списки цих людей підняти не складно.

Окрема тема - різноманітні молодіжки, які "Слуга народу" створювала перед виборами. Штаби "Слуги народу" зобов'язані передати у військкомати відповідні списки.

Не зле пройтися по колективах телеканалів "Дом", "Рада", "1+1" та інших що формують мономарафон. Ще по фірмах що їх обслуговують та по решті ЗМІ які піарять ЗЕ. Там явно чимало чоловіків призивного віку з рилами, що хоч цуценят бий. Вони всі підтримують "найбільш патріотичного президента". Вони всі зобов'язані освоїти шнуровку берць і чистку автомата Калашникова.

Нарешті, ще одне джерело поповнення ЗСУ це прибічники президента Зеленського з соцмереж. Працівникам військкоматів варто просто промоніторити блогерів та користувачів у своєму районі. Ті хто регулярно пише про "найвеличнвшого якого люблять в світі" вже зараз зобов'язані піти місити багнюку під Бахмутом і Кремінною.

І це я тільки по верхах пропоную. Тих кого не складно буде знайти. Бо зрештою. Велика маса людей доводить нам, що солдату сидіти на голому окладі - то норма і користь для країни. Ці люди нам доводять що з забезпеченням ЗСУ формою все гаразд. Що Міноборони міністра Резнікова героїчно міряючи яйця кілограмами, забезпечує ЗСУ всім потрібним - спорядженням, генераторами, старлінками, раціями тощо. Що волонтери "згущують фарби аби мутити", а "Порошенко піариться". Очевидно, ці люди мають піти і власним прикладом довести нам що в ЗСУ все чудово, а міністри Зеленського - найкращі.

Бо от розумієте. Ні я не буду заявляти, що прибічників Зеленського в армії нема. Є, і немало. Але цим людям дуже скрутно. Перебуваючи в середовищі прибічників Порошенка, Тимошенко, Тягнибока та інших політиків, вони весь час перебувають під впливом доводів "маленької галасливої партії". І ламаються в переконаннях, поповнюючи армію байдужих.

Як це буває?... "Все, бусик подох, треба скидатися з зарплатень на ремонт. От паскуди, ті хто нас забезпечують! - Та ладно тобі, зате нашого президента в світі люблять! - Та твій президент пі......!" Чув неодноразово.

Як ще може бути, якщо новини ви читаєте завдяки старлінку від Фонду Порошенка, який живить генератор від Фонду Порошенка?

Наразі в армії взагалі прибічники ЗЕ масово зрікаються ЗЕ і починають повторювати доводи "маленкої галасливої партії". Просто уявіть собі, що стається з людиною коли на другій лінії її з/п падає удвічи, а виходячи на відновлення вона миттю перестрибує зі 100 тис фронтових на 14 тис окладу? Все зрозуміло?

Армія перетворюєть в інститут дезеленізації суспільства. Додайте сюди новину, що бойові комбриги останнім часом часто навідуються до кабінету Петра Порошенка - забезпечення просити...

Все це неприпустимо. Все це треба виправляти. Для цього необхідно відправити в армію маси шанувальників ЗЕ. Хіба не логічно?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый любил обвинять меня в панике, когда я говорил о военных возможностях России. А потом генсек НАТО подтвердил мои слова и кацалапый на время успокоился. Побоялся обвинять НАТО в зраде. Что ж, добавим ещё подтверждения моим словам:

Бывший директор ЦРУ и экс-командующий Многонациональными силами в Ираке и силами США и НАТО в Афганистане четырёхзвёздный генерал Дэвид Петреус рассказал о готовящемся наступлении ВС РФ на Донбассе, его цитирует RedaktionsNetzwerk Deutschland.

«Похоже, Россия создает условия для нового наступления в Донбассе. Возможно, в Луганской области», — заявил Петреус.
    Он подчеркнул, что Россия по-прежнему обладает большой численностью российской армии, артиллерии, ракет, беспилотников и других систем вооружения.
    Также Петреус отметил, что России удается обходить санкции и экспортный контроль за счет большого количества сырья, но полностью избежать рестрикций не удается.

• Тупо Тупо x 1
  17. medwedo berlogsoni

18. medwedo berlogsoni

19. IMG_20230215_032812_157.jpg
    Роман Зайцев

Завжди стверджував і буду сверджувати: РОСІЯНАМ ВІРИТИ НЕ МОЖНА. НІКОМУ, НІКОЛИ І НІ ПРИ ЯКИХ ОБСТАВИНАХ.
    Дивіться, як ці Латиніни і Яшини з плємені "харошіє рускіє" крутяться, як в'юни у солі, намагаючись перекласти всю відповідальність на одного пу.
    Не вийде.
    Путін не зробив жодного пострілу в Українців на відміну він сотен тисяч росіян.
    Путін не катував і не гвалтував українців на відміну від інших росіян.
    Путін не бомбив міста та села України на відміну від інших росіян.
    Це не путін в істерії, а мільйони росіян допомагають армії російських вбивць вбивати українців.
    Тому, і Латиніна і Яшин несуть повну відповідальність за злочини своєї країни проти українців.
    Оцими своїми викрупасами вони нічим не відрізняються від інших росіян. Вони мовчать і пасивно разом з іншими.
    Нагадаю, як та ж Латиніна нещодавно обурювалась, коли російських військових злочинців назвали покидьками та нелюдями. Просила не називати їх так. Мовляв це її співвітчизники.
    https://t.me/myrotvoretsnews/19348

20. medwedo berlogsoni

Послухав учора про Рамштайн. Більше 50 країн взяли участь. Надаватимуть Україні танки, БМП, гаубиці, системи залпового вогню, боєприпаси та важку техніку у потрібній кількості, щоб зовсім виснажити росію.
    Зараз протистояння однієї голови (дурної путінової) проти кращих умів всього світу. Результат такого протистояння очевидний. Тільки невідомо, скільки це ще протягнеться. Подальший розвиток подій планують кращі уми, а не біснувате Хуло. Гори бронетехніки проти російського гарматного мняса.

Тут "корифей логіки" г.Гудман любить наводити аналогії. То про боксерів, то про теніс. Ану, г.Гудман, уяви собі, що один боксер Хуло протистоїть півстотні боксерів, багато хто з них - не гіршого, а навіть набагато вищого класу.
    Наваляють Хулу, чи не наваляють, навіть якщо Хуло в рукавичку гайок напхало?

View: https://www.youtube.com/watch?v=B4k2sEGmzqw

Останнє редагування: 15 лют 2023
а де твій аватар? :)