Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Slav

Slav Well-Known Member

Про так звані мінські угоди:
    https://www.pravda.com.ua/news/2023/02/9/7388717/

Про це ніхто нічого нігде не говорить, але, як я сам для себе зрозумів, виконання цих мінських угод в повному обсязі означало, що Україна мала би на своїй території окрему державу днр-лнр, яка би була державою в державі Україна. Очевидно, на такий ідіотизм, щоб в середині на її території ще існувала якась інша держава, не піде і не погодиться з таким ідіотизмом жодна країна в світі, якщо вона хоче існувати як нормальна суверенна держава.
    Якщо уявити собі, що у вашому організмі живе ще один якийсь інший організм. То очевидно, цей інший організм є паразитом і його треба якнайшвидше видалити хірургічним чи будь-яким іншим методом. Це якщо ви хочете жити, а не померти через деякий час.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ще не навчило і далі "Не провокуйте путіна!" Тоді чого варте НАТО і яка там колективна безпека? Збиття ракет над Румунією це не пряме зіткнення і бойові дії.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Іван Яковина цікаво розповідає про події під Вугледаром.
    Я ставлю ролик у найцікавішому місці: як ЗСУ знищують сотні рашистів і десятки техніки в степу.
    "Вьішел в степь широкую, только не зашьол".

View: https://youtu.be/OosidOcDFWQ?t=496

4. Slav

Slav Well-Known Member

Я думаю, що @Good man перестане хамити в своїх наступних дописах, якщо він хоче далі дописувавати на цьому форумі. Я вже звернув увагу адміністрації на його хамські дописи.

• Оптимістично Оптимістично x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Slav

Slav Well-Known Member

Мінські угоди були тільки доброю нагодою для України, щоб виграти час, щоб стати на ноги, щоб розбудувати армію. Очевидно, їх неможливо виконати, про що я написав вище.

• Тупо Тупо x 1
  6. medwedo berlogsoni

Ви настроєний дуже оптимістично. Думаю, що адміністрація його не забанить.Суджу із попереднього досвіду. Його слід було забанити ще тоді, коли він неодноразово називав ВасиляМТ "пьяню подзаборной", прекрасно усвідомлюючи, що Василь - український офіцер, що служить у діючій армії України, яка протистоїть агресору.
    До адміністрації зверталися неодноразово. Одні відписки. Колись модераторша рипнулася забанити його на кілька днів, після того - "тишь да гладь, да божья благодать"

7. ashim

ashim Well-Known Member

Цей форум - взірець демократій. Певно, Львів вже в ЄС.

8. Good man

Good man Обычный человек

Минобороны до сих пор не показало депутатам контракты на закупку продуктов солдатам по актуальным ценам.

Об этом сообщила в Фейсбуке председатель комитета ВР по антикоррупционной политике Анастасия Радина.

"Прошло 3 недели после скандала по поводу закупок питания для военных - а Минобороны так и не отчиталось о ценах на продукты в этих закупках.

Обещание министра предоставить членам комитета информацию об актуальных ценах, по которым происходит поставка продуктов для военных - не выполнено", - пишет Радина.

• Тупо Тупо x 1
  9. Good man

Good man Обычный человек

Планктоша, голову включай. Маленькая Молдавия подтвердила факт пролёта над своей территорией, а Румыния, член НАТО, испугалась?:facepalm:Хоть немного критического мышления должно быть у тебя.

• Тупо Тупо x 1
  10. Good man

Good man Обычный человек

Где ты увидел моё хамство, а не приструнение хама?

• Тупо Тупо x 1
  11. Good man

Good man Обычный человек

Ты лучше расскажи, сколько раз я предлагал тебе и борщеварочке сделать срез за месяц и выдать заслуженное наказание за нарушения. Раз десять публично предлагал. Какая у вас была реакция на это в 100% случаях? Сразу затыкались или уводили тему.
    По вашей "логике" получается: хам многократно призывал дать заслуженное наказание хаму и достойным людям. А достойные люди всегда от этого отказывались.:haha::haha:

• Тупо Тупо x 1
  12. Good man

Good man Обычный человек

Привет. Рад тебя видеть живым. Давно не было на форуме. У нас на форуме всё по-прежнему, борюсь с пензюком @medwedo berlogsoni.:hi:

• Тупо Тупо x 1
  13. Slav

Slav Well-Known Member

Ви думаєте, що при демократіях можна що і де попало говорити і хамити?!

• Тупо Тупо x 1
  14. Slav

Slav Well-Known Member

Ви майже постійно в своїх постах вживаєте слова "кацалапий урод" , "кацалапое дерьмо" і таке подібне.

Якщо таке справді було, що він вам хамив, то треба було від адміністрації вимагати, щоб до нього вжили відповідні заходи.

В яких дописах він вам хамив?!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. Slav

Slav Well-Known Member

Звучить як анікдот:

Вибачте - російською:
    "Московская полиция задержала человека, который вышел на Красную площадь с плакатом "ХУЙЛО!". Ему инкриминируют статью "Оскорбление Президента РФ".
    - Но я же не называл имен! - оправдывался задержаный.
    - Так все знают, кто у нас ХУЙЛО!"

Взяв з коментів:
    https://www.pravda.com.ua/news/2023/02/10/7388843/

• Тупо Тупо x 1
  16. Good man

Good man Обычный человек

:))):))) Ты идиот или прикидываешься? Он почти в каждом сообщении меня оскорбляет. Более того, спроси у него, кто из нас начал хамить в ответ на вежливое общение. Спроси также дотошно. Ответ тебя удивит.

• Тупо Тупо x 1
  17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Молдова не член НАТО і вони нічим не зобов'язані. Про НАТО підходить російська приказка "На словах Лев Толстой, а на деле .. простой".

18. medwedo berlogsoni

Якщо Ви під ЄС маєте на увазі Європеська Солідарність, то, на мою думку, у цьому щось є. МАРТІНІ (не знаю, як зараз, а колись, де до війни вкрай негативно ставився до Зеленського. Тому поблажка всім на форумі, хто проти Зеленського).

19. medwedo berlogsoni

Я вже колись писав, що він мене не бачив ніколи. Можливо я - двійник Алена Делона в його кращі роки.
    Тут кілька місяців тому писав такий собі Рабінович (не наш, одеський, а з Обітованної). Так він казав, що форуми завжди комусь належать. І власник форуму має право вирішувати, кого залишати на форумі, кого - ні. І, мовляв, є такі користувачі, що якщо їх назавжди забанити, форум "лягає". Так чи ні - не знаю.
    Звичайно, я Гудмана обзивав. Коли зрозумів, що він пише із Росії з певною антиукраїнською метою: ганити і паскудити Зеленського та діючу владу, цькувати форумчан одного на іншого, просувати тут ідею "путін - сільний прєзідент, всю жізнь занімавшійся єдіноборствамі".

Але, у всякому випадку, я його не оббріхував. Він колись назвав мене Коломойським. Згодом почав називати мене підручним Коломойського. Потім - генералом ФСБ. Потім - старим маразматиком. Колись пропонував Миху і Хомчину піймати мене і набити мені морду.
    Потім писав, що я пишу дописи в мовні теми спеціально, щоб відволікати увагу справжніх патріотів від поточних подій.

Я уже навіть почав матюкатися, сподіваючись, що Адміністрація хоч на це зверне увагу. Нуль на масу.
    Якесь незрозуміле явище відбувається.
    Але головне, що Україна переможе. До цього йдеться.

20. Good man

Good man Обычный человек

По твоей логике, маленькая Молдавия не боится, а все НАТО боится?:))) Да, Гриценко это точно твой кандидат.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)