Труслівий-труслівий Бо заради копійки боїться тотой адмін правдивих відеороліків. І тримає своїх юзерів в путінській брехні і фальші. Тим самим він і сам стає співучасником і поплічником хуйла. По-друге, на Квітучій Дачі я не писав ні одного допису вже років 10+, і не написав би і дальше. Був би майданчик для особистої переписки. І, по-перше, чому ж тоді той адмін придушив своє дитя Міколу? Мікола ж не давав поводу, він постив нейтральні дописи, тільки по тематиці форуму. А йому з перестраху адмін язик відрізав Ась?
І тут в нас перемога….Росіяни почали втрачати роботу.. Закриття Ikea, завод у Тольятті, завод «Автотор» 18 години ago І тут в нас перемога, бандеровці Росіяни почали втрачати роботу Закриття Ikea – 15 000 робочих місць. Завод у Тольятті (Renault-Nissan) зупиняється через брак імпортних запчастин – 35 000 робочих місць. Завод «Автотор» зі збирання BMW – 3500 робочих місць. «Яндекс” попередив співробітників про ризик дефолту – 12 000 робочих місць. До цього списку добавте Coca-Cola -28 000 робітників. Danone – 14 000 робітників. Навіщо їм робота? Нехай сидять дома та дивляться Соловйова та Кисельова. В цей час: кажуть, що в Києві за вступ в ТРО українці пробують давати хабарі. Українці, які ж ви їбануті! Але я вас люблю Polina Levytska
Бо гроши понад усе. В рф сейчас началась охота на ведьм . И ему не хочется что бы его маленький гешефт попал под раздачу. Вон сатрапа - венедиктова прихлопнули . Если конечно речь идет о форумах из рф
Война россии и украины добралась и до израиля Израильтяне начали бить и калечить друг друга, споря о конфликте между Россией и Украиной
Как интересно . Просто и понятно View: https://www.facebook.com/100004514584513/posts/2024712727689194/
Да шо ви гавагітє? Поки що ізраїльський "Залізний купол" Україні не надається, сумніваюсь, що це гарантія безпеки, розмір Ізраїлю не білььше 1 області України + попри надійну протиракетну оборону, ракета із Палестини деколи на Ізраїль може впасти.
Та я зараз більше думаю не про них, а чи є ще люди, які можуть ще врівноваженно і розумно поводитися, що стануть опорою нової країни після закінчення апокаліптичних подій. Та нехай собі доводять... я сказав своє слово.
Что самое неприятное, борщеварочка и кацалапый, зная такое поведение Израиля, всё равно поддерживают пациента Рабиновича.
Я смотрю, никого в бан за хамство не отправили. Что ж, пусть все видят то, что по мнению модератора хамством не является: QUOTE="medwedo berlogsoni, post: 3276548, member: 57958"] крисятничай[/QUOTE] QUOTE="Silver bullet, post: 3276588, member: 59239"] заткнися йолопа [/QUOTE] QUOTE="Silver bullet, post: 3276672, member: 59239"]болван.[/QUOTE] QUOTE="medwedo berlogsoni, post: 3276711, member: 57958"] ідіотську [/QUOTE]
В новинах показували "вашу" мапу доріг, що під контролем окупанта і кажуть, що це найбільш відображає військові дії загарбника. Нехай так буде, хоча тут різні думки у кожного. Не варто один одного бути найрозумнішим. Дороги дорогами, а з Маріуполя виїхати неможливо. Сьогодні таке... Убитый СБУ переговорщик Киреев оказался сотрудником украинской разведки На війні, як на війні(
Российский гимнаст наклеил на форму букву "Z", но проиграл украинцу 06 марта 2022 в 22:45 Фото: tribuna.com | Иван Куляк поддержал войну России
Сейчас важно то, что творится на фронте. То, как качественно Зеленский принимает решения, качество и скорость решений высшего командного состава.
ЗСУ знищили між Харковом та Сумами величезне угруповання окупаційних військ — війна Росії проти України